Betsson Group maksoi F1-mestaruusvedot vain neljän osakilpailun jälkeen!

Betsson Group maksoi F1-mestaruusvedot vain neljän osakilpailun jälkeen!
Löitkö vetoa Lewis Hamiltonin F1-mestaruuden puolesta? Onneksi olkoon!
Formula 1 talli Mercedes Benz on ollut alkukaudesta jälleen kerran siinä määrin ylivertainen F1-areenoilla, että vetoyhtiö Betsson on tehdyt radikaalin ratkaisun: Kaikki Lewis Hamiltonin mestaruudesta tai Mercedeksen merkkimestaruudesta Betssonilla, NordicBetillä tai Betsafella vetoa lyöneet ovat jo saaneet voittorahansa pelitileilleen!

– Pakko se on sanoa ääneen: F1 on tällä hetkellä aika tylsä laji, koska yksi talli on niin ylivoimainen. Kun vielä ratissa on yksi kaikkien aikojen parhaista kuljettajista eli Hamilton, ei todellista kilpailua oikein pääse syntymään. Siten päädyimme veronpalautuspäivänkin kunniaksi tähän ratkaisuun, naurahtaa Betssonin kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist.

Betsson teki samankaltaisen ratkaisun myös Englannin Valioliigassa alkuvuodesta: Liverpoolin mestaruutta veikanneet saivat rahansa takaisin jo tammikuussa.

Takana vasta neljä F1-osakilpailua


Kaudesta on takana vasta neljä kisaviikonloppua, mutta Mercedestä ei kukaan pysty tällä hetkellä pysäyttämään. Valtteri Bottaksen rengasrikko Silverstonessa varmisti käytännössä myös sen, että Hamilton kruunataan jälleen kerran mestariksi.

– Luonnollisesti maksamme voitot myös Bottaksen tai vaikkapa Max Verstappenin mestaruudesta vetoa lyöneille, jos kävisi sellainen ihme, ettei Hamilton jostain syystä mestaruutta veisikään, Wennerkvist huomauttaa.

Näin Hamilton voitti hyvän tuurin säestämänä edellisen osakilpailun:Formula 1 mestaruusvedot


Betssonilla on poikkeuksellisesta ratkaisusta huolimatta vielä toistaiseksi sekä kuljettajien että merkkimestaruuden vetokohteet auki. Vieläkä kausi tarjoaa mahdollisuuden yllätyksille? Alla olevat kohteet sulkeutuvat 07.08.2020 Klo 13:00.

F1-kausi jatkuu tulevana viikonloppuna, kun Silverstonessa ajetaan jälleen. Nyt vuorossa on radan 70-vuotisjuhlakisa.

Lähde: Betsson Group