KHL: Lyökö Mörkö sisään kaudella 2019-2020?

Julkaistu: 03.09.2019 13:54


KHL: Lyökö Mörkö sisään kaudella 2019-2020?
KHL 2019-20 | Marko Anttilan pelaajaerikoiset
Marko "Mörkö" Anttila ja Jokerit aloittavat kautensa tänään KHL:ssä Avangard Omskia vastaan Hartwall Areenalla. Jokerit ova vahvistuneet tälle kaudelle ja Marko Anttila jatkaa myös Jokereiden varakapteenina.


NordicBet tarjoaa mielenkiintoisia kohteita alkavalle KHL-kaudelle. Yksi kohteista on muun muassa Marko Anttilan pistemäärä tällä kaudella. Viime kaudella Anttila saalisti yhteensä 15 tehopistettä, tehden 11 maalia ja syöttäen 4. Kausi ei ollut Anttilalle mikään helpoin ja hänestä usein näkyi väsymys ja kenties liika jääaika. MM-kisoissa paljastuikin Anttilasta toinen puoli, kun Jukka Jalonen osasi kenties paremmin roolittaa Anttilan ja hän pystyi kohdentamaan energiansa paremmin.

Anttilan koko, ulottuvuus ja fyysisyys ovat järisyttävän iso ase. Uskomme, että Marjamäki huomasi myöskin mikä vaikutus peluuttamisella oli Anttilan peliin ja hän varmasti osaa tällä kaudella säästellä Anttilaa enemmän ja pitää hänet paremmin siinä roolissa mihin hän parhaiten sopii. Tämä tarkoittaa sitä, että Anttila tulee tekemään myöskin todennäköisesti enemmän pisteitä. NordicBetin linja on asetettu 21,5 pisteeseen mutta uskomme et tämän ylittäminenkin on mahdollista. Tarjolla on myös Anttilan maalimäärä, jonka linja on 13,5 NordicBetillä, mutta huomattavasti alempi Coolbet-sivustolla, missä linja on vain 9,5.


Pelivalintamme:

Marko Anttila yli 21,5 pistettä @1.85

NordicBet - Lue arvostelu

1.85

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan