Käsipallon MM-kisat: voittajaveto

Käsipallon MM-kisat | Voittajaveto | 27.1.2023 | 23:59

! Kohde sulkeutuu: 27.01.2023 23:59 !


Huom. Vihjettä päivitetty 26.1.

Käsipallon MM-turnaus ratkeaaVuoden 2023 käsipallon MM-kisat ovat loppusuoralla, kun viikonlopun mitalipelit lähestyvät. Mukana oli tuttuun tapaan yhteensä 32 maata ja nyt jäljellä on neljä parasta. Turnauksella on tällä kertaa myös kaksi isäntämaata, kun sekä Puola että Ruotsi kantavat järjestelyvastuun.

Suosikit MM-turnaukseen tulevat jälleen Euroopasta. Vaikka käsipallon suosio on noussut muuallakin, dominoi vanha mantere tätä lajia edelleen täysin. Euroopan ulkopuolelta käytännössä ainoastaan Afrikan ykkösmaa Egypti pystyy hyvänä päivänään heittämään hiekkaa suosikkien rattaisiin.

Voittajakertoimet turnaukseen näyttävät ennen välieriä tältä:Suurin suosikki tähänkin turnaukseen on tuttuun tapaan Tanska, joka on vienyt nimiinsä kaksi edellistä maailmanmestaruutta. Nikolaj Jacobsenin päävalmentama "Kultainen joukkue" on paperilla tämänkin turnauksen ykkönen. Joukkueen tähdet kuten Mathiad Gidsel, Mikkel Hansen sekä maailman paras maalivahti Niklas Landin muodostavat monipuolisen rungon, jolla voi hyvinkin tavoitella kolmatta perättäistä mestaruutta.

Haavoittumaton Tanska ei kuitenkaan ole. Olympiafinaalissa Ranska kukisti juutit ja on nytkin kertoimien valossa tanskalaisten ykköshaastaja. Käsipallon mahtimaa Ranska on vuosien saatossa hallinnut lajia pitkiä pätkiä ennen Tanskan valtakautta. Edellinen maailmanmestaruus on vuodelta 2017 ja Tokion olympialaisista tuomisina oli siis kultaa. Guillaume Gillen joukkueen ykköstähti on lähes kaksimetrinen keskushyökkääjä Ludovic Fabregas.


Ruotsi tekee historiaa kotiyleisönsä edessä?Me nostamme kuumimpien suosikkien takaa vihjeeksi kisojen toisen isäntämaan Ruotsin. Neljä kertaa maailmanmestaruuden nimiinsä vienyt länsinaapurimme on MM-turnauksissa ollut melkoinen mitalirohmu vuosien saatossa. Edellinen MM-kulta on kuitenkin peräti vuodelta 1998, joten tällä vuosituhannella ei sinikeltaisia MM-juhlia ole nähty.

Nyt norjalaisella päävalmentajalla Glenn Solbergilla on kuitenkin käsissään sen sortin joukkue, jolla kultaa voidaan jälleen huuhtoa. Vielä olympialaisissa oli nihkeää, mutta sittemmin meno on ollut hurjaa. Vuoden 2021 MM-kisojen hopea Tanskan jälkeen oli kova suoritus ja viime vuoden kivikova EM-turnaus sujui vielä paremmin. Ruotsi nappasi Unkarissa ja Slovakiassa pelatuista EM-kisoista kultaiset mitalit Tanskan, Ranskan ja Espanjan edestä. Myös tämä turnaus on alkanut mainiosti.

Ruotsi ei paperilla juurikaan kalpene edellämainitulle suosikkikaksikolle. Kotiyleisön tuki sekä edellisten turnausten momentum saattavat lisäksi olla ne pienet tekijät, jotka siivittävät sinikeltaiset (liian) pitkän tauon jälkeen korkeimmalle korokkeelle myös MM-kisoissa. Kerroin palkitsee rohkeat.

Ruotsi pelaa oman välieränsä perjantaina Ranskaa vastaan. Lähtökohdat Tukholmassa pelattavaan otteluun ovat umpitasaiset.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Turnauksen voittaja: Ruotsi @5.5

Mr Green - Lue arvostelu

5.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

5.5

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

4.5

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

4.5

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena