Veikkausbonusten vihjeet suoraan puhelimeen!

Julkaistu: 31.03.2016 14:41


Veikkausbonusten vihjeet suoraan puhelimeen!
Huom! Palvelu ei enää käytössä! Huom!

Lopetetun WhatsApp-palvelun tilalle on löydetty vaihtoehtoinen palvelu, nyt et missaa Veikkausbonusten voittavia vihjeitä enää koskaan! Lue miten saat vihjeet jatkossa suoraan puhelimeesi.
Huom! Uutista päivitetty 28.9.2017: Palvelu ei enää käytössä!

Testasimme talvella WhatsApp-palvelua vihjeiden toimittamiseen, mutta päätimme lopettaa palvelun sen teknisen haastavuuden takia. Nyt olemme löytäneet palvelulle vaihtoehdon, joka palvelee sillä tasolla mitä me haluamme teille tarjota. Nyt et missaa enää koskaan Veikkausbonukset.comin pitkävetovihjeitä!

Ohjeet


Telegram on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista viestipalveluista, jotka kilpailevat WhatsAppin kanssa. Telegramia pystyy käyttämään monella laitteella samanaikaisesti ja se on avoimeen lähdekoodiin perustuva sovellus. Toiminnoiltaan se on hyvin samanlainen kuin WhatsApp, mutta siinä ei ole samanlaisia rajoituksia. Lisäksi Telegramia mainostetaan paremmalla turvallisuudella.

Huom! Uutista päivitetty 28.9.2017: Palvelu ei enää käytössä!

1) Jos sinulla ei ole vielä Telegram käytössä, lataa se TÄSTÄ. Sovellus löytyy myös Google Playsta, sekä Apple Storesta.
2) Avaa sovellus ja rekisteröi tili.
3) Saadakseksi Veikkausbonukset.comin vihjeet puhelimeesi avaa haku ja etsi @vbonukset. Klikkaa tämä kanava auki ja paina ruudun alareunasta JOIN.
4) Voit myös käyttää linkkiä telegram.me/vbonukset

Kun vihjeitä lisätään sivuillemme, ne ilmestyvät automaattisesti tähän ryhmään. Näin vihjeiden toimituksessa ei tule ikäviä taukoja! Ei muuta kuin kehityksen aallonharjalle ja Telegram lataukseen!