Jääkiekon U20 MM-kisat: Voittajaveto

Jääkiekon U20 MM-kisat | Voittajaveto | 21:00 | 9.8.2022
Kohde sulkeutuu: 09.08.2022 21:00
Jääkiekon U20 MM-kisat: Voittajaveto
Vuodenvaihteessa kesken jääneet jääkiekon nuorten MM-kisat starttaavat uudestaan elokuussa. Aiemmat ottelut on mitätöity, joten turnaukseen lähdetään puhtaalta pöydältä. Pelipaikkana toimii alusta loppuun Edmonton ja Venäjän korvaa turnauksessa Latvia.

Loistavasti alkuperäisen turnauksen aloittanut Suomi on ehdottomasti turnauksen suuria suosikkeja myös tällä kertaa. Kulta on Nuorille Leijonille täyttä realismia, etukäteen vain isäntämaa Kanada on paperilla hitusen edellä. Näillä kertoimilla sinivalkoisen menestysvuoden jatkoa kelpaa myös betsata.
Toinen kerta toden sanoo?


Vuodenvaihteessa alunperin käynnistyneet U20 MM-kisat eivät ensimmäisellä yrittämällä menneet niin sanotusti tuubiin. Koronatilanne oli toki vaikea, mutta myös järjestäjien "kisakupla" vuoti kuin seula. Ei siis ollutkaan ihme, että vain kolmen pelipäivän jälkeen peli vihellettiin poikki lukuisten tartuntojen vuoksi.

Nyt yritetään uudestaan ja jälleen Kanadassa. Aiemmat tulokset nollataan, joten kaikki joukkueet pääsevät tasavertaisesta tilanteesta hakemaan menestystä. Sattuneesta syystä rannalle jääneen Venäjän korvaa kisoissa Latvia, joten turnauksen yleinen taso tulee laskemaan hieman. Tämä helpottaa myös Nuorten Leijonien alkusarjan ohjelmaa.

Suomen osalta huomionarvoista on, että myös tässä turnauksessa Nuorten Leijonien peliä johtaa edelleen Antti Pennanen. Pennasen oli määrä siirtyä syrjään viime kauden jälkeen, mutta kisojen siirtymisen vuoksi myös Pennasen jatko toteutui. Tämän turnauksen jälkeen Nuorten Leijonien vetovastuun ottaa Tomi Lämsä.


Nuoret Leijonat jälleen valmis menestymään


Joukkueiden kokoonpanot tulevat vuodenvaihteesta hieman elämään. Osa kirkkaimmista tähdistä suuntaa ensi kaudeksi NHL/AHL-kiekon pariin ja seurojen suhtautuminen näiden prospektien arvokisaesiintymisiin on tunnetusti vaihtelevaa. Lähinnä tämä koskee kuitenkin Pohjois-Amerikan joukkueita. Varsinkin Kanada oli kesätapahtumissa liikkeellä todella nuorella ryhmällä.

Varsinaisiin kisoihin sekä Kanada että USA saanevat kuitenkin jälleen varsin vahvan nipun jalkeille. Ei Suomi mielestämme kuitenkaan ole kumpaakaan oleellisesti perässä, jos sitten lainkaan. Nuorten Leijonien ehdoton vahvuus on jatkuvuus ja projektin aikana kristallinkirkkaaksi hioutunut pelitapa. Huippuvahti Joel Blomqvistin jääminen/jättäminen sivuun on hieman nostattanut kulmakarvoja, muttei nuori huippulupaus toisaalta Pennasen ykköshevonen ole ollut tähänkään asti.

Lue lisää U20 MM-kisoista kisasivuiltamme >>

Ruotsin voinee pienin varauksin laskea vielä potentiaalisten menestyjien joukkoon, mutta sitten tuleekin selkeä tason lasku. Em. nelikon ulkopuolelta mestarin löytyminen olisi jo jättiluokan yllätys. Olkoon Kanada turnauksen hiuksenhieno ykkössuosikki, mutta näillä kertoimilla Suomi on ilmiselvä valinta turnauksen voittajavetoon!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Voittaa U20 maailmanmestaruuden: Suomi @5.00

Fansbet - Lue arvostelu

5.00

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

4.75

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

4.5

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

4.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena