Jalkapallon MM-kisat: Voittajan & Maalikuninkaan kertoimet | Kuka on suosikkisi?

Julkaistu: 24.04.2018 20:18


Jalkapallon MM-kisat: Voittajan & Maalikuninkaan kertoimet | Kuka on suosikkisi?
Jalkapallon MM-kisat | Voittajan ja Maalikuninkaan kertoimet
Betsafe Betsafe
Jalkapallon MM-kisat lähestyvät todenteolla ja monet vedonvälittäjät ovat jo avanneet kohteita turnaukseen. Voittajasuosikkeihin ja maalikuningas-voittajaan on tarjolla jo paljon kertoimia ja nostammekin esille niistä parhaita. Venäjällä pidettävät 2018 vuoden MM-kisat tulevat olemaan monen huippufutarin viimeiset maailmanmestaruus kilpailut ja moni supertähti ripustaneekin nappulakenkänsä naulaan maajoukkueuran tiimoilta.

Kisojen kiistaton ennakkosuosikki voittamaan on Brasilia, jonka jälkeen seuraavana on Saksa. Mukaan TOP-5 maihin mahtuu myös Espanja, Ranska ja Argentiina. Siinä missä nämä viisi joukkuetta ovat todennäköisiä voittajia, niin mukana on myös yllätyshakuja, kuten Englanti, Belgia ja Portugali.

Paljon määrää myös joukkueiden sarjaohjelma ja alkulohkon paikka, että miten helposti he pystyvät etenemään, mutta kyllä nämä suosikit ovat ylitse muiden.Katso - 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä
Testaa Royal Pandan 20€ ilmaisveto! Avaa uusi pelitili, tee ensimmäinen talletus ja lyö mikä tahansa 20€ arvoinen single-veto. Saat vedon ratkettua heti 20€ arvoisen ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia. Voit siis kotiuttaa kaikki voittosi heti. Lunasta 20€ ilmaisveto tästä tai lue asiasta lisää Royal Pandan arvostelusta.
Royal Panda: Lunasta 20€ ilmainen veto ilman kierrätystä tästä >>

Kultainen Kenkä - Kuka voittaa?


Yksi spekuloidumpia asioita on tietysti myös kisojen maalipörssin voittaja, johon suosikkina on muun muassa Lionel Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo ja Antoine Griezmann, sekä Saksan Timo Werner.

Kultaisen kengän voittajaksi on tarjolla myös muita yllätyshakuja, kuten loisteliaan Valioliiga-kauden tähän asti pelannut Harry Kane, joka on ollut Tottenhamin yksi merkittävimpiä pelaajia viimeisten vuosien ajan. Belgian Romelo Lukaku ei myöskään ole huono valinta isolla kertoimella, sillä Lukaku on osoittanut Manchester Unitedissa, että kyllä maalinteko maistuu ja jos Belgia menee pitkälle, niin härkämäisen hyökkääjän mahdollisuudet kasvavat.Messi on suosikki, mutta riittääkö se yksin kantamaan Argentiinaa pitkälle ja lunastamaan maaleja? Neymar nähtänee hyvinkin pitkällä turnauksessa ja sitä kautta myös korkealla maalipörssissä. Harry Kane ja Englanti omaavat kohtalaisen helpon jatkopaikan ja sitä kautta myös hieman helpompaa vastusta, joten ainakin lohko-otteluissa luulisi verkkojen pöllyävän.

Katso - 10€ Ilmaisveto!
Uusille pelaajille Karamba vedonlyönti tarjoaa tällä hetkellä 10€ ilmaisvedon. Saat 10€ ilmaisvedon käyttöösi, kun talletat ensin 10 euroa ja lyöt minkä tahansa vedon minimikertoimella 2,00.
Karamba: Lunasta 10€ ilmainen veto tästä >>