Yleisurheilu: EM-kisat - Kiekonheiton olympiavoittaja mitalijahdissa kotikentällään

Julkaistu: 02.08.2018 19:42


Yleisurheilu: EM-kisat - Kiekonheiton olympiavoittaja mitalijahdissa kotikentällään
Yleisurheilu | EM - Berliini | 11:40
Betsafe Betsafe
Miesten kiekonheiton karsintakisa Berliinin EM-kisoissa käynnistyy tiistaiaamuna klo 10.40. Finaali heitetään keskiviikkona klo 21.25 alkaen.

Suurimmat ennakkosuosikit kisaan ovat Liettuan hallitseva maailmanmestari Andrius Gudžius (69,59 tällä kaudella) ja Ruotsin hallitseva MM-hopeamitalisti Daniel Ståhl (69,11 tällä kaudella). Heidän vahvimpana haastajana voidaan pitää Saksan hallitsevaa olympiavoittajaa Christoph Hartingia.

Harting, joka latasi toukokuun puolivälissä kotimaassaan 67,59, on viimeistellyt kuntoaan kotikisaansa huolellisesti, sillä hänen ainoa kilpailunsa heinäkuussa oli Nürnbergissa 21. päivä heitetty Saksan mestaruuskilpailu. Tuossa stadionolosuhteissa heitetyssä kisassa hän paiskasi vain yhden heiton, joka kantoi lukemiin 66,98, mikä kertoo miehen kunnon olevan kohdillaan. Hän voitti kisan kahdella metrillä ennen olympiapronssimies Daniel Jasinskia, joka myös on valmistautunut huolellisesti kotikentällään käytäviin EM-kisoihin. Hartingista on kypsynyt kova arvokisaheittäjä, josta kielii Rion olympiafinaali, jossa hän paiskasi oikeaan paikkaan kauden parhaan tuloksensa 68,37.

Christoph Hartingin kanssa mitaleista kamppailevat Gudžiuksen ja Ståhlin ohella vahvimmin Itävallan Lukas Weißhaidinger, joka ei ole ylittänyt 66 metriä kesäkuun 10. päivän jälkeen, ja Puolan 35-vuotias Piotr Malachowski, joka ei ole ylittänyt tällä kaudella kertaakaan 66 metriä.

Coolbet antaa kotiyleisön raivokkaasta kannustuksesta nauttivan Christoph Hartingin mitalisijasta Berliinin EM-finaalissa kertoimen 2,85.

Pelivalintamme:

Christoph Harting - Top-3 @2.85

Coolbet - Lue arvostelu

2.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan