UFC Fight Night: Robert Whittaker - Kelvin Gastelum

UFC Fight Night | Robert Whittaker - Kelvin Gastelum | 07:00 | 18.4.2021
Kohde sulkeutuu: 18.04.2021 07:00
Robert ”The Reaper” Whittaker ottaa mittaa Kelvin Gastelumista UFC Fight Night -tapahtumassa. Whittaker on ottelun iso suosikki, mutta millä tavalla keskisarjan ottelusta se voitto tulee?Pitkän kaavan mukaan?


Whittakerin UFC-tilastot ovat 23-5-0, Gastelumilla tilastot ovat 17-6-0 ja yksi ratkaisematonkin siellä tilastoissa vilahtelee. Otteluajat ovat melko pitkiä molemmilla, joten tässä matsissakin saatetaan päätyä tuomariäänille. Whittakerin otteluiden keskiarvokesto on 13:04 ja Gastelumilla tuo aika on 12:18.

Ottelijoista ”The Reaper” on hieman pidempi kuin haastaja Gastelum, samoin ulottuvuus on niukasti pidempi kuin vastustajalla. Molemmat ovat 1990 luvun alun ukkeleita, ikäeroa on alle vuosi.

Whittakerin tilastoista löytyy faktaa siitä että minuutissa 4.52 iskua löytää perille, iskutarkkuus on 40%. Gastelumin iskuista 43% osuu maaliin ja minuutissa iskuja osuu kohteeseen 3.64. Ei siis ihan älytöntä eroa näistäkään. Puolustus on tilastojen mukaan lähes identtinen, tosin Whittakerin otteluissa on näiden perusteella hieman kovempi tempo.

Whittaker on viimeksi voittanut Cannonierin ja Tillin, sitä ennen tuli tappio Adesanyalle, tuota edelsivät kaksi voittoa Romerosta. Gastelumin viimeisin ottelu päättyi voittoon Heinsicshista, sitä ennen tuli kolme tappiota peräkkäin Hermanssonille, Tillille ja Adesanyalle. Sitä ennen viiden matsin joukkoon mahtuu vielä voitto Souzasta.

Whittakerin hyvä vire jatkuu?


Robert Whittaker teki upean paluun vuonna 2020 parrasvaloihin ja mestari tietää mitä vaaditaan voittamiseen. Gastelum sai ikävän tappioputken poikki edellisessä ottelussa ja ei varmasti halua vajota takaisin tappioiden tielle.

Pitääkö australialainen jenkin kurissa, vai nappaako Gastelum kotikamarallaan UFC Apexilla yllätysvoiton kertoimiin nähden?

Robert Whitakerin voittokerrroin n. 1.35 – 1.40 on aika pieni betsattavaksi, kyllähän tässä on pientä ylikerrointa vastustajalla 3.15 – 3.20. Hyviä betsejä voisi olla Whittakerin voitto tuomariäänillä 2.00 tai ylipäänsä ottelun meneminen tuomariäänille (1.66, Nordicbet, Betsson ja Betsafe). Whittakerin lopetusvoitto toisi rahat takaisin kertoimella 3.55.

Yli 4.5 erän taisto antaa rahat takasin osuessaan kertoimella 1.63, alle 4.5 erän matsi pönkittää osuessaan vetokassaa kertoimella 2.22 Nordicbetin kertoimien mukaan. Laitetaan me ensisijaiseksi betsiksi Whittakerin tuomariäänillä tuleva voitto. Ja sivubetsiksi lopetus jo ennen täyttä aikaa.Matsi Viaplayn kautta


Tuttuun tapaan Viaplay / Viasat näyttää ottelun. Lähetys alkaa kello 05:00 ja kestää aina kello 08:15 saakka.

Kokonaisuudessaan ilta menee näin, käännetyssä järjestyksessä.

 • Middleweight Robert Whittaker vs. Kelvin Gastelum
 • Lightweight Jeremy Stephens vs. Drakkar Klose
 • Heavyweight Andrei Arlovski vs. Chase Sherman
 • Middleweight Abdul Razak Alhassan vs. Jacob Malkoun
 • Lightweight Luis Peña vs. Alexander Munoz
 • Bantamweight Ricardo Ramos vs. Bill Algeo
 • Women’s Flyweight Tracy Cortez vs. Justine Kish
 • Heavyweight Alexander Romanov vs. Juan Espino
 • Women’s Strawweight Jessica Penne vs. Lupita Godinez
 • Middleweight Gerald Meerschaert vs. Bartosz Fabiński
 • Women’s Bantamweight Zarah Fairn Dos Santos vs. Josiane Nunes
 • Bantamweight Tony Gravely vs. Anthony Birchak

Fezbet tarjoaa uusille pelaajille 200€ bonuksen!


Oletko aikaisemmin pelannut Fezbet vedonlyöntisivustolla? Liity nyt, tee ensimmäinen talletuksesi ja saat 100% bonuksen aina 200€ saakka. Lue lisää Fezbet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan pelaamaan alta!
fezbet: lunasta 200€ bonuksesi täältä ››

Pelivalintamme:

Whittaker voittaa tuomariäänillä @2.00

Osuma
NordicBet - Lue arvostelu

2.00

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.00

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Petsku