Laukkakisat: Royal Ascot - Diamond Jubilee Stakes

Laukkakisat: Royal Ascot - Diamond Jubilee Stakes
Laukkakisat | Royal Ascot - Diamond Jubilee Stakes | 17:35
Kohde sulkeutuu: 20.06.2020 17:35
Royal Ascot laukkakisatapahtuma päättyy lauantaina 20.6., mutta ei tässä päivässä ole mitään jarruttelun makua. 10 huimaa starttia joiden joukkoon kuuluu esimerkiksi kisat kuten The Queen Mary, Coronation Stakes, Coventry Stakes ja St James Palace Stakes. Diamond Jubilee Stakes on kuitenkin SE mestaruustaisto jota useimmat ovat tältä päivältä odottaneet. Vuodesta 2012 alkaen laukattu Diamond Jubilee Stakes on Kuningatar Elizabeth II:n valtaanastujaisten (1952) kunniaksi järjestettävä laukkakisa.

Denis Hoganin Sceptical nousi vedonlyöntisivustojen suosikiksi Woodlands Stakesin voiton jälkeen kesäkuun alussa. Tiistain King’s Stand Stakes lähdön se jätti väliin ja päätti keskittyä vain tähän kisaan.

Scepticalin kerroin voittoon on 3.00 mutta ykköshaastajana on Hello Youmzain (4.50). Pahimpana haastajina tälle kaksikolle pidetään Space Blues (8.00) ja Khaadem (8.00) hevosia, joilla kertoimien mukaan on mainiot mahdollisuudet haastaa.

Tsekkaa myös muut pelivihjeet ja ravivihjeet sivuiltamme.


Hello Youmzain heiluttaa muille?


Kevin Ryanin valmentama Hello Youmzain on mainio pelikohde tähän lähtöön. Se oli pitkään kertoimien kärjessä ennen kuin Sceptical meni rinnalle ja ohi. Hello Youmzainilla on alla mainio voitto Haydock Parkin Spint Cupista viime kaudelta ja muutenkin raportit hevosen kunnosta lupaa hyvää.


Mutta onko siitä yllättämää sittenkään ykkössuosikkia Scepticalia? Kaikki edellytykset siihen tietenkin ovat olemassa, joten heitetään se betsi tässä nyt sille kakkossuosikille ja ollaan Scepticalin menestyksen suhteen hieman skeptisiä.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Voittaja Hello Youmzain @4.5

888sport - Lue arvostelu

4.5

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

4.5

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

4.5

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Petteri