Erikoiskohde: Donald Trumpin twiitit

Julkaistu: 20.03.2020 16:36

Erikoiskohde: Donald Trumpin twiitit
Erikoiskohde | Donald Trump twiitit | 18:00
Donald Trump on lähes joka päivä otsikoissa hänen twitter-tilinsä sisällöstä ja määrästä. USA:n presidenttiä on kovasti kritisoitu hänen twiiteistänsä ja kärkkäästä sävystään. Trump avoimesti puhuu twitter-kanavallaan hänen politiikastaan, mielipiteistään ja muista ihmisistä sekä maista, kuten Kiinasta ja Venäjästä. Nyt Trumpin twiiteistä pystyy lyömään myös vetoa, kun urheilukohteet ovat muuten kortilla.

Vedonlyöntisivusto Coolbet on avannut kohteen missä voit lyödä vetoa, kuinka paljon Donald Trump lähettää twiittejä maaliskuun 23. päivän ja 27. päivän välillä. Aikaa on siis viikko. Coolbet on antanut kolme haitaria, joille on kaikille omat kertoimet. Twiittejä 0-140 , 141-180 ja 181 tai enemmän.Donald Trump on twiitannut maaliskuussa 20. päivään mennessä vajaat 600 twiittiä. Tarkastelemalla maaliskuus 20. päivä klo 17:00 Suomen aikaa twiittien kokonaismäärää maaliskuussa, on päivittäinen keskiarvo hieman päälle 29 twiittiä per päivä. Suurin osa Donald Trumpin twiiteistä on retweettejä ja erittäin suuri huomio tässä vedossa on se, että vain alkuperäiset, Trumpin itse kirjoittamat twiitit otetaan mukaan. Retweetit kun otetaan pois, jää jäljelle huomattavasti vähemmän twiittejä.

Päästääkseen viikossa 140 originelliin twiittiin, tulisi hänen päivässä twiitata 20 kertaa. Originellien twiittien keskiarvo vuonna 2020 on ollut noin 12 luokkaa, joten tässä on huomattava ero. Koronavirus ja USA:n huolestuttava tilanne saa tietysti vipinää Donald Trumpin twitteriin, mutta ei todellakaan niin pahasti kuin esimerkiksi virkarikossyytteen aikaan, jolloin hänen twitter tilillään nähtiin jopa 140 twiittiä yhdessä päivässä, retweetit mukaan lukien.

Trump twiittaa hyvin paljon vähemmän sunnuntaisin ja hänen tulee siis tiettyinä viikonpäivinä twiitata huomattavastikin enemmän kuin 20 twiittiä, joka on jo yksinään todella kova määrä jopa hänelle. Hän jatkanee maaliskuun lopussa normaalia twiittaamistaan ja suurin osa tulee olemaan jälleen vain retweettejä.

Coolbet - kaksi eri bonusvaihtoehtoa uusille pelaajille


Oletko uusi pelaaja Coolbetillä? Pääset nyt valitsemaan kahdesta eri tervetuliaisbonuksesta, jos liityt tänään. Valitse joko 50€ pelirahaa 10€ talletuksella tai isompi 100% talletusbonus 150€ saakka! Voit lukea lisää Coolbet arvostelustamme tai siirtyä suoraan pelaamaan alta.
Coolbet: siirry valitsemaan bonuksesi täältä ››

Pelivalintamme:

0-140 twiittiä @1.65

Coolbet - Lue arvostelu

1.65

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan