Huipputapaaminen: Trump & Putin | Riskillä vai varman päälle?

Julkaistu: 15.07.2018 13:25


Huipputapaaminen: Trump & Putin | Riskillä vai varman päälle?
Huipputapaaminen | Viihdeveto | 09:00
Betsafe Betsafe

Suurvaltajohtajien Donald Trumpin ja Vladimir Putinin maanantainen huipputapaaminen Helsingissä on kirvoittanut joitakin bookkereita tarjoamaan erinäisiä viihdevetoja tapahtuman ympärille.

Helteisen kesäviikonlopun ja toki tämän arvovaltaisen vierailun kunniaksi Rolle-setä on myös ajan hermolla ottaen muutaman mielenkiintoisen vetokohteen framille tarkempaan tarkasteluun. Bookkerina on Unibet.

Aivan aluksi kaikille viihdevetojen ystäville on syytä mainita, että kohteet sulkeutuvat Unibetilla jo aamulla kello yhdeksän aikaan eli kellot kannattaa laittaa aikaisin soimaan mikäli meinaa vetoja laittaa sisään tai sitten raha-anomukset kannattaa hoitaa kuntoon jo tänään hyvissä ajoin.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö näyttää Unibetin vetokattauksessa olevan statistin roolissa toisinkuin Lennu-koiransa. Jos nimittäin jompikumpi suurvaltajohtajista innostuu kameroiden edessä rapsuttamaan tuota karvajalkaa palkitsee Unibet tuon rokansyöjän muikealla 26-kertoimella! Putin tunnetaan ainakin eläinten ystävänä, joten mene ja tiedä...

Suurvaltajohtajien solmionväriä saattaa moni pitää itsestäänselvänä. Äkkiseltään molempien luulisi suosivan punaista. Republikaaneihin lukeutuva Trump on nähty tavan tästä puolueensa väreissä, mutta onpa maailman vaikutusvaltaisin mies nähty ihan raidallisessa solmiossa sinisestä nyt puhumattakaan.

Jälkimmäinen ainakin sopisi kuin nenä päähän isäntämaata kunnioittaakseen jenkkipressan puvunkoristeeksi. Punainen antaa kolikot takaisin 1.75-kertaisina, sinisellä saat jo hilut tuplana. Putinilla tuo punainen solmio lienee enemmän sääntö kuin poikkeus. 1.75-kerroin on siinä valossa erinomainen tarjous!

Varsinainen katiska on sen sijaan lahja, minkä Trump mahdollisesti Niinistölle ojentaa: MAGA-lakki! Punainen, virallinen ”Make America Great Again”-lippis olisi kieltämättä liian härski lahja järjestäjämaan johtajalle, mutta ei vara venettä kaada 51-kertoimella!

Kaikki vedot ratkaistaan TV-kuvien perusteella. Mikäli lehdistötilaisuudessa jompikumpi suurvaltajohtajista heittää sanaakaan suomeksi voi siitäkin tarkkaavainen betsari leipoa tuohta: Trumpin letkautus antaa rahat 11-kertaisina takaisin. Putinin sanoilla saat 9-kertaisena hilloa!

Onnea peleihin ja tarkkaavaisuutta ruudun ääressä!

Pelivalintamme:

Vladimir Putinin solmion väri lehdistötilaisuudessa / Punainen @1.75

Unibet - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan