Vedonlyöntitilastot

Joka ikinen vedonlyöjä käyttää tilastoja hyväkseen tavalla tai toisella. Vedonlyöntitilastoista johdetaan kausi- ja ottelukohtaisia analyysejä, joita sitten muokataan viime hetken tiedoilla kuten esimerkiksi pelaajasiirroilla, kokoonpanotiedoilla, loukkaantumisilla ja pelikielloilla.

Olemme listanneet alle linkkejä, joiden takaa löytyy johtavia tilastojasivustoja eri urheilulajeihin ja kilpailuihin.

Tilastot apuna vedonlyönnissä


Ylikerroin.com -verkkosivulla on tarjolla yksi erittäin kattava artikkeli tilastojen ja muun tiedon käytöstä palloilulajien vedonlyönnissä. Pitkä artikkeli antaa ohjeet kuinka yksi sarja ja sen joukkueet arvotetaan kuluvalle pelikaudelle.

Tämän jälkeen näitä ottelukohtaisia tietoja hyväksikäyttäen tilastot ja muu tieto kiteytetään prosenttiarvioiksi, joista ylikertoimet seulotuu pelattaviksi. Artikkelin avulla saa hyvän kuvan tilastojen käytöstä ja siitä työmäärästä mitä ammattimainen vedonlyönti vaatii.

Arvostelu

Bonus

Koodi

Kierrätys

Pelaa

1.Mr Green - Lue arvosteluMr Green2 x 25€ ilmaisvetoEt tarvitseEi kierrätystä!Pelaa nyt
2.LeoVegas - Lue arvosteluLeoVegas50€ bonus + 10€ ilmaisvetoEt tarvitse5x bonusPelaa nyt
3.Betser - Lue arvosteluBetser5€ ilmaisraha + 100€ bonusEt tarvitse12x bonusPelaa nyt
4.Unibet - Lue arvosteluUnibet100% bonus 100€ astiEt tarvitse4x bonusPelaa nyt
5.Betsafe - Lue arvosteluBetsafe100% bonus 200€ astiEt tarvitse4x (T+B)Pelaa nyt
6.Expekt  - Lue arvosteluExpekt 200% bonus 100€ astiEt tarvitse6x T+BPelaa nyt
7.Nordicbet - Lue arvosteluNordicbet100% bonus 100€ astiEt tarvitse6x bonusPelaa nyt
8.Guts - Lue arvosteluGuts100% bonus 100€ asti SPORT5x (T+B)Pelaa nyt
9.Bethard - Lue arvosteluBethard125% bonus 125€ astiEt tarvitse7x (T+B)Pelaa nyt
10.Betsson - Lue arvosteluBetsson100% bonus 100€ astiEt tarvitse6x bonusPelaa nyt
11.Coolbet - Lue arvosteluCoolbet100% bonus 150€ astiCOOL1506x bonusPelaa nyt


Useita lajeja sisältävät tilastosivustot


Betinf.com

Betinf.com on tietomäärältään häkellyttävän kokoinen, mutta sen sivuilta löydät jalkapallon lisäksi seitsemän muuta urheilulajia. Sivusto on jaoteltu Pohjois-Amerikan isojen lajien, NHL, NBA, NFL, MLS, MLB ja WNBA, suurimpien Euroopan futissarjojen sekä muun urheilun, Formula 1, koripallon Euroliiga, tennis, kesken.

Sivuilta löydät pelaajasiirrot, uutiset, taulukot, kuntopuntarit sekä loukkaantumiset, joita on hieman vaikea löytää muilta sivuilta.

Annabet.com

Suomalainen Annabet.com tarjoaa kaiken mitä tarvitset tietää jalkapallo-, koripallo- ja jääkiekkotilastoista. Tilastojen lisäksi sivustolta löytyy vedonlyöntityökaluja ja kerroinvertailuja niin perus 1x2-vetoihin, aasialaisiin tasoitusvetoihin kuin over/undereihin.

Sports-reference.com

Alla olevasta linkkilistasta löydät ehkä netin kattavimmat tilastot Pohjois-Amerikan isoihin palloilulajeihin. Sivut ovat täynnä tilastoja ja historiatietoja.


Scoresway.com

Scoreway.com kattaa urheiluuutisia, tilastoja ja tulosseurantaa yhdeksästä eri urheilulajista, yli 1000 eri liigasta ja cupista sekä yli 130 eri maasta. Uutiset on toimitettu englanniksi, muu data 14 eri kielellä.

Ylen Uber teksti-tv

Suomen yleisradion köyhän miehen netistä eli teksti-tv:stä on tehty uber-versio, jossa saat monta eri teksti-tv:n sivua auki yhdellä kertaa. Urheilun osalta perustilastot ja tulospalvelu löytyy kaikista kotimaan sekä isoista kansainvälisistä urheilusarjoista ja -kilpailuista.

Jalkapallotilastoja


Soccerway.com

Kattaa jalkapallotulos- ja tilastopalvelullaan:

  • 630 liigaa
  • 31 seurajoukkuekilpailua
  • 55 maajoukkuekilpailua

Joukkueiden osalta löytyy kuntopuntarit, puoliaikatulokset, maalikeskiarvot, sarjataulukot koti- ja vieraspeleineen ja jopa Google-kartta liigan joukkueiden sijainneista. Pelaajatilastoista löytyy maalintekijät, syöttäjät, kortit sekä pelaajasiirrot. Lisäksi sivustolla on tietokoneelaskelmiin pohjautuvaa kerroinvertailua sekä viedoita ja koko tämä massiivinen tilastopalvelu tarjotaan vierailijoille 14 eri kielellä.

FIFA.com

Kansainvälisen jalkapallon kattojärjestö FIFA:n virallinen verkkosivusto. Täältä voit käydä tarkistamassa esimerkiksi FIFA:n virallisen maarankingin.

UEFA.com

Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n virallinen verkkosivusto. Videoita, artikkeleita, haastatteluja, livetuloksia ja paljon muuta eurooppalaisesta jalkapallosta.

Soccernet.espn.go.com

Vuonna 1995 perustettu ja nykyisin Buena Vista Internet Groupin omistama Soccernet.com on yksi maailman suurimmista jalkapallosivustoista. Sivuilta löydät foorumin, artikkeleita, kolumneja, videoita, ESPN:n maksullisia futisotteluita, podcasteja sekä supersuositut fantasialiigat.


Jääkiekkotilastoja


NHL.com - National Hockey Leaguen eli änärin virallinen verkkosivu. Täältä löydät lähes kaiken tarvittavan NHL-tiedon.

Daily Faceoff - yön NHL-pelien aloituskentälliset

Left Wing Lock - tarkista NHL:n aloittavat maalivahdit täältä

Jatkoaika

Suurin suomalainen jääkiekkoon erikoistunut verkkolehti, joka perustuu ylläpitäjien ja kirjoittajien vapaaehtoisuuteen. Vuonna 2001 perustettu Jatkoaika tavoittaa 140 000 lukijaa viikoittain, tietopalvelu kattaa SM-liigan, Mestiksen sekä NHL:n ja sen keskustelupalsta on hyvä paikka käydä lukemassa viimeisimpiä huhuja SM-liigasta ja Mestiksestä.

Liiga.fi

Jääkiekon SM-Liigan virallinen kotisivu. Tarjoaa luotettavan tulospalvelun ja mukavasti videoita sekä listaa viralliset pelikiellot vedonlyöjän tarkastettaviksi.

Mestis.fi

Suomen jääkiekon toiseksi ylimmän sarjatason viralliset kotisivut. Täältä löydät kaiken Mestis-kiekkoon liittyvän tiedon.

SweHockey

Viralliset tilastot Ruotsalaiseen jääkiekkoon. Sivusto julkaisee englanniksi Elitserienin, Allsvenskanin, 1. ja 2. dividioonan sekä vanhimpien junioreiden kausitilastot.

Sveitsin liiga

Koripallotilastoja


NBA.com

National Basketball Associationin virallinen verkkosivu. Tuhti paketti täynnä NBA-tilastoja ja -tuloksia viimeisen päälle hienosti rakennetulla verkkosivulla.

Suomen koripalloliitto

Euroleague.net - Euroopan Liigan sivut

Sportsnetwork - Loukkaantumiset NBA

TennisYleisurheilutilastoja


IAAF.com

Kansainvälisen yleisurheiluliiton viralliset kotisivut, josta löytyy esimerkiksi kaikkien yleisurheilun MM-kisojen, olympialaisten, Timantti-, ja Kultaisenliigan sekä Grand Prix -kilpasarjan tilastot.

Kamppailulajitilastoja


sherdog.com - Suosituimpia tilastosivustoja mitä MMA:han löytyy

fightmetric.com - UFC:n virallinen tilastosivu

Vedonlyöntitilastot jenkkilajeihin


ESPN.com

ESPN eli Entertainment and Sport Programming Network on maailman johtava urheilukanava. Se keskittyy lähinnä Pohjois-Amerikkalaisiin urheilulajeihin, mutta sivulta löytyy tilastoja, videoita ja haastatteluja myös eurooppalaisille tutummista lajeista.

cbssports.com

foxsports.com

sports.yahoo.com

Samat sanat pätevät myös CBS:n (Columbia Broadcasting System) ja Fox Sport -urheilukanaviin ja Yahooseen kuin yllä esiteltyyn ESPN:kin. Amerikkalaista tehokkuutta ja positiivista pöhötystä urheilun alueelta.

bleacherreport.com - jenkkilajeihin tilastoja

rotoworld.com - jenkkilajeihin tilastoja

NFL.com

National Football Leaguen eli Yhdysvalloissa toimivan amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliigan virallinen kotisivu.

Ravit


Toto TV:n jälkilähetykset raveista