Laukkakisat: Royal Ascot - Ascot Gold Cup

Julkaistu: 16.06.2020 11:17

Laukkakisat: Royal Ascot - Ascot Gold Cup
Laukkakisat | Royal Ascot - Ascot Gold Cup | 17:35
Royal Ascot tapahtuman kolmas päivä tunnetaan perinteisesti ”Ladies Daynä” eli naisten päivänä. Toki saat vetää komean koltun niskaan, mutta toki betsaamista voi suorittaa missä asussa tahansa – tai jopa ilman vaatteita. Nyt on kuitenkin se päivä jolloin laukataan Ascot Gold Cup – tätä pidetään jopa koko Ascot kisatapahtuman kruununjalokivenä. Yhdeksän huippuhevosta taistelevat voitosta ja kaikesta siitä kunniasta ja glooriasta joka tämän kisan voitosta tulee.

Ascot Gold Cupin historia ulottuu aina vuoteen 1807 saakka, joten todella perinteikkäästä kisasta on kyse. Legendaarinen jockey Lester Piggott on voittanut tämän kisan peräti 11 kertaa, kuusi näistä tuli vuosien 1975 – 1982 välillä.

Omaa palaansa tämän kisan historiassa yrittää tehdä myös John Gosdenin treenaama Stradivarius, joka yrittää napata nyt kolmatta peräkkäistä voittoa. Kertoimet tälle ovat melkoisen suotuisat, 1.83. Mutta joko olisi muiden aika päihittää tämä ennakkosuosikki?

Tsekkaa myös ravivihjeet sivuiltamme.


Technician haastaa jopa voitosta?


Niin, missä terässä mahtaa Stradivarius olla? Jos ei ole ihan paras päivä, Techician voi päästä jopa rinnalle ja ohi. Tuolloin kannattaa olla betsi heitettynä sisään, jossa 7.00 kertoimella oleva Technician on tämän lähdön voittaja. Stradivarius ei välttämättä ole ihan niin ylivoimainen mitä moni luulee, viime kaudella kun tuli niitä tappioitakin.


Technician päätti kauden 2019 ihan mukavasti parilla voitolla Prix Chaudenayssa ja Prix Royal-Oakissa, joten kyllähän se on valmis voittamaan tämänkin kisan. Mielenkiintoinen kisa on joka tapauksessa tulossa torstaina. Seuraa lähtöä ilmaisen livestreamin välityksellä!

Pelivalintamme:

Technician yllättää ennakkosuosikin @7.00

Unibet - Lue arvostelu

7.00

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

7.00

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

7.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

7.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan