Jalkapallon MM-kisat: Pelimiehen Paketti | Erikoisvedot MM-kisoihin!

Julkaistu: 26.04.2018 16:16


Jalkapallon MM-kisat: Pelimiehen Paketti | Erikoisvedot MM-kisoihin!
Jalkapallon MM-kisat | Pelimiehen Paketti | Katso Parhaat Kertoimet
Betsafe Betsafe
Jalkapallon MM-kisat Venäjällä lyödään käyntiin 14.6, kun kisaisäntä Venäjä kohtaa Saudi-Arabian Moskovassa. Turnaus kestää kuukauden verran ja jalkapallon ystävät tulevat varmasti olemaan haltioissaan, kun lähes joka päivälle löytyy kuningaslajin otteluita.

Kisoihin on vielä aikaa, mutta nyt on hyvä aika lähteä arvioimaan ennakkovetoja kisojen menestyjiin ja voittajiin. MM-kisojen maalikuninkaan ja voittajan kertoimia tarkastelimme jo aiemmassa julkaisussa, mutta nyt lähdemme hakemaan erikoisvetoja mistä voisi rahat palauttaa moninkertaisesti takaisin.

Kaksi 25€ ilmaisvetoa MM-kisojen ennakkovetoihin!!
Pelaa 25€ veto MM-kisojen erikoiskohteisiin ja saat kaksi 25€ ilmaisvetoa (ilman kierrätystä). Jos vetosi häviää, saat silti kaksi 25€ ilmaisvetoa kierrätysvapaasti.

Ennakkovihjeet


Finaalipari

Englanti lähtee turnaukseen jälleen kerran suurin odotuksin, mutta tällä kertaa emme usko, että joukkueen kisat päättyvät pannukakkuun. Finaalipaikka joukkueelle voi olla kovin vaikean työn takana, mutta heidän nuori ryhmänsä höystettynä loistavalla maalintekotaidolla saattaa voida yllättää.

Espanja niin ikään on yksi kovimpia ryhmiä jälleen kerran. Espanjan viime kisat olivat surulliset ja nyt joukkue lähtee hakemaan hyvitystä sille. Joukkue omaa paljon taitopelaajia ja viimeistely onkin kenties ainoa kysmysmerkki, sekä tietenkin miten Real Madridin ja FC Barcelonan topparipari Pique & Ramos tulee loppujen lopuksi toimeen.

Näiden kahden finaali tarjoaa kohtalaisen hurjaa kerrointa.Lohkovoittaja

Uruguay pelasi loistavat MM-karsinnat ja joukkue on saanut kohtalaisen helpon lohkon itselleen. A-lohkossa kilpailee Uruguayn lisäksi Venäjä, Egypti ja Saudi Arabia. Luis Suarezin miehistön pitäisi ottaa tästä lohkosta kaiken järjen mukaan helppo voitto!Lohkovoittaja

Aikaisemmin jo ennustimme, että Englanti tulee olemaan kova. Joukkueen karsinnat menivät hyvin ja pelaajat ovat olleet terveinä. Nuorekkuus ja etenkin nopeus paistaa heistä läpi. Lohkossa on myös Belgia, Tunisia ja Panama. Belgia on ainoa joka voi haastaa, mutta heidän kokonaisuus ei ole vakuuttanut vielä ja joukkueen pelirytmi on vaikuttanut olevan sekaisin.

Belgia on suosikki voittamaan, mutta Englanti saa todella hyvää kerrointa vaikka joukkueilla tiimalasi kääntyy jopa hieman Englannin puolelle.Pelaajan maalit

Tottenhamissa mahtavaa kautta pelannut Eriksen kohtaa Tanskan paidassa Perun, Australian ja Ranskan. Joukkueella on mahdollisuudet mennä jopa jatkoon tästä lohkosta ja silloin vaaditaan nerokkaalta Erikseniltä parastaan. Eriksen on ollut todella vakuuttava ja pystyy itse ratkaisemaan otteluja erinomaisen laukauksensa ansiosta.

Tanskan menestys riippuu tästä pelaajasta ja hän saa yli 1,5 maalista peräti 2,75 kerrointa.Pääsee puolivälieriin

Argentiina on ollut viime vuosina kovan paineen alla ja niin on myös joukkueen kirkkain tähti Lionel Messi, joka ehti jo lopettaa maajoukkueuransa pettymysten johdosta. Messin Argentiinalla on vahva hyökkäys, kenties yksi kisojen kovimpia, mutta tärkein kysymys lienee, saako joukkue sen toimimaan.

Valmentaja Sampaoli on tunnettu agressiivisen hyökkäävästä futiksesta ja se lupaa hyvää, koska Argentiinalla riittää tähtiä yläkerrassa. Jos joukkue onnistuu sitomaan nivaskan yhteen ja Messi jatkaa omalla tasollaan, niin joukkue pystyy menemään pitkälle. Kertoimenlaskijat eivät siihen varsinaisen paljon usko, mutta se on heidän epäonni.Kisojen syöttökuningas

Kisojen paras syöttäjä, tähän lähdemme hakemaan yllätystä juurikin Englannin osalta, koska joukkueella on päivänselvää, kuka on heidän maalintekijä. Seurajoukkueesta jo toisensa tuntevat Harry Kane ja Dele Alli tulevat muodostamaan vaarallisen tutkaparin, jotka nopeilla liikkeillä murtavat Kanen maalintekopaikoille.

Alli hyväksyy roolinsa varmasti ja Southgate haluaakin nähdä nämä kaverukset yhdessä kentällä. Kohtalaisen helppo alkulohko tarjoaa myös Englannille maaleja, niin nopea Alli pystyy laitanousuillaan hyödyntämään syötöt ”tappo-alueelle” maalin eteen, mistä Kane sijoittaa ne varmasti sisään.

Englanti myös nähtänee kohtalaisen pitkällä kisoissa, joten Allin syöttömäärät juurikin nousujen kautta tulevat olemaan kovaa luokkaa.