Veikkausbonusten vihjeet suoraan puhelimeen!

Veikkausbonusten vihjeet suoraan puhelimeen!
Lopetetun WhatsApp-palvelun tilalle on löydetty vaihtoehtoinen palvelu, nyt et missaa Veikkausbonusten voittavia vihjeitä enää koskaan! Lue miten saat vihjeet jatkossa suoraan puhelimeesi.
Testasimme aiemmin WhatsApp-palvelua vihjeiden toimittamiseen, mutta päätimme lopettaa palvelun sen teknisen haastavuuden takia.

Nyt olemme löytäneet palvelulle vaihtoehdon, joka palvelee sillä tasolla mitä me haluamme teille tarjota. Nyt et missaa enää koskaan Veikkausbonukset.comin pitkävetovihjeitä!

Ohjeet


Telegram on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista viestipalveluista, jotka kilpailevat WhatsAppin kanssa. Telegramia pystyy käyttämään monella laitteella samanaikaisesti ja se on avoimeen lähdekoodiin perustuva sovellus. Toiminnoiltaan se on hyvin samanlainen kuin WhatsApp, mutta siinä ei ole samanlaisia rajoituksia. Lisäksi Telegramia mainostetaan paremmalla turvallisuudella.

  1. Jos sinulla ei ole vielä Telegram käytössä, lataa se TÄSTÄ. Sovellus löytyy myös Google Playsta, sekä Apple Storesta.
  2. Avaa sovellus ja rekisteröi tili.
  3. Saadakseksi Veikkausbonukset.comin vihjeet puhelimeesi avaa haku ja etsi @betsauksenrahapaja. Klikkaa tämä kanava auki ja paina ruudun alareunasta JOIN.
  4. Pääset sinne myös Tästä!

Julkaisemme vihjeet ja parhaat vedonlyöntitarjoukset ryhmässä, joten ei muuta kuin tervetuloa!