Zlatan Ibrahimovic yhteistyöhön Bethardin kanssa!

Zlatan Ibrahimovic yhteistyöhön Bethardin kanssa!
Zlatan Ibrahimovic ja vedonlyöntiyhtiö Bethard ovat solmineet yhteistyösopimuksen!
Zlatan Ibrahimovic yhteistyöhön Bethardin kanssa!

Pelaaja, joka ei esittelyjä kaipaa, Zlatan Ibrahimovic on solminut yhteistyösopimuksen Bethard-vedonlyöntisivuston kanssa. Zlatan toimii tästä edespäin Bethardin kasvokuvana ja hänet voi nähdä niin sivustolla kuin tv-mainoksissakin.

Zlatania on aiemmin kosiskellut lukuisat vedonlyöntisivustot, mutta hän ei ole niihin suostunut. Bethard sai Zlatanin vakuutettua ja teki Zlataniin vaikutuksen.

"I used to win, I won a lot. I’m looking forward to winning with you at Bethard. Bethard is the only betting company that managed to catch my attention. You want to know why? Because I share the idea that winners dare more”, Zlatan kommentoi Bethardille sopimuksen syntymistä.

Bethardin kierrätysehdot helpottuivat!


Zlatan toimii kansainvälisenä kasvokuvana ja näkyy myös Bethardin suomenkielisellä sivustolla. Bethard on ollut pitkään suomalaisten suosiossa ja kasvattanut suosiotaan. Zlatan sai heti aikaan muutosta, sillä samalla Bethard helpotti ensitalletusbonuksensa kierrätysvaatimuksia. Aikaisemmin bonus jouduttiin kierrättämään 7x kertaa, kun nyt kierrätys on ainoastaan 4x kertaa ja minimikerroin pieneni 1,80:een!

Bethard bonus:

Liity Bethardille suoraan tästä >>Siirto LA Galaxyyn


"Nyt kun tulen Yhdysvaltoihin pelaamaan, on vain sopivaa, että liityn Major League Soccerin menestyneimpään joukkueeseen, LA Galaxyyn, kertoo Ibrahimović seuran tiedotteessa. Olen innoissani, kun pääsen liittymään voittavaan seuraan, joka on ollut Los Angelesin jalkapallon ruumiillistuma jo yli 20 vuotta." Zlatan kommentoi seuran tiedotteessa.
Zlatan Ibrahimovic yhteistyöhön Bethardin kanssa!

Zlatan Ibrahimovic kirjoitti myös uuden pelaajasopimuksen Yhdysvaltoihin MLS-liigaan Los Angeles Galaxyn riveihin. Sopimus allekirjoitettiin maaliskuun lopulla. Manchester United ei halunnut jatkaa Zlatanin sopimusta polvivamman jälkeen. Zlatan kommentoi LA Galaxyn tiedotteessa olevansa innoissaan uudesta joukkueesta.

Jalkapallon MM-kisat


Zlatan lopetti uransa Ruotsin maajoukkueessa EM-kisojen 2016 jälkeen. Ruotsi varmisti paikkansa Venäjän MM-kisoissa viime vuonna päihitettyään nousukarsinnassa loistokkaasti Italian kahdessa ottelussa yhteismaalein 1-0. Huhut Zlatanin paluusta maajoukkueeseen heräsi heti kisapaikan varmistuttua. Zlatan itse on kommentoinut jäävänsä ulos, mutta pelaajan agentti Mino Raiola on vakuuttanut aikaisemmin raahaavansa Zlatanin kisoihin.

"Jos se on minusta kiinni, raahaan hänet vaikka itse MM-kisoihin", Raiola vastasi ruotsalaiselle Expressenille.

Jalkapallon MM-kisat käydään Venäjällä 15.6. - 15.7. välisenä aikana. Voit lukea lisää kisoista MM-kisat sivultamme:


Zlatan Ibrahimovic yhteistyöhön Bethardin kanssa!