Liveveto

Liveveto (live-vedonlyönti tai live-veikkaus) on kohtuu uusi ilmestys vedonlyöntitoimistojen tuotteissa. Livevedon idea on yksinkertainen: voit lyödä vetoa eri pelitapahtumista pelin ollessa käynnissä. Uusista tuotteista kuten livevedosta löytyy yleensä hyvin pelattavaa, koska pelaajat eivät tiedä kuinka sitä tulisi pelata.

Live-veikkauksessa voit pelata myös siitä kuka tekee seuraavan maalin, kulmapotkun, vaparin jne. Näistä saa tylsäänkin tv-peliin mukavasti maustetta.

Live vedonlyönti tuo jännitystä urheilutapahtuaan alusta loppuun saakka


Liveveto on hieno innovaatio vedonlyöntimarkkinoille ja tulee varmasti kasvattamaan vain suosiotaan jatkuvasti parantuvan mobiilipelaamisen myötä. Livevetojen kautta vedonlyöjä pääsee keskelle toimintaa myös ottelun aikana, joka varmasti lisää jännitysmomenttia pelien suhteen. Oikein analysoituna livevedoista voi tehdä myös hyvin voittoa.

Voit myös seurata monia otteluita suorana peliyhtiöiden omasta liveseurannasta. Yksi parhaista peliyhtiöistä livevetoihin on Unibet, koska heillä on korkeat kertoimet, paljon pelattavaa ja hyvät tilastot liveotteluista. Toinen hyvä paikka livevetoihin on suomalaisten suosikki NordicBet. Uusista vedonlyöntisivuista erityisesti Casumo tarjoaa loistavan livevetopaketin.

Livevetokertoimet


Livevetokertoimet muuttuvat pelitilanteiden ja -ajan myötä. Mutta kun kerran olet saanut livevedon hyväksytysti sisään, kerroin ei tämän jälkeen enää muutu. Ja tässä juuri piilee live vedonlyönnin nerokkuus veikkaajan kannalta. Ennen ottelua esimerkiksi jääkiekko-ottelun ennakkosuosikki voi saada todella alhaiset kertoimet ottelun voitolle mutta jos altavastaaja siirtyykin ensimmäiselle erätauolle johtoasemassa niin voit poimia ennakkosuosikille huomattavasti paremman voittajakertoimen livevedosta!

Parhaat kertoimet livevetoon löydät ulkomaisilta peliyhtiöiltä. Lisäksi ulkomaiset yhtiöt tarjoavat kertoimia kymmeniin livekohteisiin joka päivä.

Livevedot - Palautusprosentti


Livedon palautusprosentti Veikkauksella on 90%. Ulkomaisilla peliyhtiöillä yleensä tätä korkeampi aina 98% asti.

Livevetobonukset


Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Unibet100% bonus 100€ asti4x bonusPelaa nyt
2.NordicBet100€ + 20€ ilmaisveto & 160 ilmaiskierrosta!8 bonusPelaa nyt
3.Mr Green100€ ilmaisvetoEi kierrätystä!Pelaa nyt
4.ScandiBet100% bonus 150€ astix6Pelaa nyt
5.Mr Play100% bonus 100€ asti9x (B)Pelaa nyt
6.William Hill100€ riskitön vetoEi kierrätystäPelaa nyt
7.Mobilebet100% bonus 100€ asti8x (T+B)Pelaa nyt
8.Betsson100% bonus 100€ asti + 30 € ilmaisvedot ja 600 ilmaiskierrosta8x bonusPelaa nyt
9.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt
10.SpinSports200€ ilmaisveto5x bonusPelaa nyt


Eniten kohteita tarjoavista vedonlyöntisivustoista kannattaa tarkastaa Nordicbetin 100€ ensitalletusbonus sekä Unibetin 100€ talletusbonus.

Bonukset livevetoihin annetaan yleensä ilmaisvetona (riskitön veto) ja talletusbonuksena. Ilmaisvedolla saat veikata ottelua ilman riskiä. Vedon hävitessä panoksesi palautetaan sinulle ja saat uuden mahdollisuuden.

Vedonlyöntibonuksilla saat itsellesi enemmän pelirahaa ja mahdollisuuksia voittoihin.

Livevedot - Livevedonlyönnin oikea strategia


Livevedossa kannattaa tarkkailla nimenomaan ottelun tilastoja ja verrata kuinka hyvin ne ovat linjassa annettuihin kertoimiin. Esimerkiksi Unibet tarjoaa jalkapallon liveotteluihin seuraavat tilastot:

  • laukaukset maalia kohti
  • laukaukset ohi maalin
  • hyökkäykset
  • vaaralliset hyökkäykset

Katsoitpa peliä tai et, näistä saa kohtalaisen hyvän kuvan kumpi joukkueista on hallinnut peliä. Silloin tällöin peliyhtiön kertoimenlaskija nukkuu eikä ole muuttanut kertoimia vastaamaan pelitilannetta ja sinulla on paikka iskeä tähän. Liveveto-ammattilaiset käyttävät hyväkseen suurimmaksi osaksi pelkästään näitä tilastoja, sillä kymmenien ottelujen yhtäaikainen katsominen olisi mahdotonta.

Tilastojen lisäksi livevedonlyönnissä kannattaa huomioida peliaika. Ottelun peliaika vähentyy jatkuvasti ja tämän myötä tietyt tapahtumat tulevat tapahtumaan erittäin todennäköisesti tai erittäin epätodennäköisesti. Toisin sanoen kertoimet pienentyvät ja kasvavat rajustikin peliajan käydessä umpeen. Yleensä parempia pelikohteita tällöin ovat suurikertoimiset ja epätodennäköiset kohteet, joiden todennäköisyyttä vedonvälittäjät tai vetopörssien pelaajat ovat aliarvioineet.

Kannattaa myös muistaa, että kaikki live-lähetykset eivät välttämättä ole täysin livejä, vaan niissä voi esiintyä pientä viivettä. Tietyt tapahtumat muuttavat kertoimia paljonkin ja tässä voi joskus haksahtaa lyömään vedon, jonka ottelua livenä seuraava olisi taatusti jättänyt lyömättä.

Säännöt


Veikkauksen livevedossa on päivittäin tarjolla vain 10 ottelua. Minimipanos on 1€ ja maksimi vain 20€ ja päivän aikana livevetoa voi pelata 300€ edestä. Ulkomaisilla peliyhtiöillä nämä rajat ovat huomattavasti korkeammat. Lisäksi suurimmat yhtiöt tarjoavat kymmenittäin liveveto-otteluita pelattavaksi joka päivä.

Livevetosäännöt koskevat yleensä peliyhtiön voitonjakoa, voitonmaksua, kohteita, kertoimia, panostusta ja yleisiä pelaamisen sääntöjä. Tärkeimmät kohdat näistä ovat voitonjakoa, -maksua sekä panosten palauttamista koskevat säännöt.

Livevetosäännöt vaihtelevat peliyhtiöittäin ja niihin pääset tarkemmin tutustumaan kyseisen yhtiön omilta sivuilta.


Livevetokohteet


Livetokohteet vaihtelevat laidasta laitaan. Tarjolla on usein jalkapalloa, jääkiekkoa, tennistä, koripalloa, lentopalloa. Joskus myös krikettiä, pöytätennistä ja jopa keilaustakin.

Livevetokohteet ovat usein myös seurattavissa peliyhtiön omassa liveseurannassa. Liveseurannassa voit katsoa otteluita ilmaiseksi. Yleensä tämä vaatii sen, että sinulla on edes jonkin verran rahaa pelitililläsi tai voimassa oleva veto sisässä.

Liveveto netissä


Liveveto netissä on sairaan helppoa ja varsin hauskaa ajanvietettä. Tylsästä Veikkausliiga-ottelustakin tehdään Mestarien Liigan finaali pienellä livebetsauksella.

Liveveto osuu kuin naula päähän nettipelaamiseen, missä livevideot ja muu interaktiivinen toiminta ottaa isoja harppauksia koko ajan parantuvat teknologian myötä.

Mobiili


Live-veikkaus onnistuu mainiosti myös mobiililaitteilla. Isoilla näytöillä varustetut älypuhelimet toimii loistavasti mutta luonnollisesti tableteilla homma toimii myös hyvin. Ensitalletus on helpompi hoitaa pöytäkoneelta, mutta livevedot voikin sitten naputella puhelimella tai tabletilla omalta sohvalta peliä seuraten.

Usein kysytyt kysymykset / FAQ


+1. Mikä on liveveto?

Livevedossa lyödään vetoa ottelun tapahtumista tai lopputuloksesta ottelun ollessa käynnissä.

+2. Mitä livevedossa voi veikata?

Livevedon parissa voi veikata vedonlyöntisivustosta riippuen esimerkiksi ottelun lopputulosta, seuraavaa maalintekijää, seuraavaa varoitettavaa pelaajaa, maalimääriä. Liveveto kohteiden kirjo on valtava ja koko ajan kasvava.

+3. Muuttuvatko livekertoimet?

Kyllä ja ei. Ottelun vedonlyöntikertoimet elävät koko ajan ottelun mukana mutta kun olet napannut kohteesta kiinni tietyllä kertoimella niin se jää voimaan veikkauksen lopputuloksen ratkeamiseen asti.
Sivu päivitetty: Lokakuu 2021