Oscar Gaala: Kenelle menee parhaan miespääosan Oscar?

Julkaistu: 11.02.2019 16:51


Oscar Gaala: Kenelle menee parhaan miespääosan Oscar?
Oscar Gaala 2019 | Parhaan miespääosan Oscar | 24.2.2019
Betsafe Betsafe
Oscar Gaala palkitsee jälleen menneen vuoden parhaita elokuva-alan henkilöitä ja itse parhaan elokuvan. Parhaan miespääosan Oscar on tänä vuonna hyvin mielenkiintoinen ja muutama varteenotettava vaihtoehto on nostettu ennakkosuosikiksi. Meidän mielestämme kuitenkin yksi näistä nousee ylitse muiden ja on vedonlyönnissä erittäin hyvä pelikohde.

Kolme ennakkosuosikkia ovat Christian Bale elokuvasta Vice, Rami Malek elokuvasta Bohemian Rhapsody sekä Bradley Cooper elokuvasta a Star is born. Bradley Cooper on meidän valintamme tämän vuoden miespääosan Oscarille. Elokuva Star is Born on kerännyt huikean suosion ja todella hyviä arvosteluita. Bradley Cooper toimi elokuvan ohjaajana sekä näytteli pääosaa yhdessä Lady Gagan kanssa.

Mikä sitten tekee Bradley Cooperin roolisuorituksesta Oscarin arvoisen? Koko elokuva on musikaali ja kertoo kahden muusikon romanttisen tarinan. Elokuva perustuu siis täysin musiikille, josta Bradley Cooperia ei aiemmin tunnettu laisinkaan. Kadun mies sanoisi varmasti muistavansa hänet Hangover-elokuvista. Ennen tätä elokuvaa Bradley Cooper ei laulanut eikä soittanut kitaraa, mutta opetteli molemmat taidot vain tätä elokuvaa varten. Elokuva on myynyt jo satoja miljoonia ja elokuvan tunnuskappale Shallows, missä Bradley Cooper laulaa, palkittiin jo Golden Globella parhaana kappaleena.Bradley Cooper otti selvästi riskin tällä elokuvalla, sillä hän ei ollut todellakaan aikaisemmin laulaja tai osannut sen koommin soittaa kitaraa. Riski kannatti ja hän on erittäin uskottava roolissaan. Cooper sopii hyvin countryhenkisen laulajan rooliin. Elokuvan kohtaukset, missä Cooper esiintyy yhdessä Lady Gagan kanssa, kuvattiin oikeasti live-esiintymisenä, eikä niitä oltu aiemmin nauhoitettu. Tämäkin kertoo jo kuinka hyvin Cooper onnistui muutoksessaan ja kehityksessään laulajana.

Pahin kilpailija Oscarille Cooperilla on Golden Globe sekä Bafta palkittu Rami Malek, joka teki myös häikäisevän roolisuorituksen Bohemian Rhapsody elokuvassa. Ennen Golden Globea Bradley Cooper oli ylivoimainen suosikki vedonlyöntikertoimissa voittamaan tämän Oscarin. Golden Globea kuitenkaan Cooper ei voittanut ja tämä heilautti kertoimia hyvinkin paljon. Meidän mielestämme todella paljon liikaa, sillä esimerkiksi vedonlyöntisivusto Betway tarjoaa Cooperin voitolle nyt kerrointa 26,00 joka on markkinan korkein. Aikaisemmin Cooperin kerroin oli n. 2,5.

Golden Globen voittaminen on iso asia, mutta ei korreloi täysin Oscareihin. Monet palkituista ovat samoja, mutta Oscareissa raati on eri ja palkinnot menevät hyvin usein myös eri henkilöille ja elokuville. Cooper on ehdolla monessa kategoriassa Star is Born-elokuvan kanssa ja uskomme, että hän pokkaa ainutlaatuisella suorituksellaan ja kehitystarinallaan parhaan miespääosan palkinnon ja tästä saa vedonlyönnissä jo 26x kertaisesti rahansa takaisin.

Pelivalintamme:

Paras miespääosa: Bradley Cooper @26

Betway - Lue arvostelu

26

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan