Freestyle-Hiihto: Miehet - Slopestyle | Länsinaapurimme saa mitalin!

Julkaistu: 13.02.2018 14:33


Freestyle-Hiihto: Miehet - Slopestyle | Länsinaapurimme saa mitalin!
Freestyle-Hiihto Miehet - Slopestyle | 06:15
LeoVegas LeoVegas
Miesten Freestyle-hiihdossa lähdetään kilpailut aloittamaan Slopestylen puolella, missä ei suomalaisväriä näkemään podiumilla, mutta todennäköisesti länsi-naapurimme urheilija tulee mitalin ottamaan, ehkä jopa kultaisen. Taso on kuitenkin kova ja Euroopan laskijat ovat kärjessä.Lumilautailusta jonkin verran eroava Freestyle-hiihto on vaikeustasoltaan kenties helpompi suorittaa kuin lumilautailu, mutta temput ovat sitten heittämällä isompia ja vaikeimpia. Kaksi viereikkäistä tukijalkaa laskeutuessa auttaa ottamaan vaikeammatkin pyöritykset alas ja tullaan näkemään varmasti monen monta alastulon pitkäksi vedettyä hyppyä kohtalaisen vauhdikkaalla slopestyle-radalla.

Kilpailun suurin suosikki lienee norjalainen Braaten Oystein, mutta herroja Ken Gusworthy ja Nicholas Goepper ei voida mitenkään jättää pois laskuista. Yksi kuitenkin varmimpia kilpailusuorittajia on ruotsalainen Henrik Harlaut, jonka laskeminen näyttää paikoitellen siltä, että mies saattaisi jopa nukkua. Harlaut ei paljon pelkää tai kanna paineita ja onkin oiva valinta slopestylen kärkikahinoihin, kun mies tunnetaan nimenomaan rautaisista hermoistaan kilpailuissa.
Miten saan pelikassaani täytettä? Mitä ovat parhaimmat ja helpoimmat vedonlyöntibonukset kierrättää? Lue ohjeemme vedonlyöntimarkkinoiden helpoimpiin ja rahakkaisiimpiin bonuksiin täältä >>

Pelivalintamme:

Henrik Harlaut (1-3 sijat) @1.85

Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Stay cool & nappaa 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.85

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan