Superpesis: Sotkamo - Vimpeli

Julkaistu: 14.06.2019 12:42


Superpesis: Sotkamo - Vimpeli
Superpesis | Sotkamo - Vimpeli | 18:00
Superpesiksen perjantaikierroksen ehdoton helmi on pesäpallon El Klassikko, Sotkamon Jymyn ja VImpelin Vedon välinen kohtaaminen.

Joukkueet kohtaavat ensi kertaa tällä kaudella. Totaalisesti 2010-luvun pesäpallokenttiä dominoineet seurat kohtasivat miesten Superpesiksen finaaleissa peräkkäisinä vuosina 2011-2017 ja edellisen kerran finaalit ilman kumpaakaan joukkuetta pelattiin vuonna 2005 Kiteen Pallon ja Nurmon Jymyn välillä.

Viime kaudella nähtiin kuitenkin vihdoin muutos finaalipariin, kun Kouvolan Pallonlyöjät ja Joensuun Maila mittelivät mestaruudesta SM-finaaleissa ja katkaisivat vuodesta 2005 kestäneet Vimpelin ja Sotkamon putken. Näin ollen Veto ja Jymy ovat nyt molemmat uudessa tilanteessa janoamassa paluuta finaaleihin.

Sotkamon ex-pelinjohtajan Mikko Kuosmasen parin vuoden takaiset kuuluisat sanat "Vimpelin kanssa näitä pelejä on totuttu pelaamaan" jäivät viime vuonna toteutumatta, mutta ei olisi minkään valtakunnan yllätys, mikäli tänä vuonna palattaisiin taas ns. normaaliin päiväjärjestykseen.

Kumpikaan joukkue ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä otteluakaan ja lataus kärkikamppailuun on valtaisa. Tätä kamppailua kumpikaan ei halua hävitä missään tapauksessa ja jopa pieniä turpakäräjiä tai muita kähinöitä saatetaan saada aikaiseksi.

Pelisää Hiukassa pitäisi olla illalla loistava, mutta tästäkin huolimatta odotusarvona on ennemmin vähä- kuin runsasjuoksuinen kohtaaminen. Joukkueet tuntevat toisensa loistavasti, vaikka pieniä muutoksia kokoonpanoissa onkin nähty.

Molemmat joukkueet ovat päästäneet vain noin neljä juoksua ottelua kohden, eli ulkopeli toimii. Vedonlyöntiyhtiöt ovat vetäneet ottelun juoksurajan 14,5 juoksuun. Edellisissä kohtaamisissa Hiukassa ei ole nähty yli 14 juoksua sitten vuoden 2016 finaalien, jolloin Sotkamo vei ottelun jaksolukemin 6-1, 7-1. Tämän jälkeen on pelattu kahdeksan peräkkäistä ottelua Hiukassa ilman, että 14,5 juoksun raja on ylittynyt.

Varsin erikoinen tilasto on myös, että Veto ei ole hävinnyt Hiukassa syyskuun 2017 kertaakaan, vaan vienyt jo viisi voittoa putkeen vieraista. Vimpelin kertoimetkin ovat hyvin lähellä pelattavia, mutta tästäkin huolimatta juuri underit kiehtovat eniten pelimielessä.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Alle 14,5 juoksua @2.02

Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan