Lumilautailu: Miehet Big Air | Mielakan Mies saattaa yllättää kaikki!

Julkaistu: 07.02.2018 21:21


Lumilautailu: Miehet  Big Air | Mielakan Mies saattaa yllättää kaikki!
Lumilautailu Miehet - Big Air | 03:00
Betsafe Betsafe
Miesten lumilautailun Big Airissa tullaan näkemään paljon kaatumisia. Taso näissä yhden hypyn suorituksissa on joka vuosi noussut räjähtämällä ja Olympialaiset tulee nostamaan sitä tasoa entisestään. Kilpailu, missä suosikit hakevat parasta mahdollista temppuaan yllättää joka vuosi ja parhaimmat hypyn alasottajat ovat avainasemassa, kun pyöritään 1620 astetta akselin yli ja sitten yritetään tulla alas.

Kisan selväksi suosikiksi on asetettu kovan luokan laskija Max Parrot. Parrot on erinomainen, mutta liian selkeä suosikki valinnaksi ja hänen 1-3 sijojen kertoimet eivät riitä pelaamiseen. Kleveland on myös kärkikahinoissa mukana, kuten Mark McMorris. Jälleen kerran kertoimenlaskijat arvostavat ylemmäs näitä viimeisen päälle pehmeisiin rinteisiin koko uransa ajan hypänneitä tähtiä, eivätkä Suomen jäisten laskeutumisalustojen ammattilaisia.Roope Tonteria voidaan pitää tässä kilpailussa Suomen yhtenä suurimpana toivona, sillä mies on harjoitellut ahkerasti tätä varten. Tonteri on laskenut muutamia kisoja, mutta enimmäkseen kiertänyt Uudessa-Seelannissa ja Japanin suunnalla hiomassa laskuaan. Roopen hyppyrepertuaari on sellainen, että hän pystyy ottamaan keskivaikeitakin hyppyjä hyvin alas ja sitä kautta hänen mitalisijoitus on oiva valinta, kun katsotaan miten hurjia kertoimia tarjotaan.

Tonteri voi olla tämän kilpailun yksi yllättäjä, sillä hänen kilpailuvarmuus on ollut viime vuosina täysin omaa luokkaansa ja hän pystyy suorittamaan jopa 2-3 vaikeaa hyppyä alas ilman vaikeuksia. Kultaan Tonterilla tuskin rahkeet riittävät, mutta hopea tai pronssi on täysin mahdollinen ja siihen panostamme tässä lajissa.

Pelivalintamme:

Roope Tonteri (1-3 sijat) @11

Betsson - Lue arvostelu

11

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

11

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan