Vetoyhtiö: Harkimo ei pääse eduskuntaan

Vetoyhtiö: Harkimo ei pääse eduskuntaan
Betsson povaa Hjallis Harkimon jäävän ulos eduskunnasta. Kokoomuksen Henrik Vuornoksen kerroin laskenut rajusti.
Vedonlyöntiyhtiö Betssonin vaaliasantuntijatyöryhmä povaa Hjallis Harkimon Liike Nyt-ryhmän jäävän ilman kansanedustajia tulevissa 2019 eduskuntavaaleissa.

Tilanne on muuttunut Betssonin aiemmasta arviosta, missä Harkimon ounasteltiin pääsevän läpi Uudenmaan haastavasta vaalipiiristä, tosin aivan viimeisten joukossa. Harkimo keräsi edellisissä eduskuntavaaleissa Kokoomuksen listoilla 11 000 ääntä.

- Vuonna 2015 Harkimon tukena oli Kokoomuksen kokenut vaalikoneisto. Liike Nytillä sellaista ei luonnollisesti ainakaan vielä ole, ja kampanjointi onkin jäänyt selkeästi vaisummaksi koko Liike Nytin osalta, etenkin kun vaalien pääkeskusteluaiheet eivät ole olleet Hjalliksen ja Liike Nytin profiiliteemoja.


Betssonin asiantuntijat ennustavat Harkimon liikkeen tarun jäävän lyhyeksi. (Kuva: Forssan Lehti)

Harkimo ilmoitti Helsingin Sanomien tiistaisessa haastattelussa olevan varma läpimenostaan ja uskoi ryhmänsä saavan 5-10 kansanedustajaa. Liike Nyt ei ole puoluerekisterissä, joten sen ehdokkaat ovat ehdolla valitsijayhdistystensä kautta. Vedonlyöjät eivät jaa Harkimon näkemystä. Hänen kauttaan ei juurikaan ole lyöty vetoja ja kerroin on kohonnut alkuperäisestä, ollen nyt 1.80.

Betsson

- Hjallis itse on jäänyt julkisuudessa vähälle huomiolle. Voisi sanoa, että Kokoomuksessa on ehdokkaita, jotka ovat profiililtaan hyvin lähellä Harkimoa. Tämäkin vie osaltaan uskottavuutta. Liike Nytistä ei ole kasvanut vaihtoehtoliikettä eikä protestikanavaa. Olen sitä mieltä, että nolla kansanedustajaa tarkoittaa Liike Nytin loppua, asiantuntija pamauttaa.

Kokoomuksen Henrik Vuornos jyräämässä läpi?


- Vuornoksen kerrointa on jouduttu laskemaan huomattavasti alkuperäisestä 2.25:stä, koska vedonlyöjät ovat uskoneet häneen yllättävänkin runsaasti. Nyt läpimenosta saisi enää kertoimen 1.60, kertoo Betssonin Head of Marketing Jussi Nurmi.

Betsson on laatinut vaaliasiantuntijatyöryhmänsä näkemysten perusteella veikkauskohteet yli 200 ehdokkaasta. Kertoimet löytyvät vaalipiireittäin Betssonin Politiikka ja talous-osiosta: Betsson - Eduskuntavaalit.

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys alkaa 3. huhtikuuta ja varsinainen vaalipäivä on 14. huhtikuuta. Vedonlyönti on tänä vuonna vaaleihin jälleen suurempaa mitä koskaan. Voit katsoa tarkemmin ja laajemmin eduskuntavaalien vedonlyöntikertoimia artikkelistamme: Eduskuntavaalit vedonlyönti

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!


Betsson: lunasta bonuksesi tästä >>

Lähde: Betsson