Tulosveto

Tulosveto on peli, jossa veikataan yhden ottelun oikeaa lopputulosta varsinaisella peliajalla. Mikäli veikkaus kohdistuu useampaan otteluun samanaikaisesti, on kyseessä moniveto. Kotimaiselle Veikkaukselle tulosveto tuli pelivalikoimaan vuosi pitkävedon jälkeen vuonna 1994.

Parhaat kertoimet tulosvetoon löydät netistä. Unibet on yksi suosituimmista pelipaikoista suomalaisten keskuudessa.


Tulosveto kohteet


Veikkauksen ja ulkomaisten peliyhtiöiden tulosvetotarjonnassa on suuria eroja – ulkomaisten peliyhtiöiden hyväksi.

  • Netin vedonlyöntisivustot tarjoavat kiinteitä tulosvetokertoimia, joten tiedät aina lopullisen kertoimesi vetoa lyödessäsi
  • Toiseksi saat esimerkiksi Unibetilta huomattavasti Veikkausta suurempia kertoimia
  • lisäksi kohteita on tarjolla enemmän
  • saat bonuksia talletuksillesi
  • suuremmat panosrajat

Tulosvetokohteet ovat yleensä jalkapalloa, jääkiekkoa, pesäpalloa, koripalloa ja joskus jopa salibandyakin.

Jalkapallon tulosvetoa voi pelata kaikista suosituista sarjoista ja kilpailuista kuten Valioliigasta, La Ligasta, Bundesliigasta, Allsvenskanista, Veikkausliigasta sekä Mestareiden Liigasta. Mestaruussarjojen lisäksi tarjolla on kohteita myös ala-divisioonista. Jääkiekossa tarjolla NHL:ää, SM-Liigaa, KHL:ää ja muita eurooppalaisia sarjoja.

Internetin vedonlyöntitoimistot ovat luotettavia, tarjoavat nopeat nettipankkisiirrot, suomenkielisen asiakaspalvelun, paremmat kertoimet, suuremman kohdevalkoiman sekä live-lähetyksiä otteluihin. Miksi siis pelaisit Veikkauksella?

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Unibet100% bonus 100€ asti4x bonusPelaa nyt
2.NordicBet100€ + 20€ ilmaisveto & 160 ilmaiskierrosta!8 bonusPelaa nyt
3.Mr Green100€ ilmaisvetoEi kierrätystä!Pelaa nyt
4.ScandiBet100% bonus 150€ astix6Pelaa nyt
5.Mr Play100% bonus 100€ asti9x (B)Pelaa nyt
6.William Hill100€ riskitön vetoEi kierrätystäPelaa nyt
7.Mobilebet100% bonus 100€ asti8x (T+B)Pelaa nyt
8.Betsson100% bonus 100€ asti + 30 € ilmaisvedot ja 600 ilmaiskierrosta8x bonusPelaa nyt
9.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt
10.SpinSports200€ ilmaisveto5x bonusPelaa nyt


Tulosveto netissä pelattuna on helppoa ja tarjoaa mukavasti lisäjännitystä suosikkiotteluidesi seuraamiseen.

Tarjolla on paljon sarjoja ja voit lyödä niistä vetoa myös livenä otteluiden aikana. Liveveto tarjoaa tällä hetkellä eniten voittomahdollisuuksia kaikista vedonlyönnin muodoista ja tämä on mahdollista vain netissä.

Tulosveto kertoimet


Kuinka tulosvedon kertoimet määräytyvät? Kiinteät kertoimet määräytyvät kertoimenlaskijoiden analyysin mukaan.

Muuttuvat kertoimet lasketaan kaavalla: palautus%*pelivaihto / tuloksen panossumma. Esimerkiksi palautusprosentin ollessa 85%, pelivaihdon ollessa 310 000€ ja tulokselle 1-1 pelatun panosmäärän ollessa 52 000€, on kerroin tällöin 0,85*310000/52000 = 5,06.

Kuten yllä mainitsimme internetin vedonlyöntitoimistot tarjoavat kiinteitä tulosvetokertoimia. Näin ollen tiedät heti lopullisen kertoimesi ja voit valikoida ylikertoimet pois.

Sinun ei siis tarvitse odottaa lähelle kohteen sulkeutumista tietääksesi lopullisen kertoimen kuten Veikkauksella. Eikä pelätä, että vedonlyöntiyhtiö myöhemmin alkaa muuttamaan kiinteänä pelattua kerrointa.

Pahimmassa tapauksessa Veikkauksen tulosvedossa kertoimesi tippuu vedonlyönnin jälkeen ja huippukertoiminen tulosveto sulaa alikertoimeksi.

Tarkasta myös vedonlyöntipörssien tulosvedot. Vetopörssit tarjoavat perinteisiä vedonlyöntitoimistoja parempia tulosvetokertoimia. Mikäli pelin vaihto vain riittää, löydät näistä paljon pelattavaa. Parhaat tulosveto kertoimet löytyvät siis useimmiten kiinteistä kertoimista.

Palautusprosentti


Miksi ulkomaisilla peliyhtiöillä on Veikkausta suuremmat tulosvedon kertoimet? Koska niillä on suurempi tulosvedon palautusprosentti. Veikkauksen tulosvedon palautusprosentti on 80, kun se kansainvälisesti vaihtelee 85-88% välillä.

Tätä kautta tarjolla on suurempia kertoimia ja suurempia voittoja. Toisin päin ajateltuna sinä maksat enemmän vedostasi Veikkaukselle kuin esimerkiksi Unibetille. Yhden kuuluisan elektroniikka-ketjun sanoja lainatakseen: “Se nyt on vaan…”.

Tulosvetobonukset


Tulosvedon bonukset tarkoittavat tervetulias- ja talletusbonuksia. Vedonlyöntibonuksia tarjoavat ulkomaiset vedonlyöntiyhtiöt uusille asiakkailleen.

Tervetuliaisbonukset ovat yleensä talletusbonksia tai ilmaisvetoja sekä riskittömiä vetoja. Riskittömällä vedolla veikkaat tiettyä tulosta ja mikäli veto ei voita, saat panoksesi takaisin.

Tulosvetobonus annetaan sinulle usein myös extraa talletuksen yhteydessä. Esimerkiksi teet talletuksen ja saat tuplasti enemmän pelirahaa pelitilillesi.

Muun muassa NordicBet tarjoaa juuri tällaista bonusta tulosvetoon ja tuplaa talletuksesi 100€ asti.

Mobiili


Tulosvetokohteita löytyy myös mobiililaitteilla pelattuna. Nykyiset älypuhelimet ja tabletit alkavat olemaan jo erittäin käteviä laittei tulosvetojen iskemiseen.

Silloin tällöin mobiiliveikkaajille on tarjolla erikoisbonuksia ja -tarjouksia. Näitä kannattaa tarkkailla ja hyödyntää ehdottomasti.

Tulosveto-ohjeet


Tulosvedon muotoja Veikkauksella ovat hajarivi, säästöjärjestelmä ja järjestelmä. Hajarivissä veikkaat yhtä maalimäärää kummallekin ottelun joukkueelle.

Järjestelmässä valitset enemmän kuin yhden maalimäärän joukkueille ja säästöjärjestelmässä voit sulkea pois tasapelin, koti- tai vierasvoiton veikkauksestasi.

Säännöt


Tulosvetosäännöt koskevat yleensä peliyhtiön voitonjakoa, voitonmaksua, kohteita, kertoimia, panostusta ja yleisiä pelaamisen sääntöjä. Tärkeimmät kohdat näistä ovat voitonjakoa, -maksua sekä panosten palauttamista koskevat säännöt.

Tulosvetosäännöt vaihtelevat peliyhtiöittäin ja niihin pääset tarkemmin tutustumaan kyseisen yhtiön omilta sivuilta.

Tulosvetovihjeet


Varsinaisia vihjeitä tulosvetoon on hankalampi löytää kuin pitkävetoon. Yleisenä vihjeenä voi kuitenkin sanoa kolme asiaa.

  1. Avaa tili usealle vedonlyöntitoimistolle, jotta voit verrata niiden kertoimia ja pelata aina korkeimpaan kertoimeen
  2. hyödynnä tulosvetobonukset ja ilmaisvedot (esim. Unibet tulosveto)
  3. muista tarjota kaverillekin, kun isompi veto napsahtaa.

Usein kysytyt kysymykset / FAQ


+1. Mikä on tulosveto?

Tulosvedossa veikataan valitun ottelun oikea lopputulos (maalit/pisteet) varsinaisella peliajalla.

+2. Missä on parhaat tulosveto kertoimet?

Tulosveto kertoimissa on eroavaisuuksia eri vedonlyöntisivujen välillä. Useimmat sivustot tarjoavat kiinteät kertoimet, jotka eivät enää muutu ennen ottelun alkua. Suosi näitä niin sinun ei tarvitse pelätä voittojesi pienevän

+3. Mistä parhaat tulosveto vihjeet?

Yleisesti ottaen tulosveto vihjeet ovat paljon harvinaisempi näky kuin pitkävetovihjeet. Seuraa kuitenkin Veikkausbonukset.com sivua niin voit löytää parhaat tulosveto vihjeet. Kysy ja keskustelut tulosveto vihjeistä myös Facebook-ryhmässämme.Sivu päivitetty: Lokakuu 2021