Fantasy Premier League Valioliiga Suomi kimppa

Valioliiga | Fantasy Premier League | Deadline 20:30 | 5.8.2022
Kohde sulkeutuu: 05.08.2022 20:30
Valioliiga on täällä ja sehän tietää myös sitä että myös Fantasy Premier League on täällä. Miksi et hyödyntäsi laji- ja sarjatietämystäsi myös Fantasy-futiksen puolella? Tähän on olemassa useampia erilaisia fantasy-settejä, mutta se paras on luonnollisesti Premier Leaguen oma virallinen fantasyfutis. 100 miljoonaa rahaa ja sillä pitäisi saada 11 pelaajaa ja vaihtomiehet? Helppo tehtävä? Kyllä joo, mutta miten oma joukkue pärjää muita vastaan?

Samalla joukkueella osallistutaan useampiin kimppaliigoihin!


Vaikka itsekseen joukkueen rassaaminen ja seuraaminen on mukavaa, jutun suola ja pippuri on nimenomaan erilaiset kimpat. Samalla joukkueella voi tuttuun tapaan osallistua vaikkapa pariinkymmeneen eri kimppaan, jossa pelaavat vaikkapa omat kaverit, isompi kööri samanhenkisiä suomalaisia fanaatikkoa tai sitten ihan muuten vaan on perustettu iso ryhmä jossa pelataan tätä samaista settiä. Isompaa vaivaa tästä eri kimppoihin osallistumisesta ei ole, sillä osallistut näihin täysin samalla joukkueella. Ei siis erillistä ruuvausta mihinkään suuntaan. Fantasy on kivaa ja koukuttavaa!

Veikkausbonukset.comilla on myös oma kimppaliiga, johon olet enemmän kuin tervetullut. Viimeisin tarkkastelu osoitti että mukana on jo melkein 500 manageria - deadline ensimmäiselle viikolle on muuten perjantaina 5.8. kello 20:30, eli 1,5h ennen tämän kauden ensimmäistä Valioliigapeliä. Jos haluat saada pisteitä Gameweek ykkösestä alkaen, tee jengisi ennen sitä valmiiksi ja liity mukaan Valioliiga Suomi -kimppaan!

Liity suoraan liigaan jos olet jo rekisteröitynyt FPL:n käyttäjä. Voit käyttää linkkiä: https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/cn6we0 tai sitten selaimessa tai sovelluksessa koodia: cn6we0

Fantasy Premier League  Valioliiga Suomi kimppa


Mitkä pelaajat sinä valitset?Manchester Citystä Arsenaliin siirtynyt Gabriel Jesus on todellinen magneetti, sillä mies on valittu peräti 71.5% joukkueista. Käsittämätän lukema, sillä seuraavana hyökkääjistä tulee Erling Haaland, joka löytyy 48.5% joukkueista. Mutta siis lähes joa toisesta jengistä! Vanha viidakon sanonta kuuluu että älä ota joukkueeseen pelaajaa joka ei edellisellä kaudella pelannut Valioliigassa, mutta jos joku tekee poikkeuksen, se voi hyvinkin olla Haaland. Maaleja tulee tällä kaudella, mutta onko mies ihan täydessä tikissä ja sopeutunut jo joukkueeseen?

Tottenhamin Harry Kane on myös suosittu, ihan aina ei pelit ole lähteneet käyntiin halutulla tavalla, mutta nyt on treenipelitkin sujuneet merkillisen hyvin. Nyt olisi Kanella kyllä näytön paikkaa. Kane löytyy tällä hetkellä käytännössä joka neljännestä jengistä, samoin kuin Leedsin Greenwood. Hänen meriittinsä ovat vielä vaatimattomia, mutta ihan mainio peliaikaakin saava pelaaja, joka 4.5 miljoonan hinnalla tasoittaa kivasti tietä muille kalliimmille pelureille. Viidenneksi suosituin hyökkääjä on Liverpoolin Darwin Nunez, jonka omistusprosentti on 19.7% Kovia tehoja treenimatseissa, mutta onnistuuko heti alussa? Fulham ja Crystal Palace ensin vastassa, joten...

Keskikentällä melkein 60% omistusprosenttia omaava Mohamed Salah on ylivoimainen ykkönen. Kaudesta toiseen hurjia pisteitä tekevä egyptiläinen saa seuraa lähinnä Spursin Sonista ja Fulhamin Andreasista, monelle pelaajalla on varmasti kaikki nämä kolme. Andreas mahdollistaa keskikentällä törsäilyn kalliimpiin pelaajiin. Viiden eniten värvätyn keskikenttäpelaajan joukkoon mahtuu vielä Luis Diaz Liverpoolista ja Bukayo Saka Arsenalista. Potentiaalia löytyy molemmista.

Puolustuksen viisi eniten värvättyä pelaajia on ihan mainio setti kenen tahansa alakertaan, jos budjetti antaa myöden. Alexander-Arnold, Cancelo, James, Perisic ja N.Williams. Siinä neljän alakertaan erinomainen setti ja halpis todennäköisesti pelaava pakki vaikkapa vaihtoon. Toki viiden pelaavan puolustajan ryhmitelmä ei ole ollenkaan paha lähtökohta.

Maalivahdeista Mendy (22%) ja Alisson (19%) ovat suosituimpia, tälle kaudelle maalivahtien hintaa pudotettiin ja nyt voi saada huippuveskan ihan mainioon hintaan. Mutta onko taktiikkasi tähtivahti ja 4.0 miljoonan varakassari vai kenties kaksi 4.5 miljoonan aloittavaa veskaria? Vai ihan jotain muuta?Onko pakko ottaa Salah ja Jesus?


No ei luonnollisestikaan pakko, mutta kun nämä pelaajat ovat niin monella, pitää miettiä löytyykö oikeasti korvaavat pelaajat tilalle? Mitkä pelaajat laittavat verkot tötterölle ja syöttöhousut jalkaan heti ensimmäisestä peliviikosta alkaen. Salahin ja Jesuksen onnistuminen ei tietenkään ole kappelissa kuulutettu, mutta mainioita vaihtoehtoja omaan joukkueeseen.

Maalivahdiksi kannattaakin siten harkita Sanchezia tai Ramsdalea, miksei vaikkapa Newcastlen Popea? Puolustukseen löytyy erinomaisia vaihtoehtoja, Trippier, Zinchenko, Walker, Chillwell..?

Keskikentällekin saa rakenneltua hienoja komboja, mutta millä kärkipelaajalla lähdetään? Onko se Salah, Son, De Bruyne vai mennäänkö ihan muilla? Bailey, Bruno Guimaraes, Coutinho, Neto, Martinelli, näitä löytyy varmasti jo monesta jengistä.

Hyökkäykseenkin on hyviä vaihtoehtoja tarjolla kärjen takana. Mitrovic voi Fulhamissa tehdä taas tuhoja, miten Toney tällä kertaa onnistuu? Cristiano Ronaldo taitaa olla sivussa tositoimista, joten onko se Martial nyt vihdoinkin vireessä? Vai laitetaanko VardyPartyt soimaan heti alussa?

Vihjettä Valioliigaan


Gabriel Jesus hankittiin Manchester Citystä tekemään maaleja ja niitä on myös tullut harjoituskaudella. Onnistuuko herra heti ensimmäisessä vieraspelissä Crystal Palacea vastaan? Kerroin on reilut 2.00, joten ihan hyvä haku kupongille. Toki siellä on muitakin potentiaalisia maalintekijöitä, Nketiah, Martinelli, Saka... laitetaan vinkkiin kuitenkin Gabriel Jesus tekemään maali.

Ja muista osallistua FPL:ään! Viimeistään kello 20:30 perjantaina on oma joukkue oltava valmiina jotta saat pisteitä ensimmäiseltä kierrokselta! Liity suoraan liigaan jos olet jo rekisteröitynyt FPL:n käyttäjä. Voit käyttää linkkiä: https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/cn6we0 tai sitten selaimessa tai sovelluksessa koodia: cn6we0

Fantasy Premier League  Valioliiga Suomi kimppa


Pelivalintamme:

Gabriel Jesus onnistuu maalinteossa Crystal Palacea vastaan @2.32

Mr Green - Lue arvostelu

2.32

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.32

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.3

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.3

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan