HJK:n Veikkausliiga 2021 mestaruudelle naurettavan pieni kerroin!

HJK:n Veikkausliiga 2021 mestaruudelle naurettavan pieni kerroin!
Uusikoo HJK Veikkausliigan mestaruuden vai nousevatko esimerkiksi KuPS tai SJK piikkipaikalle? Veikkausliigakauden 2021 ensimmäiset mestaruuskertoimet ovat nyt julki!
Veikkausliiga-kausi 2021 alkaa lähestyä. Kotimaisen jalkapalloilun pääsarja on perinteisesti startannut huhti-toukokuussa ja myös tulevan kauden odotetaan starttaavan kevään lämmetessä. Viime kaudella kauden aloitus venyi koronavirustilanteen vuoksi aina heinäkuulle asti.

Mikä joukkue kruunataan mestariksi kauden 2021 päätteeksi?


Tällä hetkellä Veikkausliigajoukkueet ovat täyttä häkää treenaamassa helmikuussa alkavia Suomen Cup otteluita silmällä pitäen. Myös vedonlyöntisivustot ovat heränneet kauden lähestymiseen ja esimeriksi Nordicbet on tuonut tarjolle tulevan kauden ensimmäiset mestaruuskertoimet. Puolustavana mestarina kauteen keväällä lähtevä HJK saa liigan ykkössijan uusimisesta tällä hetkellä todella pienen kertoimen 1.35. KuPS ja SJK ovat NordicBetin mielestä vahvimmat haastajat kertoimilla 4.00 ja 6.00.

Nousijajoukkueiden AC Oulun ja FC KTP:n mestaruudelle ei anneta käytännössä mitään mahdollisuuksia. Edellä mainittujen joukkueiden sekä sekasortoisessa tilassa olevan HIFK:n mestaruudelle tarjotaan yli 100.00 kertoimia.

Veikkausliigakauden 2021 otteluohjelma on vielä julkaisematta.
Alta löydät kauden ensimmäiset mestaruuskertoimet:Tekstin lähde: Betsson Group