Jussi Gaala: Paras Elokuva

Julkaistu: 23.01.2020 08:50


Jussi Gaala: Paras Elokuva
Jussi Gaala | Paras Elokuva | 11:00
Eaglebet Eaglebet
Jussi-Gaala 2020 on siirretty Koronaviruksen vuoksi

Vuotuinen Suomessa pidettävä elokuva-alan palkintojuhla Jussi gaala pidetään jälleen 20.maaliskuuta. Gaalassa palkitaan vuoden 2019 parhaat elokuva-alan näyttelijät ja vaikuttajat jokaiselta osa-alueelta. Tunnustuksena jaettavia Jussi-patsaita on jaettu jo vuodesta 1944 ja niitä pidetäänkin Suomalaisen elokuvateollisuuden merkittäimpinä tunnustuksina.

Jussit jakaa elokuva-alan ammattilaisten yhdistys Filmiaura ry. Jussit jaetaan 16 eri kategoriassa, joista arvostetuimpia ovat paras elokuva, ohjaus, naispääosa, miespääosa. Gaalassa jaetaan myäös tunnustukset kategorioissa paras naissivuosa, miessivuosa, käsikirjoitus, kuvaus, elokuvamusiikki, leikkaus, äänisuunnittelu, lavastus, pukusuunnittelu, maskeeraussuunnittelu, dokumentti ja lyhytelokuva. Jussi-ehdokkaat nimeää elokuva-alan ammattilaisista koostuva esivalintaraati.

Jussi Gaala 2020 - Paras elokuva


Vuoden merkittävimpiin teoksiin ja ennakkosuosikeiksi on noussut elokuvat Koirat eivät käytä housuja ja Aurora. Suurimman ennakkosuosikin viittaa vedonlyöntiyhtiöiden kertoimien sekä elokuva-arvosteluiden mukaan pitää J-P Valkepään käsikirjoittamaa ja ohjaamaa Koirat eivät käytä housuja. Tästä huomiona myös parhaassa miespääosassa oleva päätähti Pekka Strang joka tähdittää kyseistä elokuvaa, kyseessä on mestariteos.

Vaikka kuinka kääntelisi kertoimia ja koittaisi analysoida Aurora-elokuvan kiilausta ohitse, on se tilastojen ja ennakkoasetelmien valossa miltei mahdotonta. Aurora elokuvana on perinteisempi ja ns. normaalimpi. Elokuva-analyysit puhuvat puolestaan sen suhteen että mielenkiintoisempi ja enemmän media-arvoa sekä puhetta herättää Koirat eivät käytä housuja elokuva. Kantamme on että J-p Valkepään elokuva Koirat eivät käytä housuja on tämän vuoden Jussi gaala voittaja.

Pelivalintamme:

Koirat eivät käytä housuja @1.75

Unibet - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan