Markku Kanerva haastaa Jukka Jalosen Vuoden valmentaja-kisassa - katso kertoimet!

Markku Kanerva haastaa Jukka Jalosen Vuoden valmentaja-kisassa - katso kertoimet!
Huuhkajien voitto Bosnia-Herzegovinasta ja Nations Leaguen C-ryhmän voitto ovat laukaisseet Suomessa kunnon jalkapallohuuman. Joukkueen ylistystä keräävä päävalmentaja, Markku Kanerva, on nostettu jälleen mukaan kisaan Vuoden valmentaja-tittelistä.
Betsson

Suomelle kelpaa vain voitto Lichtensteinista


Suomi on odotetusti ylivoimainen ennakkosuosikki vierasvoittoon Liechtensteinia vastaan tiistai-iltana Vaduzissa. Esimerkiksi peliyhtiö Betsson antaa Huuhkajien voiton kertoimeksi vain 1.20.

Alle 40 000 asukkaan Liechtenstein on lilliputti monella tapaa, mutta helpolla se ei ole Suomea maaotteluissa päästänyt. MM-karsinnoissa kymmenen vuotta sitten Suomi voitti kotona 2-1 mutta joutui tyytymään 1-1-tasuriin vieraissa. Tasapelin ruhtinaskunnan miehet kaivoivat myös treenipelistä Turusta vain kaksi vuotta sitten.

Huuhkajat on kuitenkin mennyt kahdessa vuodessa valtavasti eteenpäin. Liechtenstein puolestaan hävisi viikonloppuna Armeniassa tylysti 0-3.


Rivelution yhdistettynä Pukkipartylla on saanut aikaan melkoisen jalkapallohuuman Suomessa.

Markku Kanervasta vuoden valmentaja?


Suomi pitelee kolmen ottelun jälkeen hallussaan lohkon kakkospaikkaa, joka veisi maajoukkueen suoraan ensi kesän EM-turnaukseen. Seitsemän peliä on kuitenkin pelaamatta, ja Liechtenstein kuuluu luonnollisesti niihin erityisen "pakkovoitettaviin" vastuksiin.

Markku Kanerva valittiin viime vuonna Kansojen liigan voiton myötä Suomessa Vuoden valmentajaksi. Tänä vuonna valinnan pokannee maailmanmestarikoutsi Jukka Jalonen, mutta jos Suomi sattuisi pitämään pintansa ja etenemään historiallisesti EM-turnaukseen, olisi Kanervaa hyvin vaikea olla äänestyksessä huomioimatta.

Betssonin kertoimet Vuoden valmentaja-kisaan:
Huuhkajien ystäviä kiinnostavat tällä hetkellä luonnollisesti myös etenkin lohkon muiden kisapaikasta haaveilevien eli Bosnian ja Kreikan tulokset. Bosnialle ei Betsson anna Italian vieraana mitään mahdollisuuksia – Italian kerroin on vain 1.36. Italialle lauantaina selkeästi taipunut Kreikka puolestaan on toki suosikki kotikentällään Armeniaa vastaan kertoimella 1.48.

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!


Betsson: lunasta bonuksesi tästä >>