SportNation

Sportnation - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi!

Sportnation bonus: Lunasta uudelta Sportnation vedonlyöntisivustolta perinteinen 100% talletusbonus.

 • Verovapaat voitot
 • Lisäarvoa tuova tulosvalikko

VB-pisteet

 • Aloitusbonus 7/10
 • Kampanjat 6/10
 • Palautusprosentti 8/10
 • Pelivalikoima 8/10
 • Asiakaspalvelu 7/10
 • Rahansiirrot 7/10

Bonustiedot

 • Bonus: 100% bonus 100€ asti
 • Kierrätys: 6x
 • Minimikerroin: 1,60
 • Koodi: Ei bonuskoodia
 •  

Ominaisuudet

 • Mobiiliveikkaus
 • Liveveikkaus
 • Suomenkielinen
 • Verovapaa
 • Livelähetykset
 • Kasinopelit

Tiedot

Kokonaisarvosana: 7.2SportNation vedonlyönti


SportNation on keväällä 2021 Suomessa toimintansa aloittanut vedonlyöntisivusto. Suurempaan Esport Entertainment (Malta) Ltd:n kuuluva sivusto toimii nimensä mukaisesti Maltalta käsin mikä tarkoittaa että sivusto tarjoaa luotettavan MGA lisenssin sekä verovapaat voitot suomalaisille vedonlyöjille. Heti kärkeen nippelitietona mainittakoon että sivusto toimii Englannin viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Solhull Moors FC:n sponsorina.SportNation vedonlyöntibonus


SportNation tarjoaa juuri nyt kaikille uusille asiakkaille 100% ensitalletusbonuksen. Tekemällä 10€ - 100€ suuruisen talletuksen saat talletustasi vastaavan summan bonuksena pelitilillesi. Alta löydät yksityiskohteiset ohjeet bonuksen lunastamiseksi.

Näin lunastat bonuksen:Kierrätysehdot & säännöt


 • Minimitalletus: 10€
 • Voimassa: 30 päivää
 • Bonuksella kierrätysvaatimus x6
 • Vain single- ja yhdistelmävedot sallittuja
 • Vain vedot, joiden kerroin on yli 1,6 edistävät kierrätystä
 • Bonus lunastettavissa vain Visa, Mastercard, Interac tai Astropay talletuksille

SportNation

Kertoimet ja kohteet


Kuningaslaji jalkapallo on niin monen muunkin vedonlyöntisivuston tapaan kuningaslaji myös SportNationilla. Jalkapallotarjonta pomppaa SportNationilla vahvasti esille heti etusivulta lähtien ja sivusto tarjoaa päivittäin yli tuhat ottelua pelattavaksi. Vedonlyöntikertoimet ovat SportNationilla varsin kelvolliset ja palautusprosentit suurten futissarjojen kuten Valioliigan ja La Ligan parissa ovat lähes 95% luokkaa.

Vaatimattomamman liikevaihdon mutta suomalaisten lempisarjan jääkiekon Liigan palautusprosentit ovat pienemmät, noin 92%. Liigan lisäksi suomalaista jääkiekkoa pääsee veikkaamaan myös Mestiksen sekä hieman yllättäen Suomi-sarjan parissa. Yksi silmiinpistävä seikka SportNationin jääkiekkovedonlyöntikohteissa on se että sivulta puuttuvat tasapelikertoimet varsiin pitkään eli vielä vuorokausi ennen otteluiden alkua. Kertoimet ovat tällöin moneyline muodossa mikä saa voittajakertoimet näyttämään varsin pieniltä kilpailijoihin verraten.

SportNation tulospalvelu


SportNation sivun yksi mielenkiintoisimmista toiminnoista on niin sanottu tulospalvelu. Tulospalvelun avulla voit etsiä, vaikka lempijoukkueesi ottelut ja tarkastaa a) lopputulokset b) mitkä vedot otteluun olisivat osuneet. Tämä antaa mielenkiintoista dataa, jota pureskella seuraavia vetoja miettiessä. Iskisikö sitä seuraavaan NHL-otteluun, vaikka aasialaisen tasoitusvedon tai veikkaisiko vaikka jalkapallo-ottelun kulmapotkuja perinteisen 1X2 pitkävedon sijaan?

SportNation mobiili


SportNationin mobiilikäyttökokemus on suoraan sanottuna huono. Tässä ehkä näkyy hieman se, ettei sivusto ole vielä täysin valmis suomalaisille asiakkaille. Siinä missä SportNation on PC-versiolla lähes kokonaisuudessaan suomennettu niin samat toiminnot saattavat olla mobiiliselaimella englanniksi. Tämän lisäksi kokonaisuus ei istu älypuhelimen ruudulle mikä antaa visuaalisesti heikon vaikutelman. Vedonlyöntisivulle mennessä ruudulle ei lävähdä pelattavia kohteita kuten voisi odottaa vaan ne pitää etsiä monen mutkan kautta. Emme voi suositella tällä hetkellä SportNationia mobiilivetoihin, ellet ole valmis ottamaan riskiä hermojen menettämisestä.

Sopiiko suomalaisille


SportNation sopii suomalaisille mutta sivulla on paljon tehtävää, jotta se pystyy tarjoamaan kotimaisille pelaajille käyttökokemuksen, johon olemme tottuneet. Sivu tarjoaa suomalaisille tutun 100% bonuksen, verovapaat voiton ja paljon pelattavaa suomalaisten palloilusarjojen parista, erityismainintana jääkiekon Suomi-sarja. Sivulla on kuitenkin vielä kielikukkasia eikä se tarjoa asiakaspalvelua suomeksi. Lisäksi suomi on mobiilikansaa joten mobiiliveikkaamisen pitää olla helppoa ja kivaa. Suomalaisten asiakkaiden tulisikin ehdottomasti antaa palautetta SportNationille jotta sivustosta tulisi huippulaatuinen myös suomalaisille pelaajille.

SportNation kokemuksia


SportNation sivuston Suomi-versio näki päivänvalonsa vasta maaliskuussa 2021 eikä suomalaisilla pelaajille ole ollut aikaisemmin mahdollisuutta lunastaa tervetuloabonusta sivustolle. Tästä syystä on luonnollista, ettei SportNationilla veikkaamisesta ole vielä kertynyt mainittavaa kokemusta. VB:n ensimmäiset kokemukset ovat kaksijakoiset sillä sivusta paistaa vielä tietynlainen lokalisoinnin keskeneräisyys mutta toisaalta tilien avaamiset, asiakaspalvelu ja muut toiminnot tuntuivat toimivan luvatulla tavalla. Onko sinulla kokemuksia SportNation sivustosta? Jaa ne osoitteeseen [email protected]!

Asiakaspalvelu ja Rahansiirrot


SportNation asiakaspalvelu palvelee asiakkaita vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri eli toisin sanoen ASPA on tavoitettavissa 24/7. SportNation tarjoaa asiakaspalvelua niin puhelimitse, sähköpostitse kuin nykyaikaisen live chatin muodossa. Testin perusteella apua saa nopeimmin joko chatista tai hakemalla itse vastauksen mieltä askarruttavaan ongelmaan usein kysyttyjen kysymysten osiosta. UKK osasto on kokonaisuudessaan suomennettu mutta asiakaspalvelukeskuksen henkilöt puhuvat portugalia, espanjaa tai englantia.

Rahansiirrot SportNationille onnistuvat varsin monella tapaa nettilompakoiden sekä VISA ja Mastercard luottokorttien lisäksi voit siirtää pelitilillesi rahaa esimeriksi suoraan verkkopankistasi Trustly- tai Siirto-palveluita hyödyntäen.* Kotiutukset omalle tilille tulee tehdä samaa siirtomenetelmää käyttäen kuin talletuksetkin. Talletukset sivustolle tapahtuvat ajantasaisesti, nostojen kanssa voi mennä pisimmillään 3-5 päivää.

*Huom. Ensitalletusbonuksen voi lunastaa vain Visa, Mastercard, Interac tai Astropay siirrolla

SportNation arvostelu - plussat & miinukset


SportNation on toimiva ja hyvän näköinen uusi vedonlyöntisivusto verovapaalla Maltan pelilisenssillä. Ehdoton plussamerkintä myös sivuston toimivasta tulospalvelusta. SportNationin tarjoama bonus on kelvollinen mutta rajoitetut talletusvaihdot sen lunastamiseksi menevät miinuspuolelle yhdessä käännösongelmien kanssa.

Plussat


Toimiva tulospalvelu
Verovapaat voitot

Miinukset


Käännöskukkaset
Englanninkielinen asiakaspalvelu