Koripallon MM: Kuka kerää eniten levypalloja turnauksessa?

Julkaistu: 28.08.2019 17:12


Koripallon MM: Kuka kerää eniten levypalloja turnauksessa?
Koripallon MM 2019 | Top rebounder
Kuka pelaajista kerää eniten levypalloja koripallon mm-kisoissa tänä vuonna? Pelaajakohtaiset erikoisvedot ovat aina mielenkiintoisia ja isoissa turnauksissa niistä voi löytää maukkaita kertoimia. Tämän vuoden koripallon mm-kisoissa vedonlyöntiyhtiöiden suosikkina keräämään eniten levypalloja on Giannis Antetokoumpo, jonka jälkeen Serbian Nikola Jokic. Levypalloja dominoikin luonnollisesti pitkät centerit, jotka päivystävät korin alla.

Meidän pelivalintamme turnaukseen on kuitenkin USA:n Myles Turner. Tämä siksi, että voimme olettaa USA:n pelaavan maksimimäärän otteluita turnauksessa 9 kappaletta. Kaikkien kovien levypallomiesten kohdalla tämä ei ole aivan niin varmaa, mutta USA on niin suuri suosikki koko kisoissa, että uskallamme tehdä tämän oletuksen. Muun muassa Liettuan Jonas Valanciunas on hirmuinen levypallokone, mutta he saattavat jäädä toiselle kierrokselle, sillä heidän kanssaan samassa jatkolohkossa on mm. Ranska sekä Australia. Kaikki joukkueet, jotka etenevät puolivälieriin, pelaavat 9 ottelua.

Myles Turner on USA:n selkeä ykköscenteri. Hän tulee pelaamaan isoja minuutteja ja on harjoitusotteluissa repinyt kovia lukemia mm. Australiaa ja Kanadaa vastaan n. 14 levypalloa per peli. Antetokoumpo, Jokic ja Marc Gasol tulevat hyvin todennäköisesti pelaamaan 9 ottelua, mutta varsinkin Espanjan päävalmentajalla Serio Scariololla on ollut taipumusta pitkissä turnauksissa lepuuttaa avainpelaajiaan. Espanjan alkulohko on vielä helppo, joten Gasol levännee yhden pelin.

Jokic tulee pelaamaan 9 ottelua. Hän on NBA:ssa repinyt viime kaudella päälle 10 levypalloa, mutta harjoitusotteluissa hänen levypallomääränsä on ollut paljon pienempää, jopa 4 joissakin otteluissa. Giannis Antetokoumpo pelaa paljon ja repi NBA:ssa jopa 12,5 levypalloa per peli viime kaudella. Hänen roolinsa on kuitenkin hieman eri maajoukkueessa ja heillä on toinen iso centeri Ioannis Bourousis, joka tulee olemaan myös kova levypalloissa ja vie joukkueesta varmaan lähelle sen mitä Gianniskin. Iso vaikuttava tekijä tähän on, että Kreikan maajoukkueessa Giannis puolustaa kolmen pisteen kaarella omassa päässä, ei niinkään korin alla. Kaikki kaukoheitot esimerkiksi mitkä menevät ohi, menevät suoraan Bourousisin syliin, eikä Giannisille.

Myöskään Luis Scola Argentiinalta ei ole levypallomäärillään säväytellyt harjoitusotteluissa, vaikka voi olla kova itse turnauksessa. Argentiina tulee pelaamaan 9 ottelua, mutta uskomme Myles Turnerin silti ottavan tästä tilastomerkinnästä voiton. Tähtipelaajien brändit ja NBA-tilastot painavat kertoimissa ja Myles Turnerille saa kelpo kertoimen.

Pelaa kohdetta 50€ riskittömällä vedolla!


Guts.com tarjoaa kaikille uusille pelaajille tervetuliaistarjouksena 50€ riskittömän vedon. Pääset kokeilemaan esimerkiksi tämän vihjeen kohdetta riskittömästi 50€ panoksella ja jos kohde menee väärin, saat panoksesi takaisin! Siirry Gutsille tästä tai alla olevasta painikkeesta.
Guts: lunasta 50€ riskitön veto >>

Pelivalintamme:

Myles Turner @10

Guts - Lue arvostelu

10

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

10

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Optibet - Lue arvostelu

10

Optibetin uusi bonus antaa sinulle jopa 50€ riskittömät vedot!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

10

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Casino - Lue arvostelu

10

Käytä nyt 25€ riskitön bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan