Jussi Gaala : Paras Miespääosa

Julkaistu: 22.01.2020 21:51


Jussi Gaala : Paras Miespääosa
Jussi Gaala | Paras Miespääosa | 11:00
Eaglebet Eaglebet
Jussi-Gaala 2020 on siirretty Koronaviruksen vuoksi


Vuotuinen Suomessa pidettävä elokuva-alan palkintojuhla Jussi gaala pidetään jälleen 20.maaliskuuta. Gaalassa palkitaan vuoden 2019 parhaat elokuva-alan näyttelijät ja vaikuttajat jokaiselta osa-alueelta. Tunnustuksena jaettavia Jussi-patsaita on jaettu jo vuodesta 1944 ja niitä pidetäänkin Suomalaisen elokuvateollisuuden merkittäimpinä tunnustuksina.

Jussit jakaa elokuva-alan ammattilaisten yhdistys Filmiaura ry. Jussit jaetaan 16 eri kategoriassa, joista arvostetuimpia ovat paras elokuva, ohjaus, naispääosa, miespääosa. Gaalassa jaetaan myäös tunnustukset kategorioissa paras naissivuosa, miessivuosa, käsikirjoitus, kuvaus, elokuvamusiikki, leikkaus, äänisuunnittelu, lavastus, pukusuunnittelu, maskeeraussuunnittelu, dokumentti ja lyhytelokuva. Jussi-ehdokkaat nimeää elokuva-alan ammattilaisista koostuva esivalintaraati.

Jussi Gaala 2020 - Paras miespääosa


Vuoden merkittävimpiin teoksiin tituleerattu ja suurimman ennakkosuosikin viittaa vedonlyöntiyhtiöiden kertoimien sekä elokuva-arvosteluiden mukaan pitää J-P Valkepään käsikirjoittamaa ja ohjaamaa Koirat eivät käytä housuja. Tästä huomiona myös parhaassa miespääosassa oleva päätähti Pekka Strang joka tähdittää kyseistä elokuvaa, kyseessä on mestariteos.

Elokuva-analyysit puhuvat puolestaan sen suhteen että mielenkiintoisin ja eniten media-arvoa sekä puhetta herättää Koirat eivät käytä housuja elokuva. Pekka Strang on kaikkien elokuva-analyysien nojalla mieluisin vaihtoehto voittajaksi, siitä kertoo myös vedonlyöntiyhtiöiden kertoimet Kantamme on että J-p Valkepään elokuva Koirat eivät käytä housuja on tämän vuoden Jussi gaala voittaja.

Pelivalintamme:

Pekka Strang @1.5

Unibet - Lue arvostelu

1.5

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.5

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.5

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan