Hiihto miehet 50 km yhteislähtö (p) Pyeongchang 24.02.2018

Julkaistu: 29.01.2018 15:49


Hiihto miehet 50 km yhteislähtö (p) Pyeongchang 24.02.2018
Olympiahiihtojen päätösmatkana hiihdetään miesten 50 kilometrin yhteislähtö perinteisellä tyylillä.
Miesten kuninkuusmatkan mitalit ratkaistaan lauantaina 24.2, toiseksi viimeisenä kilpailupäivänä. Matkalle suurimpina suosikkeina lähtevät vedonvälittäjien toimesta Kazakstanin Alexey Poltoranin, Suomen Iivo Niskanen ja Norjan Martin Jonsrud Sundby.

Hirmuiskuun noussut Sveitsin Dario Cologna arvostetaan kilpailussa vasta neljänneksi parhaaksi. Tämä kova nelikko onkin varmasti osaltaan jakamassa mitaleita. Yllättäjille emme anna hirveitä mahdollisuuksia, mutta Norjan Niklas Dyrhaug ja Venäjän Alexander Bolshunov ovat mahdollisia pommeja pitkällä matkalla.

Alla vedonlyöntikertoimia kilpailuun. Ennakko jatkuu taulukon jälkeen.Ennakkoasetelmien puolesta kilpailusta on tulossa mielenkiintoinen, vedonvälittäjien listoilla matalissa kertoimissa roikkuva Norjan Johannes Klaebo on ilmoittanut jättävänsä päätösmatkan väliin. Iivo Niskasen kunnon yllä oli ennen kisoja suuria kysymysmerkkejä. Sundby ei ole ollut ollenkaan tällä kaudella samassa kunnossa kuin aiemmilla kausilla ja Venäjän Sergei Ustiugovia ei näillä näkymin lasketa olympialaduille ollenkaan.

Näiden seikkojen puolesta kilpailusta näyttäisi tulevan ennakkoon Poltoraninin ja Colognan yhteenotto. Iivo Niskasen esitykset talvikisoissa tähän mennessä ovat olleet kuitenkin toiveita herättäviä ja suomalainen on noussut vedonlyöntikertoimissa koko kilpailun ykkössuosikiksi.

Tour de Ski:llä huippukuntoon noussut Cologna näytti Seefeldin vapaan yhteislähtökisassa tuoreimman näytön rautaisesta iskustaan. Cologna on yhtä vahva kummallakin hiihtotyylillä ja 50 km:n yhteislähtökilpailu sopii myös hänelle matkana hyvin. Sveitsiläinen onkin menestynyt viime vuosina viidenkympin kisoissa Poltoraninia huomattavasti paremmin.

Vedonvälittäjät tarjoavat Colognan voitosta kuuden kertoimia, jotka kelpaavat peleihin. Myös mitalista tarjolla oleva kahden kerroin kelpaa hyvin peleihin (Mr Green, Leo Vegas ja Unibet).

Huom. Kertoimet vihjeen kirjoittamisen jälkeen ovat muuttuneet. Colognan voittokerroin on nyt 5,00 ja TOP3-kerroin 1,85.
Katso myös: Voita liput jalkapallon MM-finaaliin!!

Veikkausbonukset.com ja Comeon.com järjestävät kilpailun, minkä palkinto on kaunein mahdollinen. Osallistu helposti tästä & voita kaksi lippua Jalkapallon MM-finaaliin parhailta paikoilta (Cat1).

Kilpailu on vain Veikkausbonukset.comin lukijoille. Näin ollen et taistele montaa pelaajaa vastaan, vaan voitonmahdollisuutesi ovat varsin suuret! Voit lukea lisää jalkapallon MM-finaalin lipuista kilpailusivulta.

Jalkapallon MM-finaali voita liput tästä

Pelivalintamme:

Cologna Winner @6.00

Unibet - Lue arvostelu

6.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

6.00

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

6.00

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

6.00

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

6.00

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

6.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan