Jalkapallon MM-kisat: Lyö syöttöpörssin voittajalle ilmainen 20€ veto - Voita 520€!

Julkaistu: 28.05.2018 18:16


Jalkapallon MM-kisat: Lyö syöttöpörssin voittajalle ilmainen 20€ veto - Voita 520€!
Jalkapallon MM-kisat | Eniten - Maalisyöttöjä | 18:00
Jalkapallon MM-kisat ovat jo hyvinkin lähellä ja ennakkoon kisojen pohjilta vetoa lyövät ovat varmasti hakeneet kovan kertoimen value-vetoja Venäjän turnaukseen. Veikkausbonukset tarjoaa kuitenkin nyt hieman erilaisen vedon, mitä voit pelata ilman mitään riskiä. Voit pelata tätä vihjettä 20€ panoksella ilman mitään riskiä ja samalla voittaa 520€. Valintamme on Saksan Leroy Sane.Kisojen maalipörssissä löytyy vaikka millä mitalla pelaajia, ketä jokainen haluaisi nostaa sille korkeimmalle jalustalle, mutta syöttöpörssissä vedonlyöntiyhtiöt ovat hieman heikommin tutkineet taustat pelaajien osalta. Kevin De Bruyne on ehdoton ykkösvalinta kaikilla bookkereilla, mutta tarjolla on parempaakin. De Bruyne voitti Valioliigan syöttöpörssin 16 maalisyötön voimin, hänen jälkeensä yhden syötön perässä oli Leroy Sane, joka syötti 15 maaliin johtanutta syöttöä.

Sane on yksi ehdottomista valinnoista kisojen syöttökuninkuuden voittajaksi, etenkin kun miehen kansalaisuus on Saksa. Saksa on yksi kisojen suurimpia voittajasuosikkeja ja heiltä odotetaan, että joukkue menee finaaliin asti. Joukkue omaa todella paljon taitoa ja sitä kautta Sane varmasti saa luotua myös syötöillään tilanteen missä pallo lipuu vastuttamattomasti maaliverkkoihin.

Voit pelata Leroy Sanen syöttöpörssin voittoa riskittömästi 20€ panoksella.
Pelaa 20€ riskitön veto tästä

Millainen pelaaja Sane on?


Nopea laituri jolla löytyy myöskin loistava syöttövalikoima. Pystyy nopeudellaan ja ohittamiskyvyllään leikkaamaan boxiin ja tarjoamaan syöttöjä hyökkääjien jalkoihin.

Valioliigan syöttöpörssissä toiseksi tulleelta saksalaiselta voidaan odottaa kärkisijoja myöskin MM-turnauksen syöttöpörssissä. Saksa tulee todennäköisesti menemään kisoissa pitkälle ja hyökkäyskalusto on sen verran tulivoimainen että maaliverkot soivat useasti. Näin maukkaalla kertoimella Sane on oikein mukava haku lopputurnauksen syöttökuninkaaksi

Pelaa Sanen syöttöpörssin voittoa ilmaiseksi!


Voit lyödä vetosi Sanen syöttöpörssin voitolle ilmaiseksi, ilman minkäänlaista riskiä. Royal Panda vedonlyöntisivusto tarjoaa nimittäin 20€ ilmaisvedon uusille pelaajille. Tarjous ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia. Alla ohjeet ilmaisvetoon.

Näin lyöt ilmaisen vetosi:


  1. Siirry tästä Royal Panda sivustolle >>
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta "LIITY NYT"
  3. Rekisteröi ilmainen pelitili
  4. Talleta vähintään 20€ ja valitse ilmainen urheiluveto
  5. Lyö 20€ Sanen syöttöpörssin voitolle vetosi (26,00)

Lyö 20€ Sanen syöttöpörssin voitolle. Mikäli saksalainen voittaa tienaat 520,00€ ja voit kotiuttaa voittosi heti. Mikäli Sane ei voita, saat rahasi takaisin 20€ ilmaisvetona (ei kierrätystä).

Voit lukea Royal Pandan sivustosta lisää arvostelustamme tai siirtyä suoraan Royal Pandan sivustolle: www.royalpanda.com/fi

Pelivalintamme:

Leroy Sane voittaa syöttöpörssin @26

Royal Panda - Lue arvostelu

26

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan