MLB: Chicago White Sox - New York Yankees

Julkaistu: 06.08.2018 16:54


MLB: Chicago White Sox - New York Yankees
MLB | Chicago White Sox - New York Yankees | 03:10
Yankees yrittää katkaista viiden ottelun tappioputkeaan Chicagossa, missä se saa vastaansa sarjan häntäpäähän kuuluvan White Soxin. Red Sox sweeppasi Yankeesin suoraan 4-0 ja käytännössä sinetöi American Leaguen itäisen divisioonan voiton. White Sox vei ottelusarjan puhtaasti Raysia vastaan vieraissa ja on jo neljän ottelun voittoputkessa. Joukkueet kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa tämän kauden aikana.

White Sox lähtee otteluun syöttäjänään Dylan Covey, joka on kauden kuudessa startissa Guaranteed Rate Fieldillä 2W-2L, ERA 4.18 ja WHIP 1.52. Vastustajat ovat osuneet Coveyn syöttöihin kotiotteluissa .275 keskiarvolla. Coveyn ERA on kolmessa edellisessä kotiottelussa kuitenkin 8.24 ja WHIP 1.91.

Yankeesin syöttäjänä aloittaa puolestaan Lance Lynn, kenelle startti on toinen Yankeesin paidassa. Ensimmäinen ottelu uudessa uniformussa sujuikin kestostaan huolimatta hyvin. Lynn syötti kotiottelussa Oriolesia vastaan 4.1 vuoroparin shut outin, antaen viisi hittiä. Lynn on syöttänyt vieraissa heikosti, mutta kahdessa edellisessä startissa tien päällä hän syötti yhteensä 11 vuoroparia ja antoi yhdeksän hittiä, sekä viisi ansaittua juoksua.

Syöttäjiin ei ole tässä ottelussa hirveästi luottamusta, mutta Yankeesin hyökkäys- sekä puolustus on huomattavasti vastustajaansa vahvempi. Yankeesin tappioputken jatkuminen olisi iso yllätys.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

New York Yankees -1.5 @1.95

LV BET - Lue arvostelu

1.95

Lunasta uusi 50€ arvoinen bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.92

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.90

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.89

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan