WWE Championship: Elimination Chamber 2021

WWE Championship: Elimination Chamber 2021
WWE | Championship - Elimination Chamber 2021 | 22.02.2021 | 00:59
Kohde sulkeutuu: 22.02.2021 00:59

WWE Mestaruusottelu


Jo vuonna 1963 toimintansa aloittanut WWE Inc. eli entinen World Wrestling Entertainment se vaan jaksaa porskuttaa vuodesta toiseen. Showpainin suurin ja kaunein on kärsinyt koko muun urheilevan maailman tavoin live-yleisön puutteesta ottelutapahtumissa mutta entistä raaemmat sekä kohauttavammat juonenkäänteet ovat pitäneet WWE-fanit Tv-vastaanottimien ääressä. Myös vedonlyönti showpainin ympärillä on käynyt kiivaana ja myös sarjan seuraava suuri pääottelu ”Eliminination Chamber for the WWE Title” vetää voittajaveikkauksia sisäänsä. Mitä sitten tulee tapahtumaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä käytävässä mestaruusottelussa?Mikä ihmeen Elimination Chamber?


Elimination Chamber on nähty WWE:n historiassa yhteensä 10 kertaa. Homma toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan niin että ottelun alussa kehässä on kaksi ottelijaa, kun taas neljä muuta ottelijaa on teljetty lasikaappeihin kehän kaikkiin kulmiin. Teljetyt ottelijat pääsevät satunnaisessa järjestyksessä satunnaiseen aikaan pihalle ja lopulta kehässä nähdään kuuden miehen mayhemi. Yleensä uusi ottelija astuu kehään noin 5 joka viides minuutti ja ottelu kestää vähintään 20 minuuttia. Vuoden 2021 Elimination Chambers ja samalla WWE:n titteliottelussa kamppailevat alla listatut ottelijat, taulukosta näet myös voittajakertoimet:Drew McIntyre jatkaa mestarina?


Drew McIntyre on tällä hetkellä hallitseva WWE mestari ja jokaisen vedonlyöntisivuston kertoimet antavat osviittaa sille, että McIntyre jatkaisi mestarina myös tämän ottelun jälkeen. WWE:ssä on menossa tällä hetkellä monta mielenkiintoista ja monimutkaista tarinaa, joiden etenemisen kannalta näyttää selvältä, että ottelun voittaa joko McIntyre, Sheamus tai Randy Orton. McIntyre nappasi mestaruusvyön itselleen viime marraskuussa nimenomaan Randy Ortonilta. Orton, yksi sarjan legendoista, luonnollisesti janoaa titteliä takaisin itselleen. McIntyre ja Sheamus sen sijaan ovat hyviä ystäviä mutta joulukuussa kaksikko ajautui käsirysyyn takahuoneessa. Jälkeenpäin herrat totesivat, että pojat ovat poikia ja kaikki on hyvin. Tässä voi kuitenkin kyteä hyvät ainekset isompaan kiistaan mikä leimahtaa liekkeihin varhain maanantainaaamuna häkissä kun pelissä on mestaruusvyö.

WWE:n vuoden suurin tapahtuma Wrestlemania otellaan reilun kuukauden päästä huhtikuussa ja nyt näyttääkin siltä, että tämä ottelu toimi vain esileikkinä ennen kiihkeämpää jyystöä. Tietyllä tavalla tässä vaiheessa ei olisi mitään järkeä vaihtaa mestaria vaan nimenomaan nostattaa kaksinkamppailua McIntyren sekä Sheamusin välillä.

Randy Orton sekoittaa pakkaa?


Mikäli edellä mainittu kaksikko ei ole viimeinen tanssipari kehässä niin sitten toisena kahdesta viimeisestä voisi kuvitella olevan Randy Ortonin. The Viper sytytti tuleen, kyllä sytytti tuleen, Bryan Wyattin alter egon The Fiendin viime joulukuussa. On aivan sataprosenttisen varmaa, että Wyatt/Fiend palaa vielä Ortonin kimppuun. Oiva skenaario Eliminatio Chambers otteluun olisikin se, että Orton on nappaamassa mestaruusvyön itselleen takaisin McIntyreltä kunnes joko The Fiend tai hänen kumppaninsa Alexa Bliss tulee pilaamaan Ortonin illan. (Bliss ampui jo tammikuussa Ortonia tulipallolla kasvoihin…) Tämä juonen käänne jättäisi Orton ilman voitta ja rakentaisi jälleen tarinaa eteenpäin kohti Wrestlemania juhlaa jossa ehkä nähdään The Fiend ja The Viper kaksikon loppuratkaisu.

Näin ollen veikkaamme Randy Ortonin olevan toinen kahdesta viimeisestä kehässä hilluvasta painijasta Elimination Chambers 2021 ottelussa!

Pelivalintamme:

Otteluvoittaja (1-2): Randy Orton @3.25

Unibet - Lue arvostelu

3.25

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.25

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

3.25

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

3.00

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Veikkausbonukset.com