NBA All Stars: 3 Pisten heittokilpailu

Julkaistu: 14.02.2020 17:42

NBA All Stars: 3 Pisten heittokilpailu
NBA All Stars| 3 point contest | 05:00

NBA All Stars tapahtuman yhtenä mielenkiintoisista kisoista on 3 pisteen heittokilpailu. Kahdeksan eri pelaajaa osallistuu kilpailuun, missä heitetään viidestä kohdasta pitkin kolmen pisteen kaarta, jokaisesta viisi heittoa. Jokaisen kohdan viimeinen heitto on niinsanottu moneyball, josta saa enemmän pisteitä. Lisäksi viimeinen teline on täynnä moneyballeja, joten viimeiset kulmasta heitettävät heitot ovat hyvin arvokkaita.

Tänä vuonna lisäksi tulee extrana kuudes heittopaikka, niin sanottu MTN DEW Zone. Sponsorin mukaan nimetty heittopaikka on kuusi jalkaa normaalin kaaren takana, joten tämän vuoden kilpailussa testataan myös pidempiä heittoja. Näitä paikkoja on kaksi, joista molemmista heitetään yksi pallo, jotka sisään mennessään tuovat 3 pistettä.

Meneekö ennakkosuosikki finaaliin?


Viime vuoden voittaja Joe Harris on mukana jälleen tänä vuonna ja ennakkosuosikki. Damian Lillardin kuului olla mukana, mutta hän jättäytyi pois ja häntä tulee korvaamaan kisaan sekä All Stars-otteluun Devin Booker. Muita kilpailijoita ovat Duncan Robinson, Zach Lavine, Trae Young, Devonte Graham, Davis Bertans sekä Buddy Hield. Parhaiten kaudella kolmoset näistä herroista on heittänyt Miami Heatin Duncan Robinson, jonka tarkkuus on ollut huikea 43,8% kaaren takaa.

Viime vuoden voittaja Joe Harris on heittänyt myös yli 40 prosentin tarkkuudella 40,8% tällä kaudella. Vedonlyöntiyhtiöt antavat Harrisille kolmen parhaan joukkoon pääsemisestä yllättävän korkean kertoimen 1,75. Harris on Robinsonin kanssa ainoa pelaaja joka on yltänyt heistä yli 40 heittoprosentin kolmosissa. Tämän vuoden kisan erityispiirre on uusi MTN DEW Zone, joka sopii erityisesti Trae Youngille, joka tykkää ja on kykenevä heittämään myös kaukaa. Kisa voi hyvinkin ratketa yksittäisiin tältä zonelta heitettäviin heittoihin, mutta pidämme ennakkosuosikkina lähtevän Harrisin kolmen joukkoon pääsyn kerrointa erityisen hyvänä ja kelpo pelikohteena.


Pelivalintamme:

Joe Harris sijoittuu 1-3 @1.75

888sport - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.75

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan