Vedonlyöntipalkinto toistamiseen samaan osoitteeseen

Vedonlyöntipalkinto toistamiseen samaan osoitteeseen
International Gaming Awards (IGA) jakoi taas palkinnot vedonlyöntialan operaattoreille. Coolbet oli taas mukana palkintopöydässä.
Perinteinen International Gaming Awards (IGA) palkitsi jälleen Lontoossa vedonlyöntialan operaattoreita.

Toisena vuotena peräkkäin palkintopöydän putsasi Coolbet sarjassa ”Vuoden paras mobiilivedonlyöntituote”.

- Olemme todella iloisia tästä palkinnosta. On aivan fantastista, että voitimme parhaan mobiilivedonlyöntituotteen palkinnon jo toista vuotta putkeen, myhäili Coolbetin toimitusjohtaja Anders Karlsen tuoreeltaan.

- Havaitsemme selvän trendin, että asiakkaat löytävät Coolbetin korkeimpien kertoimien sekä loistavan mobiilituotteen ansiosta. Meillä on uskomattoman lojaali asiakaspohja, mikä on ilman muuta auttanut siinä, että voitimme tämän palkinnon jälleen, Karlsen toteaa.

- Vuosi 2020 on alkanut loistavasti, sillä teimme monella saralla ennätyksellisen tuloksen tammikuussa ja nyt saimme kruununa vielä tämän palkinnon, Karlsen ylistää.

IGA nimesi joulukuussa ehdokkaat eri kategorioihin ja Coolbet oli ehdokkaana kahdessa muussakin sarjassa, mutta voitot ”Vuoden paras nettipokerin operaattori” ja ”Vuoden paras vedonlyönnin operaattori” -sarjoissa menivät toisiin osoitteisiin.

Coolbet on voittanut kolme ja puolivuotisen historiansa aikana myös kolmannenkin IGA:n myöntämän palkinnon, sillä se valittiin pelialan uudeksi tulokkaaksi vuonna 2017.