Vikibet lopettaa toimintansa

Vikibet lopettaa toimintansa
Vedonlyöntiyhtiö Vikibet sulkee ovensa. Lue yhtiön ilmoitus asiasta sekä ohjeet, jos sinulla on pelitili kyseisellä sivustolla.
Vedonlyöntiyhtiö Vikibet on ilmoittanut lopettavansa toimintansa. Veikkausbonukset.comillakin listattuna ollut sivusto ilmoittaa asiasta nettisivustollaan. Vikibet lopetti toimintansa virallisesti jo 7.12 ja ei ota vastaan enää uusia asiakkaita.

Sivusto kehottaa kaikkia pelaajiaan tekemään viimeiset kotiutuspyynnöit pelitileillä olevista varoista viimeistään 14. joulukuuta mennessä. Jos sinulla oli siis pelitili, varmista että saat käteisvarasi pois tililtäsi tekemällä kotiutuspyyntö. Jos jostain syystä sinulla ilmenee ongelmia, ota yhteyttä vikibetin asiakaspalveluun sähköpostilla [email protected]. Kotiutusta koskevissa ongelmissa on mahdollista pankkitiedot toimittamalla saada pelitilin varat suoraan pankkisiirtona tilillesi.

Lue koko uutinen Vikibetin sivustolta täältä --->>

"Hyvät asiakkaamme,

Haluamme tiedottaa seuraavaa: Vikibet.com -sivuston palvelut on lopetettu alkaen 7.12.2016. Tämän toimenpiteen seurauksena Vikibet.com aikoo luopua Malta Gaming Authorityn (MGA) sille myöntämistä lisensseistä: Casino license No. MGA/CL1/1144/2015 sekä Sportsbook license No. MGA/CL2/1145/2015, jotka Vikibetille on myönnetty 28.1.2016. Lisensseistä luopumisen jälkeen Malta Gaming Authorityn valvonta päättyy.
"

Valitse itsellesi uusi pelisivusto!


Jos Vikibet oli sinun pelipaikkasi ja joudut siitä luopumaan, löydät listan varteenotettavista uusista vaihtoehdoista vedonlyöntisivustot-listaltamme --->>