Hiihto naiset 10 km vapaa Pyeongchang 15.02.2018

Julkaistu: 29.01.2018 13:01


Hiihto naiset 10 km vapaa Pyeongchang 15.02.2018
Naiset ratkaisevat olympiamitaleiden kohtalon 10 km:n vapaan väliaikalähtökilpailussa torstaina 15.2.2018.
Naisten vapaan kympillä on tulossa todella tiukka kamppailu mitaleista. Ruotsin Charlotte Kalla ja USA:n Jessica Diggins pyrkivät iskemään koville norjalaisille kapuloita rattaisiin. Vedonvälittäjien suosikkina kuitenkin matkalle starttaa Kalla, ennen kovaa norjalaisnelikkoa, joka luultavimmin tälle matkalle on kokoonpanossa: Björgen, Weng, Östberg ja Haga. Vedonvälittäjät näyttävät aliarvostavan Jessica Digginsin mahdollisuuksia kärkikamppailussa.

Diggins voitti Seefeldissä vapaan kympin yhteislähtö kilpailun norjalaisten nenän edestä. Diggins osoitti olevan rautaisessa iskussa, eikä voitto tullut pelkästään peesaamalla ja loppukiriä odotellessa. Diggins huolehti pääosin loppumatkan vauhdinpidosta ja siitä kyydistä mm. Björgenkin sai tippua kuin eno veneestä. Diggins piti lopussa varmaan voittoon ennen Wengiä ja Hagaa. Tämä suoritus osoittaa sen, että Digginsillä on sanansa sanottavana myös kympin väliaikalähdössä. Vaikka vastus on timanttisen kova Kallan ja norjalaisten johdolla, kelpaa Digginsiä pelata tällä hetkellä tarjotuilla voittajakertoimilla.
Betsafe tarjosi uusille pelaajilleen pitkän aikaa 50€ ilmaisvetoja, minkä jälkeen yhtiö vaihtoi tarjouksensa 100% talletusbonukseen 100€ asti. Nyt Betsafe-bonus on jälleen uusiutunut: saat ensimmäiselle talletuksellesi 100% bonusta aina 200€ saakk eli jopa 400€ pelirahaa. Lue lisää täältä tai siirry suoraan pelaamaan tästä!

Pelivalintamme:

Diggins Winner @20

Betsafe - Lue arvostelu

20

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

20

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

20

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan