Championship: Teemu Pukki tekee maalin?

Championship | Teemu Pukki maalaa seuraavassa pelissä? | 21:00 | 17.3.2021
Kohde sulkeutuu: 17.03.2021 21:00

Teemu Pukki hurjassa iskussa – taas maali?


Teemu Pukki on jälleen kuuminta hottia. Kahdeksassa ottelussa on nyt syntynyt 10 maalia ja näihin kahdeksaan otteluun mahtuu vain yksi ottelu jossa Pukki ei päässyt maalitilastoon. Edellisessä ottelussa Sheffield Wednesdayta vastaan tuli maali, sitä ennen kotona Lutonia vastaan kaksi maalia. Miten mahtaa käydä nyt kun sarjaykkönen vierailee sarjassa sijalla 17. olevan Nottinghamin luona keskiviikkona?

Nottinghamin peleissä on tehty viime aikoina varsin vähän maaleja, tulokset 4-3-3 ja maaliero 9-6 osoittaa sen että joukkue osaa puolustaa. Mutta niin osaa Norwichkin ja se osaa myös tehdä maaleja, sen tilastot ovat 8-1-1 maalierolla 18-5. 10 viimeistä kohtaamista nimenomaan Nottingamin kotona ovat päättyneet 5-2-3 ja 15-8 maalierolla. Ottelun voisi kuvitella päättyvät 0-1 tai 0-2, joten on siellä tilaa Pukin maalille tai maaleilla.

Englannin mestaruussarjan Kombovedoista löytyy mm. Teemu Pukin kaksi maalia ja peli Norwichille, kerroin 9.50! PukkiParty on nyt todellakin matkalla takaisin Valioliigaan ensi kaudeksi!Montako maalia Teemu Pukki tekee?Seuraavaan Teemu Pukin matsiin kertoimia löytyy 1-4 maalin tekemiseen, montako laitetaan? Neljä maalia on perin harvinainen, mutta hattutemppuhan voi tulla mihin peliin tahansa ja pari maalia on Pukille aika peruskauraa. Ja aina nyt voi yhden tehdä, vaikkapa rankkarista!Pukin maali ja ottelun merkki?Esimerkiksi Unibetillä, 888Sportilla, LeoVegasilla ja Mr Greenillä pääsee lyömään Wincast vetoja, jossa valitaan pelaaja joka tekee maalin, ensimmäisen maalin tai ottelun viimeisen maalin.
Klikkaa tästä suoraan Unibetin Championship -vetoihin käsiksi!Pukin maali ja ottelun tulos?Isoja kertoimia on tarjolla myös Scorecastissa, jossa siis voi veikata Teemu Pukin (tai kenen tahansa ottelussa pelaavan pelaajan) maalia ja ottelun tarkkaa tulosta! Osuisiko näistä joku Teemu Pukin seuraavassa pelissä?
Luonnollisesti Teemu Pukki on saatavilla myös ”Rakenna vetosi” eli ns. Bet Builderin yhtenä vaihtoehtona maalintekijäksi, tuolla voit rakentaa oman kombosi mielesi mukaan tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Voit rakentaa vaikkapa seuraavan kombon:
  • Teemu Pukki tekee maalin
  • Norwich voittaa
  • Molemmat joukkueet eivät tee maalia

Kombokerroin näille 6.10Pelivalintamme:

Pukki tekee ottelussa maalin! @2.2

LeoVegas - Lue arvostelu

2.2

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.2

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.2

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.05

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Petsku