NHL: Alexander Ovechkin VS. Patrik Laine | Katso kertoimet!

Julkaistu: 12.03.2018 15:37


NHL: Alexander Ovechkin VS. Patrik Laine | Katso kertoimet!
NHL | Alexander Ovechkin - Patrik Laine | 01:00
Betsson Betsson
Washington Capitals ja Winnipeg Jets kohtaavat ensi yönä NHL:ssä, mutta kiekkoyleisön katseet kääntyvät kuitenkin joukkueiden kiistattomiin maalitykkeihin, jotka ovat tällä hetkellä NHL:n maalipörssin jaetulla kärkipaikalla. Nordicbet on avannut erikoiskohteita H2H-vetoihin, missä voit lyödä vetoa Patrik Laineen tai Alexander Overchkinin puolesta.

Mobiilissa löydät kohteet Nordicbetin sivuilta "NHL-erikoiskohteet"-kohdasta!

Nordicbet on avannut yhteensä yhdeksän eri kohdetta Laineen ja Ovechkinin välille. On mahdollista lyödä vetoa maaleista, pisteistä syötöistä tai ylivoimamaaleista.
Patrik Laine on selvä suosikki, kun mies on iskenyt viimeisessä 11 ottelussa 15 maalia.Siinä missä Laine on kammoiskussa maalien osalta, niin miehellä on myös oiva syöttörepertuaari ja jo pelkästään tuo karmaiseva laukaus tekee tuhoaan ja antaa mahdollisuuden kimmokkeille, sekä ohjureille mistä pisteitä voisi sataa lisää herran laariin.Patrik Laine on iskenyt tällä kaudella 18 ylivoimamaalia, joka on eniten NHL:ssä. Toisella sijalla on 15 maalin turvin Steven Stamkos. Ovechkinilla on kasassa 12 ylivoimamaalia.Laine tietää, että hän on tulessa tällä hetkellä ja laukaukset uppoaa hyvin maaliin. Hän tulee varmasti laukomaan, sillä Laineen rightin puolen veto on lähtenyt 17 kertaa viimeisessä viidessä ottelussa.Molemmat pelaajat ovat joukkueidensa parhaimmistoa ja samalla saavat myös paljon ylivoimavastuuta. Miksi ihmeessä molemmat eivät osuisi kertaalleen ylivoimalla.

Nordicbet bonus vedonlyöntiin


Nordicbet bonus tarjoaa kaikille uusille pelaajille peräti kolme eri tervetulobonusta. Ensin saat 100% bonuksen 100€ asti, tämän jälkeen 50% bonuksen 50€ asti ja vielä päälle 20€ ilmaisvedon. Yhteensä saat siis bonuksia 170 euroa.

Tarjous pähkinänkuoressa - näin käytät bonuksen:


  1. Siirry Nordicbetin sivustolle tästä >>
  2. Rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Talleta 100€ ja saat 200€ pelirahaa
  4. Kun olet kierrättänyt 1. bonuksen, talleta 100€ ja saat 150€ pelirahaa
  5. Kun olet kierrättänyt 2. bonuksen, lyö 10€ veto ja saat 20€ ilmaisvedon

Siirry pelaamaan Nordicbetille

Säännöt / ehdot:


Bonusten kierrätysvaatimus on 6-kertainen 1,50 minimikertoimella. Bonusta on aikaa kierrättää 30 päivää. Ilmaisvedoista saadut nettovoitot lisätään pelitilillesi. Ilmaisvetojen nettovoittojen kierrätysvaatimus on helppo 3-kertainen kierrätys vähintään 1,50 kertoimella. Ilmaisvedot tulee käyttää 7 päivän sisällä niiden saamisesta ja niillä saadut voitot kierrätettävä 14 päivän kuluessa. Ilmaisvetoja ei voi käyttää järjestelmävetoihin.

Yhtiö tarjoaa myös valtavan määrän ilmaisvetoja sekä jatkuvia kampanjoita vanhoille pelaajilleen.