Jussi Gaala: Paras naispääosa

Julkaistu: 22.01.2020 21:54


Jussi Gaala: Paras naispääosa
Jussi Gaala | Paras Naispääosa | 11:00
Eaglebet Eaglebet
Jussi-Gaala 2020 on siirretty Koronaviruksen vuoksi


Vuotuinen Suomessa pidettävä elokuva-alan palkintojuhla Jussi gaala pidetään jälleen 20.maaliskuuta. Gaalassa palkitaan vuoden 2019 parhaat elokuva-alan näyttelijät ja vaikuttajat jokaiselta osa-alueelta. Tunnustuksena jaettavia Jussi-patsaita on jaettu jo vuodesta 1944 ja niitä pidetäänkin Suomalaisen elokuvateollisuuden merkittäimpinä tunnustuksina.

Jussit jakaa elokuva-alan ammattilaisten yhdistys Filmiaura ry. Jussit jaetaan 16 eri kategoriassa, joista arvostetuimpia ovat paras elokuva, ohjaus, naispääosa, miespääosa. Gaalassa jaetaan myäös tunnustukset kategorioissa paras naissivuosa, miessivuosa, käsikirjoitus, kuvaus, elokuvamusiikki, leikkaus, äänisuunnittelu, lavastus, pukusuunnittelu, maskeeraussuunnittelu, dokumentti ja lyhytelokuva. Jussi-ehdokkaat nimeää elokuva-alan ammattilaisista koostuva esivalintaraati.

Jussi Gaala 2020 - Paras naispääosa


paljon puhuttu alokuva Aurora on ehdolla vuoden elokuvaksi. Elokuvan päänäyttelijä Mimosa Willamo on ehdolla vuoden parhaan naispääosan voittajaksi. Willamon roolisuoritus on huomioitu ulkomaita myöten ja saa ylistystä mm. Auroran freesiin naiskuvaan. Aurora elokuvana on saanut Willamon ansiollisesta näyttelemisestä sekä elokuvan kokonaistoteutuksesta tunnustuksia esimerkiksi Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinto kilpailusta. Willamo on kaikilla mittareilla paras ehdokas Vuoden naispääosan voittajaksi ja kantamme Willamon voittoon on selkeä.

Pelivalintamme:

Mimosa Willamo @1.5

LeoVegas - Lue arvostelu

1.5

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.5

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.5

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan