Hiihdon maailmancup naiset 10 km (v) yhteislähtö Seefeld 28.01.2018

Julkaistu: 28.01.2018 11:55


Hiihdon maailmancup naiset 10 km (v) yhteislähtö Seefeld 28.01.2018
Hiihdon maailmancupissa kilpaillaan tänään vapaan yhteislähtökilpailuissa, naiset hiihtävät 10 km.
Maastohiihdon maailmancupissa ovat tänään vuorossa viimeiset startit ennen olympialaisia. Monelle hiihtäjälle tämä on viimeinen näytönpaikka olympialaisia varten, joten luvassa on varmasti tiukkoja kamppailuja eri maiden joukkueiden jäsenten kesken.

Suurimpana suosikkina lähtee naisten kisaan Marit Björgen, joka kävi voittamassa pari viikkoa sitten kolme norjan mestaruutta ja antoi vahvan näytön kilpailukunnostaan olympialaisia silmällä pitäen. Norjan joukkue on tänään totutun vahva ja kärkipäässä nähtäneen jälleen norjalaisten suma. Kiilaa tähän norjalaisrintamaan pyrkii iskemään USA:n Jessica Diggins, jolle tämä 10 km:n yhteislähtökilpailu on kuin tehty. Diggins antoi viimeisen kovan näytön vapaan kunnostaan Tour de Ski:n loppunousussa, joka ei ole ollut aiemmin hänen vahvuuksiaan millään tavalla. Myös muutaman erittäin hyvä suoritus, hänelle huonommin käyvän perinteisen tyylin kisoissa, osoittaa Digginsin olevan vahvassa kunnossa. Diggins kamppailee tänään kärkisijoista Björgenin, Wengin, Östbergin ja Hagan kanssa ja hän erinomaisen hyvänä sprintterinä on erittäin vaarallinen loppukirissä.

Digginsille tarjotaan tänään voitosta 8 -kerrointa, joka kelpaa helposti peleihin.
Katsasta päivitetty listauksemme uusimmista vedonlyöntibonuksista! Tarjolla tuhansia euroja ilmaista pelirahaa kaikille vedonlyöjille. Nykyään tarjolla myös paljon vedonlyöntibonuksia ilman kierrätystä. Lue lisää ja katso uusimmat vedonlyöntibonukset täältä >>

Pelivalintamme:

Diggins Winner @8.00

NordicBet - Lue arvostelu

8.00

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

8.00

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

8.00

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan