Neo.bet

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!

Neo.bet bonus: Valitse uudelta Neo.bet vedonlyöntisivustolta juuri sinulle sopiva bonus kahdesta eri vaihtoehdosta!

VB-pisteet

 • Aloitusbonus 8/10
 • Kampanjat 8/10
 • Palautusprosentti 8/10
 • Pelivalikoima 8/10
 • Asiakaspalvelu 8/10
 • Rahansiirrot 8/10

Bonustiedot

 • Bonus: 200%/50€ tai 100%/100€
 • Kierrätys: 5x (T+B)
 • Minimikerroin: 1,50
 • Koodi: Ei bonuskoodia
 •  

Ominaisuudet

 • Mobiiliveikkaus
 • Liveveikkaus
 • Suomenkielinen
 • Verovapaa
 • Livelähetykset
 • Kasinopelit

Tiedot

 • Nimi: Neo.bet
 • URL: www.neobet.fi
 • Perustettu: 2018
 • Lisenssi: Malta
 • support(at)neo.bet
 •  

Kokonaisarvosana: 8Neo.bet vedonlyönti arvostelu


Vuonna 2018 avattu vedonlyöntisivusto Neo.bet tarjoaa asiakkailleen kattavat vedonlyöntikohteet, hyvät kertoimet ja kelpo vedonlyöntibonuksen saksalaisille laatutakuulla kuorrutettuna. Pääkonttoriaan Saksassa pitävä sivusto on muodostunut varsin merkittäväksi toimijaksi keski-Euroopassa ja nyt myös me suomalaiset saamme osamme tästä varsin toimivasta sivustosta.

Neo.bet on tällä hetkellä yksi Veikkausbonukset.com sivuston lukijoiden suosituimmista uusista vedonlyöntisivustoista! Tunnistat suositut sivut "Pop"-merkistä brändin yhteydessä.

Neo.bet vedonlyöntibonus


Neo.bet tarjoaa kaksi erilaista tervetulobonusta, joista voi lunastaa juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon. Sivuston niin sanottu aloittelijan paketti tarjoaa 200% talletuksen korotuksen aina 50€ saakka. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että saat 25€ talletuksella pelitilillesi 75€ pelattavaa. Pro bonus sen sijaan on muotoa 100% talletusbonus aina 100€ asti. Alta löydät ohjeet, miten napata oma bonuksesi:

Näin lunastat Neo.bet vedonlyöntibonuksen
Neo.bet

Neo.bet kierrätys


Neo.bet tarjoa bonuksille varsin kohtuulliset kierrätysehdot. Sivusto velvoittaa kierrättämään talletuksen sekä bonuksen viisi kertaa (x5) vain 1.50 kerroinvaatimuksella. Kierrätykselle tarjotaan varsin mukavasti aikaa, sillä kierrätys on voimassa peräti 100 päivää. Bonusehtojen ainoa pieni miinus on se, että maksimipanos kierrätyksessä on lunastettua bonusta vastaava summa. Eli jos olet lunastanut itsellesi bonusrahaa 50€ edestä niin esimerkiksi 100€ vedossa kierrätys etenee vain 50€ summalla.

Neo.bet vedonlyönti bonuskoodi


Neo.bet vedonlyöntibonus on lunastettavissa ilman erillistä bonuskoodia. Riittääkö kun valitset sivustolla, haluatko lunastaa 200%/50€ vai 100%/150€ bonuksen. Ensitalletuksen jälkeen bonusvarat siirretään automaattisesti pelitilillesi. Huom. Bonusta ei voi lunastaa Skrill tai NETTELLER talletuksilla.

Bonusta vedonlyöntiin myös kaverille!


Oletko jo avannut pelitilin Neo.betille? Kutsu myös kaverisi tutustumaan sivustoon ja saat 50€ bonusta! Lähetä kaverillesi kutsu Neo.betille sähköpostilla, Whatsappilla tai vaikkapa perinteisellä tekstiviestillä. Kutsumasi ystäväsi saa pelitilin avauksen yhteydessä sekä normaalin tervetulobonuksen että 5€ ekstraa, sinut sen sijaan palkitaan 50€ bonuksella, jonka löydät omat bonukset osiostasi.

Neo.bet palkitsee lojaalit asiakkaat


Neo.bet tarjoaa monesta vedonlyöntisivustosta poiketen uskollisille asiakkailleen erilaisia lojaalisuuspalkintoja. Sivuston asiakkaat voivat kerryttää jokaisella vedollaan niin sanottua bonus chip kokoelmaansa ja kun chippejä on tarpeeksi, niin saat pelitilliesi 10€ - 50€ ilmaisvetoja sekä talletusbonuksia uusille talletuksille. Huolenpito pitkäaikaisista asiakkaista on unohtunut varsin monella vedonlyöntisivustolla ja Neo.bet eroaa lojaalisuusohjelmalla tässä edukseen.

Neo.bet vedonlyönti Kertoimet ja Vedonlyöntikohteet


Neo.betin vedonlyöntikohteiden valikoima on todella kattava ja jalkapallo on luonnollisesti tälläkin sivulla se ykköslaji. Futiksen lisäksi perinteiset vedonlyöjien suosikit kuten koripallo, tennis ja jääkiekko ovat hyvin katettuja. Neo.bet tarjoaa vetoihin keskiarvoltaan noin 92% paikkailla olevan palautusprosentin mutta Englannin Valioliigassa, Saksan Bundesliigassa ja Mestarien liigassa palautusprosentit ovat yli 95%.

Neo.bet on ottanut sivuillaan kunnianhimoiseksi tavoitteekseen tarjota mahdollisimman paljon pelattavaa jokaisen kohdemaansa urheilutarjonnasta. Sivustolla onkin kiitettävästi tarjolla sinivalkoisia vedonlyöntikohteita erityisesti eri suomalaisten palloilulajien parissa. Neo.betiltä löytyy pelattavaa esimerkiksi jääkiekon Mestikseen, salibandyn F-liigan ja koripallon 1. divisioonaan. Sivuston käyttöliittymä toimii myös varsin mukavasti sillä voit suoraan hakukenttään ”Finland” kirjoittamalla tuoda näytölle kaikki sivuston suomikohteet!

Neo.bet tulospalvelu


Yksi erityismaininnan arvoinen seikka Neo.betillä on sivuston aivan loistava tulospalvelu. Tulokset osiosta näet jo pelattujen otteluiden lopputulokset sekä sen mitkä vetokohteet kyseisissä otteluissa ovat osuneet ja millä kertoimella. Tämä on loistava lisäys Neobet vedonlyöntisivuston tarjonnassa ja nämä tulokset antavat hyviä ajatuksia tulevien vetojen asetteluun. Alla esimerkki tuloksista, näillä vedoilla olisi voittanut NHL-kierroksella 12. maaliskuuta 2021.

[booker ID=124]Neo.bet[/booker]

Neo.bet mobiilissa


Neobet tarjoaa varsin selkeän käyttöliittymän ja sivustolla on helppo hakea kohteita sekä lyödä vedot sisään. Sivulla on myös mahdollista itse muokata näkymiä ja toimintoja sen mukaan, miten sivulla haluaa liikkua tai saada erilaista informaatiota. Nykyaikaisena sivustona Neo.bet hoitaa homman kotiin niin PC:llä kuin mobiilissa. Sivu tarjoaa myös erikseen IOS & Android mobiililaitteille ladattavaa sovellusta mutta koska kotisivu on responsiivinen sekä mobiiliselaimille skaalautuva, oman appin lataaminen ei ole missään nimessä pakollista. Neo.bet mobiilissa onnistuu pelitilin avaaminen ja vedonlyöntibonuksen lunastaminen siinä missä tietokoneella ja vedot saa lyötyä nopeasti sisään niin sanotulla 1-click-vedolla.

Rahansiirrot & Asiakaspalvelu


Rahansiirrot Neo.betille onnistuvat kaikille vedonlyöjille tutuilla tavoilla. Talletuksia voi tehdä luottokorteilla (VISA & Mastercard), Trustly-pankkisiirrolla, nettilompakoilla tai vaikkapa Paysafecardilla. Talletukset pelitilille tapahtuvat välittömästi, kotiutukset vievät 1-3 työpäivää. Minimitalletusumma sivustolla on 10€ ja minimikotiutus 20€ joten Neo.betin toimintaan pääsee tutustumaan halutessaan varsin pienin summin. Erityishuomiona rahansiirroista on mainittava, että Skrill sekä NETTELLER talletuksissa on 3% käsittelykulut ja voittoja kotiuttaessa saat kaksi kotiutusta per viikko ilmaiseksi, tämän jälkeen kotiutuksiin lisätään 5€ käsittelykulu.

Asiakaspalvelu Neobetillä on auki päivittäin kello 07:30 – 23:30. Asiat saa kätevimmin hoidettua erittäin nopean live chätin kautta tai vaikkapa sähköpostilla. Valitettavasti asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan tällä hetkellä vain englanniksi tai saksaksi mutta jos englanti ei taivu niin käännösohjelmien avulla mahdolliset ongelmatilanteet viimeistään ratkeavat.

Sopiiko Neo.bet suomalaisille?


Veikkausbonukset on sitä mieltä että Neobet vedonlyöntisivusto sopii suomalaisille pelaajille. Sivu on niin sanottua saksalaista laatutyötä. Tarjonta on varsin hyvä, kertoimet ovat kilpailukykyisiä ja vedonlyöntibonus on kelvollinen lunastettavaksi. Kuten todettua Neo.bet on saksalaisomisteinen mutta sivuston pelitoimintoja pyöritetään Maltan aurinkosaarelta käsin mikä tarkoittaa tietenkin sitä, että sivulla on MGA lisenssi ja kaikki voitot suomalaisille pelaajille ovat verovapaita!

Ainoan miinuksen suomalaissilmin voisi sanoa olevan keskeneräisen oloinen käännösversio. Sivulla on tällä hetkellä osa teksteistä suomeksi, osa englanniksi ja esimerkiksi kuvituskuvissa tekstit saattavat olla saksaksi, eikä tästä voi Neobet arvostelu olla huomauttamatta. Suomalaiset ovat varsin kielitaitoista porukkaa, joten englanniksi toiminen ei tuota ongelmia mutta yhtenäinen kieliasu toisi visuaalisuutta uskottavuutta. Lisätietona mainittakoon, että käyttäjä voi itse valita haluaako käyttää sivuilla esimeriksi Suomi-versiota tai vaikkapa kaikille sopivaa kansainvälistä näkymää.

Neo.bet kokemuksia


Neo.bet on ensi kokemusten perusteella varsin toimiva paketti, joka voi hyvin nousta yhdeksi suomalaisten uudeksi suosikki pelipaikaksi. Toki sinivalkoisten sydämien lopullinen sulattaminen vaatisi sivuston kokonaisvaltaisen suomennoksen mutta uskomme sen tapahtuvan jo lähitulevaisuudessa. Neo.bet on saanut myös kansainvälisten kokemusten perusteella melko mukavaa palautetta ja erityisesti sivuston bonus on hyvä ja helppo kierrätellä. Onko sinulla jo pelitili Neo.betillä? Laita omia kokemuksiasi meille sähköpostiosoitteeseen [email protected]

Neo.bet plussat & miinukset


Neo.bet arvostelu loppuyhteenvetoon on mainittava ehdottomina plussina hyvä bonus, toimiva sivusto, hyödyllinen tilastopalvelu sekä kilpailukykyiset kertoimet. Miinuspuolelle sen sijaan sujautetaan live stream lähetysten puuttuminen (pois lukien esports) sekä vielä hieman vaiheessa olevat palvelut suomenkieltä arvostaville.

Plussat


Hyvä bonus
Mielekiintoinen tulospalvelu
Verovapaa

Miinukset


Ei live stream lähetyksiä
Käännösversio voisi olla parempi
Ei erillisiä tarjouksia