Tulosveto

Tulosveto on peli, jossa veikataan yhden ottelun oikeaa lopputulosta varsinaisella peliajalla. Mikäli veikkaus kohdistuu useampaan otteluun samanaikaisesti, on kyseessä moniveto. Parhaat kertoimet tulosvetoon löydät netistä.


Tulosveto kohteet


Veikkauksen ja ulkomaisten peliyhtiöiden tulosvetotarjonnassa on suuria eroja – ulkomaisten peliyhtiöiden hyväksi.

  • Netin vedonlyöntisivustot tarjoavat kiinteitä tulosvetokertoimia, joten tiedät aina lopullisen kertoimesi vetoa lyödessäsi
  • Saat netistä paljon paremmat kertoimet
  • lisäksi kohteita on tarjolla enemmän
  • saat bonuksia talletuksillesi
  • suuremmat panosrajat

Tulosvetokohteet ovat yleensä jalkapalloa, jääkiekkoa, pesäpalloa, koripalloa ja joskus jopa salibandyakin.

Jalkapallon tulosvetoa voi pelata kaikista suosituista sarjoista ja kilpailuista kuten Valioliigasta, La Ligasta, Bundesliigasta, Allsvenskanista, Veikkausliigasta sekä Mestareiden Liigasta. Mestaruussarjojen lisäksi tarjolla on kohteita myös ala-divisioonista. Jääkiekossa tarjolla NHL:ää, SM-Liigaa, KHL:ää ja muita eurooppalaisia sarjoja.

Internetin vedonlyöntitoimistot ovat luotettavia, tarjoavat nopeat nettipankkisiirrot, suomenkielisen asiakaspalvelun, paremmat kertoimet, suuremman kohdevalkoiman sekä live-lähetyksiä otteluihin. Miksi siis pelaisit Veikkauksella?

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

Light Casino100% bonus 200€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
2.Mobilebet100% bonus 100€ asti8x (B) yhdistelmissäPelaa nyt
3.Mr Green100€ ilmaisvetoEi kierrätystä!Pelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
5.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
6.William Hill100€ ilmaisvetoEi kierrätystäPelaa nyt
7.Comeon!100% bonus 100€ asti10x (T+B)Pelaa nyt
8.Campobet100% bonus 200€ asti5x Pelaa nyt
9.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt


Tulosveto netissä pelattuna on helppoa ja tarjoaa mukavasti lisäjännitystä suosikkiotteluidesi seuraamiseen.

Tarjolla on paljon sarjoja ja voit lyödä niistä vetoa myös livenä otteluiden aikana. Liveveto tarjoaa tällä hetkellä eniten voittomahdollisuuksia kaikista vedonlyönnin muodoista ja tämä on mahdollista vain netissä.

Tulosveto kertoimet


Kuinka tulosvedon kertoimet määräytyvät? Kiinteät kertoimet määräytyvät kertoimenlaskijoiden analyysin mukaan.

Muuttuvat kertoimet lasketaan kaavalla: palautus%*pelivaihto / tuloksen panossumma. Esimerkiksi palautusprosentin ollessa 85%, pelivaihdon ollessa 310 000€ ja tulokselle 1-1 pelatun panosmäärän ollessa 52 000€, on kerroin tällöin 0,85*310000/52000 = 5,06.

Kuten yllä mainitsimme internetin vedonlyöntitoimistot tarjoavat kiinteitä tulosvetokertoimia. Näin ollen tiedät heti lopullisen kertoimesi ja voit valikoida ylikertoimet pois.

Sinun ei siis tarvitse odottaa lähelle kohteen sulkeutumista tietääksesi lopullisen kertoimen kuten Veikkauksella. Eikä pelätä, että vedonlyöntiyhtiö myöhemmin alkaa muuttamaan kiinteänä pelattua kerrointa.

Pahimmassa tapauksessa Veikkauksen tulosvedossa kertoimesi tippuu vedonlyönnin jälkeen ja huippukertoiminen tulosveto sulaa alikertoimeksi.

Tarkasta myös vedonlyöntipörssien tulosvedot. Vetopörssit tarjoavat perinteisiä vedonlyöntitoimistoja parempia tulosvetokertoimia. Mikäli pelin vaihto vain riittää, löydät näistä paljon pelattavaa. Parhaat tulosveto kertoimet löytyvät siis useimmiten kiinteistä kertoimista.

Palautusprosentti


Miksi ulkomaisilla peliyhtiöillä on Veikkausta suuremmat tulosvedon kertoimet? Koska niillä on suurempi tulosvedon palautusprosentti. Veikkauksen tulosvedon palautusprosentti on 80, kun se kansainvälisesti vaihtelee 85-88% välillä.

Tulosvetobonukset


Tulosvedon bonukset tarkoittavat tervetulias- ja talletusbonuksia. Vedonlyöntibonuksia tarjoavat ulkomaiset vedonlyöntiyhtiöt uusille asiakkailleen.

Tervetuliaisbonukset ovat yleensä talletusbonksia tai ilmaisvetoja sekä riskittömiä vetoja. Riskittömällä vedolla veikkaat tiettyä tulosta ja mikäli veto ei voita, saat panoksesi takaisin.

Tulosvetobonus annetaan sinulle usein myös extraa talletuksen yhteydessä. Esimerkiksi teet talletuksen ja saat tuplasti enemmän pelirahaa pelitilillesi.

Mobiili


Tulosvetokohteita löytyy myös mobiililaitteilla pelattuna. Nykyiset älypuhelimet ja tabletit alkavat olemaan jo erittäin käteviä laittei tulosvetojen iskemiseen.

Silloin tällöin mobiiliveikkaajille on tarjolla erikoisbonuksia ja -tarjouksia. Näitä kannattaa tarkkailla ja hyödyntää ehdottomasti.

Tulosveto-ohjeet


Tulosvedon muotoja Veikkauksella ovat hajarivi, säästöjärjestelmä ja järjestelmä. Hajarivissä veikkaat yhtä maalimäärää kummallekin ottelun joukkueelle.

Järjestelmässä valitset enemmän kuin yhden maalimäärän joukkueille ja säästöjärjestelmässä voit sulkea pois tasapelin, koti- tai vierasvoiton veikkauksestasi.

Säännöt


Tulosvetosäännöt koskevat yleensä peliyhtiön voitonjakoa, voitonmaksua, kohteita, kertoimia, panostusta ja yleisiä pelaamisen sääntöjä. Tärkeimmät kohdat näistä ovat voitonjakoa, -maksua sekä panosten palauttamista koskevat säännöt.

Tulosvetosäännöt vaihtelevat peliyhtiöittäin ja niihin pääset tarkemmin tutustumaan kyseisen yhtiön omilta sivuilta.

Tulosvetovihjeet


Varsinaisia vihjeitä tulosvetoon on hankalampi löytää kuin pitkävetoon. Yleisenä vihjeenä voi kuitenkin sanoa kolme asiaa.

  1. Avaa tili usealle vedonlyöntitoimistolle, jotta voit verrata niiden kertoimia ja pelata aina korkeimpaan kertoimeen
  2. hyödynnä tulosvetobonukset ja ilmaisvedot
  3. muista tarjota kaverillekin, kun isompi veto napsahtaa.

Usein kysytyt kysymykset / FAQ


+1. Mikä on tulosveto?

Tulosvedossa veikataan valitun ottelun oikea lopputulos (maalit/pisteet) varsinaisella peliajalla.

+2. Missä on parhaat tulosveto kertoimet?

Tulosveto kertoimissa on eroavaisuuksia eri vedonlyöntisivujen välillä. Useimmat sivustot tarjoavat kiinteät kertoimet, jotka eivät enää muutu ennen ottelun alkua. Suosi näitä niin sinun ei tarvitse pelätä voittojesi pienevän

+3. Mistä parhaat tulosveto vihjeet?

Yleisesti ottaen tulosveto vihjeet ovat paljon harvinaisempi näky kuin pitkävetovihjeet. Seuraa kuitenkin Veikkausbonukset.com sivua niin voit löytää parhaat tulosveto vihjeet. Kysy ja keskustelut tulosveto vihjeistä myös Facebook-ryhmässämme.Sivu päivitetty: Lokakuu 2021