Laukkakisat: Royal Ascot - Commonweath Cup

Laukkakisat: Royal Ascot - Commonweath Cup
Laukkakisat | Royal Ascot - Commonweath Cup | 17:35
Kohde sulkeutuu: 19.06.2020 17:35
Perjantaille riittää Royal Ascot laukkatapahtumasta paljon erilaista vedonlyöntitapahtumaa mm. Queen’s Vase, Albany Stakes, Norfolk Stakes ja Hardwicke Stakes lähtöjen muodossa, mutta päivän päälähtönä on kuuma Commonweath Cup.

Kyseinen kisa on ollut kisaohjelmassa vasta vuodesta 2015, mutta on lyhyessä ajassa saavuttanut hurjan suosion ollen aikanaan koko Euroopan ensimmäinen Group 1 sprinttikisa kolmivuotiaille. Viime vuoden voiton vei Advertise Frankie Dettorin kanssa, sitä ennen oli Eqtidaar hevosen vuoro, jockeynä oli Jim Crowley.

Tämän vuoden kisaan ykkössuosikkina on Pierre Lapin (5.00) ja Kimari (8.00). Kärkikolmikkoa täydentää vielä kertoimien perusteella mainiosti Golden Horde (7.50). Jo kertoimista voi päätellä että nyt on todella tasaiset lähtökohdat tähän lähtöön.

Tsekkaa myös muut pelivihjeet ja ravivihjeet sivuiltamme.


Wooded yllättää kolmikon?


Lähdetään me kuitenkin hakemaan tähän hienoista yllätystä, Wooded -hevosen kerroin on ihan pelattava (9.00) ja speksit ovat kohdillaan. Francis Graffardin treenaama Wooded voi yllättää kaikki ja toistaa Graffardin viime vuoden tempun, jossa Watch Me otti Coronation Cupin ykköspaikan monen yllätykseksi. Osuisiko se salama nyt toisen kerran vähän niin kuin samaan paikkaan?


Wooded nappasi hienosti voiton Ranskassa Prix Texanita -kisassa muista kolmivuotiaista kauden debyytistä ja sen puolesta voidaan odotuksia nostaa oikeastaan ihan kattoon asti. Monelle laukkakisoja seuraavalle jockey Oisin Murphy on varmasti tuttu ja tällä kombolla voidaan saada oikein mukava yllätys aikaan.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Voittaja Wooded @9.00

Unibet - Lue arvostelu

9.00

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

9.00

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

9.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

9.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Petteri