Cash Out vedonlyönnissä

Cash Out-toiminto mahdollistaa voittojen saamisen ennen kohdeen varsinaista päättymistä. Voiton suuruus riippuu kuinka paljon kohteessa on peliaikaa jäljellä ja minkälainen tilanne kohteen lopputuloksen kannalta on verrattuna omaan vetoosi. Lue lisää Cash Out-toiminnosta ja koska sitä voi ja kenties kannattaa käyttää.

Mikä on vedonlyönnin Cash Out-toiminto?


Cash Out-toiminto vedonlyönnissä on yksi uusimmista ja isoimmista uudistuksista, mitä vedonlyöntisivustot ovat tarjonneet pelaajille. Vedonlyönti netissä on mahdollistanut pelaamisen reaaliajassa ja livenä ja myöskin voittojen lunastaminen kesken otteluiden on ollut mahdollista viimeisten vuosien aikana.

Cash Out antaa pelaajalle mahdollisuuden lunastaa voiton ennen kohteen varsinaista päättymistä. Pelaaja voi tilanteen mukaan arvioida omaa mahdollisuuttaan saada kupongin alkuperäisen ja täysimääräisen voiton, tai seurata kohteita livessä ja tehdä pahan paikan tullen cashout ja lunastaa ainakin osan voitosta. Parhaimmillaan cash outilla varmistetaan voitolle jääminen ja minimoidaan häviöt, mutta riskinä on potentiaalisen voittosumman pieneneminen.

Miksi vedonlyöntisivustot tarjoavat Cash Outia?


Cash outin yleistymisen syynä on yksinkertaisesti sen suosio pelaajien keskuudessa. Pelaajat käyttävät toimintoa paljon minimoidakseen tappioitaan ja varmistaakseen voittojaan. Cash out antaa vedonlyöjille viihdykettä ja antaa varsinkin livenä pelejä seuraaville mahdollisuuden reagoida pelin tapahtumiin nopeasti ja vaikuttaa omiin voittoihin.

Toisena isona syynä on vedonlyöntitoimistojen voittomarginaalit. Keskiverroin cash out-toiminto parantaa vedonvälittäjien palautusprosenttia heidän näkökulmastaan. Vedonvälittäjä tarjoaa cash outia kohteen tilanteen mukaan ja sen hetkiseen voittotodennäköisyyteen peilaten. Keskimäärin cash out voittojen palautusprosentti on pienempi, kuin ennen kohteen alkua lyötyjen vetojen palautusprosentti. Tämä on loogistakin, sillä pelaajan riski on pienempi. Cash outin tarjoamat voitot eivät ikinä ole aivan täysin alkuperäisen mahdollisen voiton suuruisia, paitsi aivan ottelun loppupuolella ja tuloksen ollessa jo hyvin varmasti pelaajan puolella.

Bethard tarjoaa toimivan cashout-toiminnon, jolla lunastat voittosi ajoissa!
Bethard tarjoaa cashout toiminnon kaikille pelaajille!

Mitkä sivustot tarjoavat cashoutia?


Alla listattuna sivustoja joilla cashout-toiminto on käytössä.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt
2.Mr Green100€ ilmaisvetoEi kierrätystä!Pelaa nyt
3.888sport30 €:lla ilmaisvetoja + 10€ pelirahaa kasinolle0xPelaa nyt
STS Bet100% bonus 100€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
5.Fezbet100% bonus 200€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
6.Rabona100% bonus 200€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
7.Betinia100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto5x (T+B)Pelaa nyt
8.Tipbet100% bonus 100€ asti5x (T+B)Pelaa nyt


Osittainen Cash Out - Mitä tarkoittaa?


Cash out-toiminto koski aikaisemmin vetoa sen täydellä panoksella. Jos teit cashoutin, sait tarjottavan voiton ja veto oli ratkennut täysin. Nykyään cashout-toimintoon on kuitenkin tullut uudistus, jossa voit päättää kuinka suuren osan panoksestasi haluat vielä jättää kyseiseen vetoon. Voit esimerkiksi ottaa puolet tarjottavasta voitosta ulos ja jättää puolet panoksesta sisään vetoon siltä varalta, että veto osuu kohteen päätyttyä. Näin ollen riskiä voi pienentää ja kontrolloida.

Millä sivustoilla on osittainen cashout?

Osittainen cashout ei ole toiminnassa kaikilla sivustoilla. Osittainen cash out on yksi uusimmista isoista muutoksista nettivedonlyönnissä, eivätkä kaikki sivustot ole ottaneet sitä vielä käyttöön. Toiminto löytyy kuitenkin mm. Expekt-sivustolta, jossa cashout on ollut voimassa jo pidemmän aikaa.


Cash Out: Näin se toimii


Katso miten cash out toimii Expekt vedonlyöntisivustolla.Cashout-toiminnon säännöt


Eri vedonlyöntisivustot ovat asettaneet hieman eri sääntöjä omalle cash out toiminnolleen. Tietyt sivustot tarjoavat cashout-mahdollisuutta vain tiettyjen lajien vetoihin. Esimerkiksi Unibet tarjaa cashoutia vain seuraaviin kohteisiin.

Unibetin cashout-säännöt:

  • Yli 20:ssä ennen ottelua pelatussa jalkapallovedossa
  • Jalkapallon livevedoissa (mukaan luettuna oikea tulos ja puoliaika/loppu)
  • Jalkapallon kokonaiskohteista (voittaja ja putoaminen)
  • Tenniksen kokonaiskohteista ja sijoituksen 1–2 vedoista

Säännöt voivat olla hyvin erilaisia eri sivustoilla. Jotkin sivustot antavat cashout-mahdollisuuden lähes kaikille vedoille, kun taas muut myöntävät cashouttia esimerkiksi ainoastaan singlevedoilla, eivät yhdistelmävedoille ollenkaan. Jos strategiasi on jo etukäteen käyttää cashouttia kohteen aikana, on hyvin suositeltavaa varmistaa vedonvälittäjän säännöistä, että kohteeseen saa cashout-toiminnon.

Vaikutus kampanjoihin ja tarjouksiin

Tärkeä seikka cashoutin käytössä on, että se kumoaa kaikilla sivustoilla erilaisiin kampanjoihin ja tarjouksiin osallistuneet vedot. Kampanjoissa vetojen tulee aina ratketa kohteen varsinaiseen päättymiseen saakka ja cashoutin käyttäminen sulkee vedon kampanjan ulkopuolelle.
Katso parhaat vedonlyöntitarjoukset ja kampanjat tästä >>

Sivu päivitetty: Lokakuu 2021