Tennis: Turnausennakot - viikko 7 / 2018

Julkaistu: 12.02.2018 13:23


Tennis: Turnausennakot - viikko 7 / 2018
Tennis: Turnausennakot - viikko 7 / 2018
Betsson Betsson

ATP Rotterdam


Tennis: Turnausennakot - viikko 7 / 2018

Rotterdamissa ei voida tällä viikolla järkyttäviä yllätyksiä odottaa. Roger Federer pelaa ehkä haastavimman kaavion osan, mutta nelikosta Bemelmans, Khachanov, Wawrinka ja Alexander Zverev ei pitäisi löytyä voittajaa sveitsiläiselle. Wawrinka on pelannut alkukauden todella surkeasti, mutta hän ei olekkaan vielä täysin 100% fyyysisessä kunnossa. Zverevillä on vastassa Ferrer, Sousa ja Gasquet. Zverevin kone ei ole vielä kunnolla startannut, mutta tuskin esimerkiksi Montpellierin ffinaalin hävinnyt Gasquet pystyy saksalaista tässä haastamaan.

Kaavion alapuolella voidaan puhtainta esitystä odottaa Berdychiltä. Tsekin kausi meni penkin alle viime vuonna, mutta tällä kaudella ollut ajoittain kovinkin pirteä. Kolmannella kierroksella Goffin pystyy Berdychin haastamaan, mutta sen verran erikoisesti belgialainen pelasi viime viikolla Gasquetia vastaan, että Berdychin pitäisi tämä ottelu voittaa. Lucas Pouille voitti Montpellierin ja saa kaksi helppoa vastusta heti alkuun. Kolmannella kierroksella hän pystyy yllättämään Dimitrovin, joka on pelannut todella ailahtelevasti alkukauden. Pouille tykkää pelata sisäkentillä ja saa tästä syystä pienen edgen bulgarialaista vastaan. Berdych tulee joka tapuksessa etenemään finaaliin Federeriä vastaan. On kuitenkin vaikea uskoa että tsekkiläinen tuota finaalia voittaisi. Federerin turnauksen voittokerroin on liian heikko pelattavaksi.

To Win 3rd Quarter - Tomas Berdych @ 3.10 ScandiBet
To Win 4th Quarter - Lucas Pouille @ 3.75 ScandiBet

ATP New York


Tennis: Turnausennakot - viikko 7 / 2018

Viikon ehkä yllätyksellisin turnaus. Yläpuolella kaaviossa ainoa mahdollinen yllätys on Isnerin voitti Nishikorista, sillä Nishikori ei ole vielä täysin kunnossa. Kevin Anderson on kuitenkin alkukaudesta ollut sen verran vakuuttava ja palaamassa omalle tasolleen, ettei McDonaldista, Tiafoesta tai Nishikorista pitäisi hänelle olla haastajaa. 28 pelaajan kaaviossa etelä-afrikkalainen saa vielä ensimmäisen kierroksen vapaataipaleen.

Alapuoli kaaviosta on mielenkiintoisempi. Turnauksen karsinnoista on turha odottaa menestyjiä ja tämä helpottaa esimerkiksi Mannarinon tietä. Gojowczykistä ja Johnsonista ei pitäisi kaikella järjellä olla ranskalaiselle haastetta, ellei hän epäonnistu täydellisesti. Mannarinon pitäisi päästä kovinkin helposti siis neljän joukkoon. Alemmassa osassa onkin hyvin tällä kaudella pelannut Harrison, aina yllätysvalmis Donaldson ja ässäpommikone Querrey. Näistä Donaldson kohtaa ensin Karlovicin, sen jälkeen pudottaa Harrisonin. Hänellä on kaikki edellytykset voittaa Querrey, kunhan pystyy pelaamaan hyvällä tasolla. Querreyllä on ollut pienoisia haasteita alkukaudesta syöttönsä kanssa ja tästä syystä Donaldson on yllätysvalmmis. Mannarinoo hän tuskin kuitenkaan voita.

Finaalista tulee mielenkiintoinen, mutta Adrian Mannarinolla on kaikki edellytykset voittaa tämä turnaus. Se vaatii kuitenkin täydellistä onnistumista finaalissa Andersonia vastaan. Mannarinon kerroin on hyvinkin pelikelpoinen. Varsinkin Each-way -vetona, jossa saadaan puolet kertoimesta jos Mannarino häviää finaalin.

To Win 3rd Quarter - Adrian Mannarino @ 3.00 ScandiBet
To Win 4th Quarter - Jared Donaldson @ 7.00 ScandiBet
To Win Outright - Adrian Mannarino (Each-Way) @ 21.00 Mr Green

ATP Buenos Aires


Tennis: Turnausennakot - viikko 7 / 2018

Viikon ainoassa massaturnauksessa on mahdoton estiä yllätystä. Dominic Thiem on maailman parhaita massapelaajia ja ilman totaalista romahdusta, hän tulee voittamaan tämän turnauksen. Zeballos ja Monteiro ei missää nimessä itävaltalaista haasta, mutta Monfils-Fognini -ottelun voittaja voi aiheuttaa pientä haastetta. Kaikella järjellä kuitenkin Thiem etenee helpohkosti finaaliin tässä.

Alapuolella on mielenkiintoinen porukka. Carballes Baena voitti ATP Quiton viime viikolla, mutta häneltä on vaikea odottaa mitään erikoista. Kyle Edmund ei ole parhaimmillaan massalla, mutta hänen pitäisi kaataa Carballes Baena ja Delbonis. Hän voi voittaa jopa Carreno-Bustan, sillä espanjalaisen kauden alkun on mennyt täysin metsään. Kokemus kuitenkin puhuu ja CB etenee parista välieriin. CB saa vastaansa Schwartzmanin tai Ramosin. Ramos hävisi Quiton finaalin sunnuntaina. Turnauksen taso oli heikko ja hän todennäköisesti ei pärjää Schwartzmanille. Kyseessä on kutienkin argentiinalaisen kotiturnaus ja nyt, jos koskaan pitää hänen onnistua. Schwartzman on ollut tällä kaudella kaukana omasta tasostaan. Vaikka Schwartzman tulee CB:n haastamaan, tulee espanjalainen todennäköisesti etenemään turnauksen finaaliin, missä hän häviää Dominic Thiemille. Thiem saa yllättävän kovaa kerrointa turnauksen voitosta.

To Win 2nd Quarter - Fabio Fognini @ 3.50 ScandiBet
To Win Outright - Dominic Thiem @ 3.50 Mr Green