Pelivihjeet

Pelivihjeet Betsit sisään - tältä sivulta löydät kaikki VB:n parhaat pelivihjeet! Vedonlyönti on mukavaa ajanvietettä ja pelivinkit hyödyntämällä voit saada etua pelaamiseen.

Pelivihjeet koostuvat pitkävetovihjeiden ja vakiovihjeiden ulkopuolelle jäävistä erikoisemmista vedoista ja vihjeistä. Pyrimme aina löytämään sinulle mielenkiintoisia ja tuottavia pelivihjeitä. Pelivihjeet sisältävät mm. maalintekijävetoja, puoliaikavetoja, turnausvoittajia ja muita ei niin tavanomaisia veikkausvihjeitä.


Parhaat pelivihjeet


Löydät kaikki sivustomme pelivihjeet erikoisempiin kohteisiin alta. Vihjeitä kannattaa lukea ja hyödyntää niistä aina parhaat pelivihjeet sinun mielestäsi. Muistathan että vihjeet ovat lukijoille aina pelisuosituksia ja toivomme, että teet pelipäätöksesi fiksusti oman harkinnan mukaan.

Lisää vihjeitäKeskustele pelivihjeistä sosiaalisessa mediassa


VB:n vihjeet löydät myös sosiaalisesta mediasta Facebookin Pitkävetovihjeet -ryhmästä. Ryhmä on suljettu, mutta mikäli liityt siihen, pyyntösi hyväksytään varmasti nopeasti.

Ryhmässä käydään yleisesti keskustelua vihjeistä ja vedonlyönnistä. Ryhmässä voit myös käydä kommentoimassa VB:n laatimia pelivihjeitä ja käydä vedonlyönti-aiheista debattia VB:n pelivihjaajien kanssa.
Facebookin ryhmässä käydään keskustelua pelivihjeistäBetsit


Betsit on urbaani termi, millä tarkoitetaan yleisesti vedonlyöntiä. Sanana betsit on nostanut päätään muun muassa Twitterin ja esimerkiksi Suomipopin myllytyksen avustuksella.

Twitterissä voi seurata käyttäjien omia vetoja sekä monien vihjesivustojen laatimia pelivihjeitä hashtagin #betsit alta.


Betsi-vihjeet sosiaalisessa mediassa ovat kuitenkin hyvin vaihtelevia, joten niihin kannattaa aina suhtautua pienellä varauksella. Usein Googlen kautta löytääkin parhaat pelivihjeet.

Lukemalla vihjeitä tunnistaa kuitenkin nopeasti hyvät sivustot ja ne henkilöt, keitä kannattaa seurata enemmän. Ikävä kyllä hashtagin alla on nykyään myös paljon spämmiä, mutta rasittavat seurattavat on helppo estää tai blokata Twitter-palvelussa.

Myös Veikkausbonukset löytyy luonnollisesti Twitterin puolelta ja voit seurata meitä etsimällä käyttäjän @vbonukset tai siirtymällä VB:n Twitter-profiiliin tästä.

Oikein käytettynä Twitter onkin hyvä paikka tiedonetsintään ja vihjeiden poimintaa. Parhaat betsit ovat kuitenkin aina ne, mitkä keksit ja luot itse!
Betsit -hashtagin alta löytyy pelivihjeitä ja keskustelua


Pelivihjeet vedonlyönti: Päivittäinen vihjekattaus


Veikkausbonukset.com tarjoaa päivittäin ilmaisia ja perusteltuja pelivihjeitä vedonlyöntiin. Sivustollemme kirjoittaa pelivihjeitä joukko vedonlyönnin ja urheilun asiantuntijoita, joilla on vankka kokemus urheiluvedonlyönnistä.

Alla kaikista suosituimpia lajeja, mihin pelivihjeitä jaetaan. Löydät lajikohtaiset pelivihjeet myös aina omista osioistaan.
Pelivihjeet ovat aina perusteltuja ja ne pohjautuvat lajin kannalta tärkeisiin tilastoihin ja informaatioon. Tavoitteenamme on löytää parhaat pelivihjeet meille itsellemme ja kaikille lukijoillemme!

Pelivihjeet pitkävetoVeikkauksen pitkäveto on edelleen suosituimpia pelimuotoja Suomessa, ellei se kaikista suosituin. Vain Lotto ja Keno tuntuvat vetävän enemmän peliä Suomessa. Löydät sivustoltamme myös pitkävetovihjeet jokaiselle päivälle. Tältä osastolta löydät laajan kattauksen erilaisia vedonlyöntivihjeitä perinteiseen pitkävetoon. Mukana on sekä moneyline-, 1x2- ja yli/alle- kohteita.

Pelivihjeet vakio


Vakio on edelleen yksi suosituimmista pelimuodoista pitkävedon ohella. Vakio on vaikea saada kiinni, mutta osuessaan se maksaa hyvin. Löydät sivustoltamme myös vakiovihjeet jokaisella viikon kierrokselle. Vakioveikkauksen vihjeet löydät helposti vakiovihjeet -sivultamme.

Pelivihjeet moniveto


Tällä hetkellä sivustoltamme ei ikävä kyllä löydy lainkaan pelivihjeitä monivetoon. Moniveto on kuitenkin Veikkauksen peleistä yksi kannattavimmista, varsinkin mikäli sinulla on iso kassa käytössäsi tai haluat hakea pienillä panoksilla isoja voittoja.

Erikoiskohteet


Vedonlyöntimarkkina tarjoaa tavanomaisten pelikohteiden lisäksi paljon erilaisia erikoisvetoja. VB:n vedonlyöntiasiantuntijat omaavat hyvää silmää löytää näistä erikoiskohteista hyviä pelikohteita, joista saa usein todella hyviä kertoimia. Voit löytää pelivihjeistämme mm. maalintekijävetoja, pistemääriä, varoitusmääriä ynnä muita mielenkiintoisia kohteita. Kaikki normaalista poikkeavat vedot ja pelivihjeet löydät tältä sivulta.

Ilmaiset pelivihjeet

Vihjeosiomme on ja tulee aina olemaan ilmainen kaikille käyttäjille. Netissä on myös maksullisia vihjepalveluita, mutta nykyään pelivihjeitä saa ilmaiseksikin monelta eri taholta. Tosin vihjeiden laatu heittelee paljon ilmaisilla sivuilla. Netissä suosittuja varsinkin raveihin on is pelivihjeet ja iltalehti pelivihjeet. Löydät VB:ltä myös erilliseltä sivulta hyvät ravivihjeet.

Me olemme kuitenkin ylpeitä vihjeistämme sekä vihjeiden kirjoittajistamme. Pelivihjeemme ovat olleet pitkän matkaa voitollisia ja niitä tarjotaan todella kattavasti kaikkiin lajeihin. Löydät pelivihjeet pitkäveto kohteisiin niin yleisurheilu vedonlyönti kohteissa kuin erikoisempiin tapahtumiin kuten Oscar Gaalaan ja Euroviisuihin.

Ilmaiset pelivihjeet ovat aina suunnattu netin parhaille vedonlyöntisivustoille. Sivustot ovat katsottu tarkkaan, että ne ovat luotettavia ja toimivia juuri suomalaisille pelaajille, niiltä löytyy parhaat kertoimet ja parhaat vedonlyöntibonukset. Listaamme myös kaikki uusimmat vedonlyöntisivustot.

Pelivihjeet sisältävät aina vähintään kolme parasta kerrointa, mitä netin vedonlyöntisivustoilta löytyy. Teemme kerroinvertailun sinun puolestasi valmiiksi. Pelivihjeistä pääset suoraan hyödyntämään netin parhaat kertoimet ja parannat näin voittomahdollisuuksiasi.

Sivu päivitetty: Tammikuu 2021