Leijonilla oiva mahdollisuus näpäyttää epäilijöitään jääkiekon MM-kisoissa!

Leijonilla oiva mahdollisuus näpäyttää epäilijöitään jääkiekon MM-kisoissa!
Suomen jääkiekkomaajoukkueen MM-kisoihin valmistavat pelit sujuivat hyvin, mutta medialta tai vedonlyöntiyhtiöiltä ei luottoa Suomen menestykseen juurikaan löydy. Onnistuuko ilman isoja tähtiä pelaava Leijonalauma yllättämään asiantuntijat?
Leijonilla oiva mahdollisuus näpäyttää epäilijöitään jääkiekon MM-kisoissa!

Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut 2019 järjestetään Slovakian Bratislavassa ja Košicessa. Suomen MM-urakka käynnistyy perjantaina heti kisojen avausottelussa, missä Leijonat kohtaa Kanadan. Kaiken tarvittavan infon löydät Veikkausbonusten Jääkiekon MM-kisat kisaoppaasta!

Jos vedonlyöntikertoimia on uskominen, niin Leijonat jää MM-kisojen puolivälieriin


Suomen kokematon jääkiekon MM-ryhmä etenee jatkoon alkulohkostaan, mutta sen jälkeen nousee seinä vastaan. Vedonlyöntiyhtiö NordicBet antaa Leijonille pienimmän kertoimen siitä, että perjantaina starttaavat kisat päättyvät Suomen osalta puolivälieriin.

Maailmanmestariksi Suomi on vasta kuutossuosikki, ja kerroin mestaruuden “Slovakia-uusinnalle” on itse asiassa suurempi kuin sille, että Suomen pelit päättyisivät jo alkulohkoon. Kahdeksan parhaan joukkueen ulkopuolelle jääminen on Leijonille kuitenkin äärimmäisen harvinaista: Suomi on ollut MM-kisoissa yhdeksäs viimeksi vuonna 1955!

Mikäli aivan kaikki mahdollinen menisi pieleen, eli Suomi pullahtaisi ulos MM-kisojen A-sarjasta, kerroin olisi peräti 800.

Jukka Jalosen suojatit ovat kuitenkin kasvattaneet itseluottamustaan pitkin kevättä: Yhdeksästä valmistavasta ottelusta kertyi peräti seitsemän voittoa.

Nordicbetin Live Stream-palvelu näyttää kisojen kaikki ottelut!


NordicBetin asiakkaat voivat katsoa turnauksen kaikki 64 ottelua, eli myös jokaisen Leijonien ottelun, maksutta NordicBetin Live stream -palvelusta esimerkiksi matkapuhelimelta, tabletilta tai läppäriltä. Palvelu on optimoitu erityisesti mobiilikäyttöön, joten MM-huumaa ei tarvitse jättää väliin hetkeksikään.

Suomen ensimmäinen kisapeli on perjantaina klo 17.15 Kanadaa vastaan.Pelien katsominen NordicBetillä on helppoa. Sinun tulee vain liittyä Nordicbet-vedonlyöntisivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi. Mikä parasta, nettilähetykset toimivat myös puhelimella sekä tabletilla.

Katso lisätietoa jääkiekon MM-kisojen Live Streamista täältä >>

Hyödynnä Nordicbetin talletusbonus ja ilmaisvedot


Kaikki uutena liittyvät asiakkaat Nordicbetillä saavat ensimmäiselle talletukselleen 100% bonuksen. Tämä tarkoittaa, että talletuksesi määrä tuplataan ja pelitilillesi saat tuplasti sen verran rahaa käytettäväksi, mitä olet sinne laittanut.

Mitä enemmän talletat, sitä enemmän saat bonusta. Suosittelemmekin siis tallettamaan hieman enemmän kuin minimitalletuksen 10€, sillä hyödyt siitä bonusrahan muodossa. Bonuksen maksimi määrä on 100€, jonka saat 100€ talletuksella.


Leijonilla oiva mahdollisuus näpäyttää epäilijöitään jääkiekon MM-kisoissa!