Liverpoolin voitto varmaa? Vedonlyöntiyhtiö maksoi voittovedot kesken kauden

Liverpoolin voitto varmaa? Vedonlyöntiyhtiö maksoi voittovedot kesken kauden
Liverpoolin mestaruudesta maksettu vedonlyönnit etukäteen veikkaajien tileille.
Valioliiga on edennyt vasta vähän yli puolivälin, mutta Betsson on tehnyt kantansa ja kokee mestaruustaistelun olevan jo ohi.
Vedonlyöntihtiö on Liverpoolin 30 vuoden tappiollisen suunnan katkeamisesta mestaruuden osalta niin varma, että että se on torstaiaamuna maksanut voitot kaikille, jotka olivat lyöneet Liverpoolin mestaruuden puolesta vetoa keskiviikkoiltaan klo 23.59 mennessä.


Liverpoolilla oli ennen kauden alkua toiseksi pienin mestaruuskerroin (3.5) Manchester Cityn jälkeen. Tällä hetkellä Poolin mestaruudesta rahat saisi takaisin enää 1.03-kertaisesti. Kauden mittaan yli 50 prosenttia suomalaisten mestaruusvedoista on pelattu nimenomaan Liverpoolin puolesta. "Emme vain mitenkään enää näe, että mestaruus voisi tällä kertaa livetä Liverpoolilta", toteaa kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist.
Mikäli jokin joukkue pystyisi Liverpoolin punaiset keväällä ohittamaan, luonnollisesti voitot maksettaisiin tällöin myös oikeaa mestaria veikanneille. "Ystäväni on Manchester Cityn fani, ja olen luvannut pukeutua Cityn paitaan vuoden ajan joka päivä, jos olen tässä väärässä" Wennerkvist naurahtaa.


Lähde:Betsson