Lumilautailu: Naiset Big Air | Enni Rukajärvi on yksi suosikeista!

Julkaistu: 07.02.2018 21:03


Lumilautailu: Naiset Big Air | Enni Rukajärvi on yksi suosikeista!
Lumilautailu Naiset - Big Air | 02:30
Betsson Betsson
Lumilautailun naisten Big Airissa nähdään todennäköisesti hyvin yksinkertainen kilpailu, missä kärkikolmikko hahmottuu hyvin jo karsintavaiheessa, mikäli laskijat vain pysyvät pystyssä hyppynsä. Karsinnoissa hypätään hyppyristä kaksi kertaa ja parempi tulos jää voimaan, kun taas finaalissa jokaisella osallistujalla on käytettävissään kolme hyppyä, joten siellä voi hieman enemmän painaa riskilläkin.

Kilpailuun osallistuu kovia nimiä, kuten juuri X-Gmesin voittanut Anna Gasser, Silje Norendal, kokenut Jamie Andresson ja sitten Suomen oma Enni Rukajärvi. Rukajärvellä on slopestyle ja isot hypyt hyvin hallussa, kiitos kuuluu hänen kavereilleen, jotka ovat suurimmilta osin miehiä ja vievät Enniä eteenpäin.MrGreen on nostanut X-games voittaja Anna Gasserin todella suureksi suosikiksi, mutta todellinen value tässä on norjalaisen Silje Norendalin tai Enni Rukajärven kohdalla.


Suomen oloissa Half Pipet ovat todella harvinaisia ja niitä lasketaankin vain ulkomailla tai Lapissa, mutta hyppyrit sopivat pieniinkin mäkiin ja niitä on tullut harjoiteltua paljon myös Kuusamosta ponnistava Rukajärvi. Big Airin yksi tärkeimpiä ominaisuuksia kilpailijalle on rauhallisuus ja rentous, mitä Rukajärveltä kyllä löytyy vaikka muille jakaa. Rukajärvi raivaa tiensä helposti finaaliin ja ottanee heti kärkeen hieman turvallisemman hypyn alle, jonka jälkeen lähtee hakemaan vaikeampaa. Kertoimet Rukajärven mitalisijoille on jälleen kerran hyvinkin pelattavia.
Käytä myös: 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia
Royal Panda on uusin vedonlyöntisivusto suomalaisille. Yhtiö tarjoaa suomenkielisen vedonlyönnin Maltan pelilisenssin alla. Sivusto on nykyään pörssiinkin listatun Leo Vegasin omistuksessa.
Uusille suomalaispelaajille sivusto tarjoaa tällä hetkellä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä. Lyö 20€ vetoa ja saat 20€ ilmaisvedon. Voit lukea lisää bonuksesta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan Royal Pandan sivustolle tästä >>

Pelivalintamme:

Enni Rukajärvi (1-3 sijat) @3.00

Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan