NBA All Stars: Donkkikisa

Julkaistu: 14.02.2020 18:21

NBA All Stars: Donkkikisa
NBA All Stars | Donkkikisa | 05:00

Yksi NBA All Stars-viikonlopun kohokohdista on tietenkin donkkikisa, eli NBA Slam Dunk. Tänä vuonna kisassa ovat mukana Derrick Joner Jr., Pat Connaughton, Aaron Gordon sekä Dwight Howard. Lakersiin siirtynyt veteraani Howard tekee paluun donkkikisaan 11 vuoden jälkeen ja luvassa on varmasti erityisen hyvää viihdettä katsojille. Howard voitti donkkikisan aikanaan vuonna 2008 ja 2009 hän tuli toiseksi. Donkkikisasta voi myös lyödä vetoa ja ennakkosuosikkina kisaan lähtee Orlandon Aaron Gordon.

Gordon kiistelty voittaja vuodelta 2016


Gordon muistetaan hyvin vuoden 2016 donkkikisasta, jossa hän niukasti hävisi Zach Lavinelle. Tuon vuoden donkkikisaa voidaan pitää kenties historian parhaana. Gordon esitti tuolloin aivan järisyttävän huikeita donkkeja, mutta seuraavana vuonna 2017 jäi kisassa neljänneksi. Kahden vuoden tauon jälkeen hän tulee takaisin ja on varmasti erittäin kova jälleen. Gordon on sanonutkin ennen tämän vuoden tapahtumaa, että hän tulee esittämään jotain uutta ja mitä ei ole aikaisemmin nähty ja että tämä jää hänen viimeiseksi donkkikisakseen.

All Stars tapahtuma järjestetään tänä vuonna Chicagossa ja olisi erikoista, jos ei donkkikisassa nähtäisi jotain viitaten vuoden 1988 donkkikisaan, milloin kilpailu on viimeksi järjestetty Chicagossa. Tästä on myös kiistelty paljon, oliko se historian paras donkkikisa. Tuolloin nähtiin legendaarinen Michael Jordanind ja Dominique Wilkinsin välinen kisa voitosta ja Jordanin jäätävä viimeinen donkki vapaaheittoviivalta. Gordon ei lähde "nuoleskelemaan" tuomareita kopioimalla tuon kisan donkkeja, mutta on todennäköistä että joka esittää samoja donkkeja vain tuon takia.

Gordon saa hyvän kertoimen donkkikisan voitosta ja uskomme hänellä olevan sen verran temppuja takataskussa, jolla voitto irtoaa.


Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Aaron Gordon @2.5

Redbet - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.5

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan