Hiihto miehet 50 km yhteislähtö (p) Pyeongchang 24.02.2018

Julkaistu: 29.01.2018 15:49


Hiihto miehet 50 km yhteislähtö (p) Pyeongchang 24.02.2018
Olympiahiihtojen päätösmatkana hiihdetään miesten 50 kilometrin yhteislähtö perinteisellä tyylillä.
LeoVegas LeoVegas
Miesten kuninkuusmatkan mitalit ratkaistaan lauantaina 24.2, toiseksi viimeisenä kilpailupäivänä. Matkalle suurimpina suosikkeina lähtevät vedonvälittäjien toimesta Kazakstanin Alexey Poltoranin, Iivo Niskanen ja Norjan Martin Jonsrud Sundby. Hirmuiskuun noussut Sveitsin Dario Cologna arvostetaan kilpailussa vasta neljänneksi parhaaksi.

Ennakkoasetelmien puolesta kilpailusta on tulossa mielenkiintoinen, vedonvälittäjien listoilla matalissa kertoimissa roikkuva Norjan Klaebo on ilmoittanut jättävänsä päätösmatkan väliin. Iivo Niskasen kunnon yllä on suuria kysymysmerkkejä. Sunby ei ole ollut ollenkaan tällä kaudella samassa kunnossa kuin aiemmilla kausilla ja Venäjän Ustiugovia ei näillä näkymin lasketa olympialaduille ollenkaan. Näiden seikkojen puolesta kilpailusta näyttäisi tulevan ennakkoon Poltoraninin ja Colognan yhteenotto.

Tour de Ski:llä huippukuntoon noussut Cologna näytti Seefeldin vapaan yhteislähtökisassa tuoremman näytön rautaisesta iskustaan. Cologna on yhtä vahva kummallakin hiihtotyylillä ja 50 km:n yhteislähtökilpailu sopii myös hänelle matkana hyvin. Sveitsiläinen onkin menestynyt viime vuosina viidenkympin kisoissa Poltoraninia huomattavasti paremmin.

Vedonvälittäjät tarjoavat Colognan voitosta kuuden kertoimia, jotka kelpaavat peleihin. Myös mitalista tarjolla oleva kahden kerroin kelpaa hyvin peleihin (Mr Green, Leo Vegas ja Unibet)


Loistavan kohdevalikoiman ja parhaat kertoimet ampumahiihtoon sekä muihin talvilajeihin tarjoaa vedonlyöntisivusto Mr Green. Voit testata sivustoa nyt myös 2x25€ ilmaisvedoilla. Lyö ensin 25€ veto ja saat tämän jälkeen lyödä 50€ ilmaiseksi vetoa. Voit lukea ilmaisvedoista lisää täältä tai siirtyä suoraan Mr Green sivustolle tästä >>

Mr Green

Pelivalintamme:

Cologna Winner @6.00

Betsson - Lue arvostelu

6.00

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

6.00

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

6.00

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

6.00

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

6.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

6.00

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan